tag:blogger.com,1999:blog-5227512975417548806.post928640044221991800..comments2024-03-22T00:26:56.132+02:00Comments on My way...: Πως μαγειρεύεται εν τέλει το ραγού?Makis Delhttp://www.blogger.com/profile/12187475665305588430noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-5227512975417548806.post-6337757070234161022013-02-14T23:03:31.283+02:002013-02-14T23:03:31.283+02:00Τίποτα. Μαρέσει να μεταδίδω την γνώση μου!χαχαχα (...Τίποτα. Μαρέσει να μεταδίδω την γνώση μου!χαχαχα (τρομάρα μου)Makis Delhttps://www.blogger.com/profile/12187475665305588430noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5227512975417548806.post-45953847572137670152013-02-14T10:35:15.689+02:002013-02-14T10:35:15.689+02:00χα χα χα.. γεια σου ρε Μάκη!!! :))) btw, ευχαριστώ...χα χα χα.. γεια σου ρε Μάκη!!! :))) btw, ευχαριστώ για τη συνταγή! :) evonitahttps://www.blogger.com/profile/03736555574740629654noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5227512975417548806.post-51523765036758655772013-02-13T17:56:33.912+02:002013-02-13T17:56:33.912+02:00Αχ ναι μωρε Κατερίναααααα είδες από την βιασύνη μο...Αχ ναι μωρε Κατερίναααααα είδες από την βιασύνη μου πηγα να σε αποτελειώσω...χαχαχα! Οχι και μαϊυτανος! Τριαντάφυλλο ναι ακου μαϊντανος αμέσως! Καταρχήν έχεις μυαλο! Οι...μαϊντανοι όχι! Πολύ καλή ιδεα! Έχουμε καιρο αλλα αν μπορέσω και μενα θα είναι τιμή μου να τα πούμε από κοντα! Φιλια!Makis Delhttps://www.blogger.com/profile/12187475665305588430noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5227512975417548806.post-67142362751706771152013-02-13T17:32:30.442+02:002013-02-13T17:32:30.442+02:00ωχ είχα γίνει ο..μαϊντανός του μπλογκ σου;;χαχαχα ...ωχ είχα γίνει ο..μαϊντανός του μπλογκ σου;;χαχαχα <br />Μα τι να κάνω,αφού μ'αρέσουν τα θέματά σου! Υπόταση είχα, όχι πίεση! κατάφερα να φτάσω την μικρη μου πίεση στο 3 και κάτι και την μεγάλη στο 7..Πώς με βρίσκεις;;Οπότε αν έτρωγα και σκόρδο δεν θα σου έγραφα τώρα! Την άνοιξη λέμε να κάνουμε μια συνάντηση με μπλόγκερς που μιλάμε σχεδόν καθημερινά, μέχρι τότε έχουμε καιρό αλλά θα χαρώ πολύ να μας κάνεις την τιμή! Φιλιά!!Katerina V *Pause blog*https://www.blogger.com/profile/09192609868925943447noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5227512975417548806.post-83034087061007872162013-02-12T23:32:44.514+02:002013-02-12T23:32:44.514+02:00Καλησπέρα Κατερίνααααα! Λέω και γω που είναι αυτή ...Καλησπέρα Κατερίνααααα! Λέω και γω που είναι αυτή η ψυχή! Πίεση ε???Σκόρδαααααα. Κάνουν καλο! Συμφωνώ σε όλα μαζί σου γλυκιά μου. Και για την σουρεάλ κατάσταση και για τον Χάρυ Και ναι είμαι ο Μάκης και είμαι καλά και ξέρω και να μαγειρεύω (που και που ) και την παλευω! Και ναι θα κάνω και μαθήματα μαγειρικής στον Σκορπιό σου! Ζωδιακή και αντρική αλληλεγγύη!Ας βάλουμε τις ποδιές μας τώρα!χαχαχαχα Φιλιά Κατερινάκι!Makis Delhttps://www.blogger.com/profile/12187475665305588430noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5227512975417548806.post-55489698078422027402013-02-12T23:14:06.852+02:002013-02-12T23:14:06.852+02:00Μάκηηηη επιτέλους ήρθα!! Με την πίεση μου λίγο υψη...Μάκηηηη επιτέλους ήρθα!! Με την πίεση μου λίγο υψηλότερη από το 3,9 που σημείωσα προσφάτως..μπορώ να σε διαβάσω πλέον! Πραγματικά αυτό που λες το νιώθω και εγώ! Πολύ σουρεάλ.. Λες "τώρα δε μπορεί να το ζω εγώ αυτό;" Η λογική του παραλόγου. Και όχι δε μιλάω απογοητευμένη αλλά ρεαλιστικά. Επίσης ο παλιός Χάρυ Κλυνν μου άρεσε πολύ περισσότερο από τον σημερινό..<br />Και όσον αφορά την παραπάνω σου απάντηση..ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ;;;<br />Πες μου ότι μαγειρεύεις!!Θα κάνεις μαθήματα στον άντρα μου please;; :)Katerina V *Pause blog*https://www.blogger.com/profile/09192609868925943447noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5227512975417548806.post-64272753115385003812013-02-12T23:01:29.568+02:002013-02-12T23:01:29.568+02:00Καλησπέρα Εύη! Το ραγού είναι γαλλικός όρο που χρη...Καλησπέρα Εύη! Το ραγού είναι γαλλικός όρο που χρησιμοποιείται αν δεν κάνω λάθος κυρίως για ψητά της κατσαρόλας η κοτόπουλουσε συνδυασμό με λαχανικά και πηχτή σάλτσα! Τώρα το πως μαγειρεύεται προφανώς και έχει να κάνει και με τον μάγειρα.. Σου δίνει την δυνατότητα να αυτοσχεδιάσεις λιγάκι!<br /><br /> Ας πούμε το μοσχαράκι ραγού που φτιάχνει η μάνα μου γίνεται ως εξής Βάζειςε σε κατσαρόλα το βούτυρο και σωτάρεις το κρέας με το κρεμμύδι και στο σκόρδο.<br />Το σβήνεις με το κρασί και προσθέτεις τόσο νερό όσο να σκεπαστεί το κρέας.<br />Μετά αφήνουμε λίγο να σιγοβράσει για 1 ώρα περίπου, και ελέγχουμε να μη μείνει χωρίς νερο.<br />Σε τηγάνι αντικολλητικό, βάζουμε λίγο από το λάδι και σωτάρουμε για 4-5 λεπτά τις πιπεριές, τα καρότα και τις πατάτες.<br />Μόλις μαλακώσει το κρέας, προσθέτουμε τα λαχανικά στην κατσαρόλα.<br />Λίγα φύλλα δάφνης, αλατοπίπερο και το υπόλοιπο λάδι.<br />Αφήνουμε να σιγοβράσουν όλα μαζί, για 30-40 λεπτά ακόμη.<br />Αααα και ρίχνουμε και λίγο κόρν-φλάουρ στο φαγητό και τοαφήνουμε να πάρει μια ακόμη βράση έως ότου δέσει η σάλτσα. Σερβίρεις όπως γουστάρει η ψυχή σου! (εγώ προτιμω κόκκινο κρασί) Αυταααααα...Είδες κάτι κατέχουμε και μεις! ΦιλιααααMakis Delhttps://www.blogger.com/profile/12187475665305588430noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5227512975417548806.post-81340681232922212522013-02-12T22:20:06.595+02:002013-02-12T22:20:06.595+02:00Αλήθεια Μάκη, πως μαγειρεύεται το ραγού? :)Αλήθεια Μάκη, πως μαγειρεύεται το ραγού? :)evonitahttps://www.blogger.com/profile/03736555574740629654noreply@blogger.com