Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

6ος Χ 2 Ραδιομαραθώνιος στο SpIrtoWeb Radio


"Ο 6ος Χ 2 Ραδιομαραθώνιος στο SpIrto web Radio είναι γεγονός...!!!  Αφιερωμένος στο Χαμόγελο του Παιδιού - The Smile of the Child & στον Σύλλογο Πρόληψης τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων - Αγάπη για Ζωή.

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, 11 η ώρα νταν - το πρωί ε...???... - και για όσο εσείς μας κρατήσετε,θα είμαστε στον αέρα, σε LIVE εξωτερική μετάδοση από το Mela Center Kifissia / Εμπορικό Κέντρο ΜΕΛΑ, Κηφισίας 238 - 240, στην Κηφισιά (Τροχονόμος, 100 μ. από τον ηλεκτρικό) - τα μικρόφωνα ανοίγουν, οι παραγωγοί μας εναλλάσσονται, το ίδιο και οι καλεσμένοι μας.

Κάνoντας την βόλτα και τα ψώνια σας στο κέντρο της πανέμορφης Κηφισιάς, οι εντός Αθηνών & Περιχώρων, κάντε και μία στάση για καφέ, κουραμπιέδες, τσάι και συμπάθεια κοντά μας, το ΣΑΒΒΑΤΟ 23/12/17 από τις 11 το πρωί,να γνωριστούμε όσοι δεν γνωριζόμαστε και να φιληθούμε οι γνωστοί.  Οι εκτός, μείνετε διασυνδεδεμένοι μαζί μας στο www.spirtowebradio.com όπου θα σας κρατήσουμε συντροφιά, με μουσικό πρόγραμμα και καλεσμένους, ζητώντας την συμμετοχή σας, για να ενισχύσουμε συνδυαστικά όλοι μαζί, την δράση δύο φορέων, που χρόνια τώρα επιτελούν ένα σπουδαίο έργο: Το χαμόγελο του Παιδιού-The smile of the child και Τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων - Αγάπη για Ζωή."



Η Βιβή και ο Γιάννης λοιπόν. Και οι συντελεστές του Spirto Web Radio. Για άλλη μια φορά θα διοργανώσουν έναν  Ραδιομαραθώνιο Αγάπης. Τον 6ο συνολικά. Όποιος και όποια επιθυμεί, μπορεί να προσφέρει με τον τρόπο που αναγράφεται στο παρακάτω link: Γιατί να το πετάς...???... Φέρτο σε μας !!!.

Ας υποστηρίξουμε αυτή την ειλικρινή προσπάθεια! 

4 σχόλια:

  1. Δεν έχουμε λόγια να σε ευχαριστήσουμε...!!!!
    Ελπίζουμε να σε έχουμε και κοντά μας το Σάββατο ( όπου τα μικρόφωνα βέβαια δεν τα γλυτώνεις...) ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίποτα Βιβή μου! Εσεις, με μεράκι και συνέπεια κάθε χρόνο προσφέρετε, βάζετε ένα λιθαράκι σε αυτό που λέμε κοινωνική αλληλεγγύη!
      Και ειδικά για τα παιδιά, τα οποία είναι ότι σημαντικοτερο έχουμε στις ζωές μας!

      Υ.Γ. Και γω το ελπίζω να τα καταφέρω! Και τότε ναι ευχαρίστως να σπικάρω και δύο τρία φωνήνεντα στο μικρόφωνο και βεβαίως να σας ξαναδώ απο κοντά!

      Διαγραφή
  2. Καλή επιτυχία να έχετε!
    Καλές γιορτές, με υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αναγνώστες

Page translation