Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Πάλι βραβείο ρε παιδιά??? (κι άλλοοο κι άλλοοοο...)



Ε καλά τώρα. Το ότι είμαι πολυπράγμων, πολυγράφων (η μόρφωση μου γιγαντώνεται...) και έξυπνος το ξέρω! Γιαυτό άλλωστε και τα βραβεία έρχονται με φόρα.... Τόση, που καμιά φορά κουτουλάω πάνω τους και έχουμε τα αποτελέσματα που μόλις διαβάζετε! Ουφολογικές αερολογίες και εξυπνάδες άνευ σκέψης (που να σκέφτεσαι άλλωστε τέτοια ώρα...). Ντάξει δε λέω, η Γιώτα από την μικρή μου Εδεμ (http://giwtatotongi.blogspot.gr/2015/02/blog-post.html) είπε να κάνει το καλο, αλλά έπρεπε να ρωτήσει την πιάτσα πρώτα! Εγώ δεν παίρνω απλά βραβεία, τα ξεσκίζω! Ας ξεκινήσω λοιπόν με το... ξέσκισμα εεε τις ερωτοαπαντήσεις ήθελα να πω...

1. Γιατί ξεκινήσατε το blog;

Γιατί ε? Ήταν εσωτερική ανάγκη που προέκυψε όμως τυχαία. Η ιδέα του να γράφω κάτι το οποίο θα σχολιάζεται, θα κρίνεται και θα επικρίνεται ή θα αρέσει είναι υπέρ του δέοντος ενδιαφέρουσα και ελκυστική για μένα. Αφήστε που η γραφή με συναρπάζει και είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου...

2.Πείτε μας λίγο τι σας ενθουσιάζει;

Τα κοντά φορέματα, τα τακούνια, τα γυναικεία πόδια, ο Παναθηναϊκος, πίτσα με Coca Cola, ένα ταξίδι στο βουνό, η Κιμ Καρντάσιαν και τώρα τελευταία η Ντρου Μπάριμορ. Μιλαμε για το... παιδί!

3. Γιατί πιστεύετε ότι τα σχόλια και η επικοινωνία βοηθούν τους bloggers και με ποιον τρόπο;

Ο σχολιασμός είναι το Α και το Ω σε ένα blog. Ο καλοπροαίρετος όμως. Οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη μιας κουβέντας, μιας συζήτησης είναι πάντα επικοδομητικό. Η επικοινωνία μέσω των σχολίων δημιουργεί την αίσθηση της κοινότητας που σφύζει απο δημιουργία. Είναι κάτι ζεστό, άμεσο, ειλικρινές...
4. Για ποια πράγματα μιλάτε στο blog σας;

Άντε να σας το αποκαλύψω. Μιλάω κυρίως για γυναίκες (σιγά το νέο ρε...). Το ξέρω ότι το ξέρετε γιατί το ξέρω και γω ότι το ξέρετε... Η αλήθεια είναι πως το blog μου είναι ποικίλης ύλης. Ασχολούμαι με οτιδήποτε κατεβάσει ως σκέψη το μυαλό μου. Τα τελευταία τρία χρόνια μου αρέσει να κάνω αφιερώματα σε προσωπικότητες της τέχνης και του πολιτισμού. Όσο μπορώ και όσο οι γνώσεις μου το επιτρέπουν. Κύριο στοιχείο του ιστολογίου μου είναι επίσης και το χιούμορ. Χωρις αυτό δεν πάμε πουθενά...

5. Έχετε δημιουργήσει μία φιλική σχέση με άλλους bloggers; Έχετε γνωριστεί ποτέ από κοντά;

Μόνο με δύο ανθρώπους έχω γνωριστεί από κοντά από τον χώρο του bloggging. Θα ήθελα πολύ να γνωριστώ με αρκετούς άλλους που εκτιμώ ιδιαίτερα από τα γραπτά τους και τον τρόπο σκέψης τους. Μέ άλλους είμαι κοντά και με άλλους μακριά. Αλλά αν υπάρχει θέληση η απόσταση είναι λεπτομέρεια. Παρόλ'αυτά η σχέση που δημιουργείται μέσω του blog είναι πέρα απο φιλική και αυθεντική.

6. Πως φαντάζεστε το blog σας μετά από δύο χρόνια; Τι θα θέλατε να δείτε να μεγαλώνει/ να αλλάζει και με ποιον τρόπο;

Θα ήθελα να το δω να ωριμάζει περισσότερο. Θα ήθελα να έχει τόσο ποιοτικούς αναγνώστες όσο τώρα (ακόμα περισσότερες γυναίκες...), αλλά πολύ περισσότερο θα ήθελα να απασχολεί μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μου. Είναι κάτι που πραγματικά με γεμίζει.
7. Τι είναι αυτό που κάνετε καλύτερα;

Καλά ρε παιδιά τι ερώτηση είναι αυτή? Τι θέλετε δηλαδή να γράψω μυθιστόρημα? Αφού είμαι σχεδον τέλειος. Τα ρωτάνε αυτα? Άντε να σας πω ένα απο τα χιλιάδες που κάνω καλά. Μεταξύ μας όμως ε...  Σφουγγαρίζω τέλεια! Τέλεια όμως!

8. Πόσο χρόνο αφιερώνετε στο blog σας;

Όσο μπορώ και μου επιτρέπουν οι υποχρεώσεις μου. Τα κείμενα μου γράφονται κυρίως μεταμεσονύχτια. Θα ήθελα να είχα περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθώ πιο άνετα.

9. Πως γεννιούνται τα posts σας;

Έτσιιιιιι ξαφνικάαααα, έτσιιιιιιι ξαφνικάαααα, που λέει και ο Αντώνης Ρέμος.

10. Ευχές για τον αναγνώστη...

Να διαβάζετε με την καρδιά και την ψυχή σας...


Αυτό ήτανε λοιπόν. Πάπαλα. Τελειώσαμε και μείναμε μονάχοι που έλεγε και ο Στράτος. Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά την Γιώτα για το βραβείο. Και επειδή οι περισσότεροι το έχετε παραλάβει, δεν θα το δώσω με την σειρά μου κάπου συγκεκριμένα. Όσοι θέλουν μπορούν να απαντήσουν. Άλλωστε με τέτοιες απαντήσεις που έδωσα δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να ειπωθεί και να έχει ενδιαφέρον. "Μετά απο μένα το χάοοοοοςςς μετά απο μένα το τίποτααααααα!!!"

Καλό μήνα να έχουμε!

10 σχόλια:

  1. Έλα βρε μοναδικέ, πολυπράγμων, πολυγράφων Μάκη, μου έφτιαξες τη διάθεση βραδιάτικα. Δώσε Μάκη στον λαό, όπως λέμε Δώσε Αλέξη μια στους Ευρωπαίους εταίρους για να τους κλείσουμε τα στόματα. Χαχαχα!
    Η ευχή σου για τον αναγνώστη, μου άρεσε πολύ!
    Καλή εβδομάδα και Καλό μήνα Φίλε μου Μάκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Μαρία! Ωραίο συνειρμο έκανες! Και το σύνθημα.... Πρώτο! Δώστε Μάκη στον λαό!χαχα! Σαν το Τσοβόλα δώστα όλα μου ακούγεται!χαχαχα! Καλή εβδομάδα και καλό μήνα και σε σένα Μαρία μου!

      Διαγραφή
  2. Καλό μήνα Μάκη!!!!!! Ε και γω έτσι νομίζω!! τι να πούμε και μεις, τα είπες όλα!!! χαχαχαχα..απολαυστικός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε βρε Εύη αφού με πιάνεις εσύ τώρα! Εισαι δικιά μου πως το λένε!χαχα! Σε ευχαριστώ για το σχόλιο παιδί μου! Καλό μήνα!

      Διαγραφή
  3. καλημερα! καλο μηνα! καλη εβδομαδα! να χαρεις το βρβαειακι σου! ευχομαι πολλα ακομη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για την ευχή Κική! Με ενδιαφερει κυρίως να έχω αναγνώστες όπως εσάς! Καλη εβδομάδα και καλό μήνα!

      Διαγραφή
  4. Για να μας φτιάχνεις τη διάθεση, είσαι μανούλα, άρα, αυτό κάνεις καλύτερα! Καλό μεσημέρι και καλό μήνα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι θες να πεις Πέτρα οτι δε σφουγγαρίζω καλά?χαχαχα! Οκ το δέχομαι γιατί η δική σου άποψη έχει μεγαλύτερη αξία! Καλό μήνααααα!

      Διαγραφή
  5. οκ! Το πιάσαμε: γυναίκες, γυναίκες και πάλι γυναίκες!
    Πες καλύτερα ότι για αυτό το έκανες: για να πετύχεις καμιά Ντρου! ☺ αχαχαχα!
    Πλάκα κάνω Μάκη μας!
    Keep waliking!
    Ματς μουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ναι βρε Αριστέα μου με τσάκωσες! Θέλω Ντρου, πολλές Ντρου!χαχαχα! Σε ευχαριστώ για την παρότρυνση! Σε φιλώ αντιστοίχως! Καλό μήνα!

      Διαγραφή

Αναγνώστες

Page translation