Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Καταρρέω... (feat. άκαρδες γυναίκες)

 Καλά μου λέγανε πως οι γυναίκες είναι άδικες, άκαρδες, ανάποδες, αναποφάσιστες, ανίερες κλπ κλπ. Δίκιο είχαν επίσης όσοι μου σπικάρανε στο αυτί δυό τρία μυστικά! Προσοχή στα φουστάνια! Όσο πιό κοντά, τόσο πιό... "γειά σας να συστηθώ γυναίκά-αράχνη-καταστροφή-Κόλαση του Δάντη, εδώ...". 
Πες μου δηλαδή βρε αιώνιε συναγωνιστή-συνοδοιπόρε, από που να τις πιάσεις! Κρόσια τα νεύρα μας! Κρόσια! 

 Είσαι εσύ σε κάποια φάση πάνω στην αντρουά αφασία σου και να σου η τσούπρα δίπλα, στο μυαλό σου, στην σκέψη σου! Με το που ακούς την τσιρίδα της (φωνή το λένε αυτές), καταλαβαίνεις τι πρόκειται να επακολουθήσει... 
 Εκεί που έχεις γυρίσει από την δουλειά σου και κάθεσαι να ηρεμήσεις λιγάκι, απλώνοντας τα πόδια με τα πεντακάθαρα παπούτσια σου (μια κουβέντα είπαμε αφήστε τις γκριμάτσες...), πάνω στο τραπέζι ή στο καναπέ, εκεί που αράζεις για να δεις champions league ή ακόμα ακόμα ρε παιδί μου εκεί που... ξύνεσαι και είσαι στην κοσμάρα σου, ντριννννν το τηλέφωνο! 

 "Δεν θα μου πεις καληνύχτα μωρό μου?", "Δε μου λες βρε αγάπη μου αν δεν φιλοτιμηθώ εγώ εσύ δεν ε??" ή το άλλο το καλό "που μιλούσες τέτοια ώρα και δεν το σήκωνες?" "Αρχίσαμεεε", σκέφτεσαι υποσυνείδητα μα πριν προλάβεις να τελειώσεις την σκέψη σου το μωρό των ονείρων σου σε έχει ήδη πάρει κούρσα ή και αμπάριζα μη σου πω...
 Αφού καταφέρνεις έπειτα απο ένα μισάωρο το λιγότερο (φήμες λένε πως σε κάποιες περιπτώσεις γυναίκες έχουν συμπληρώσει βδομάδα συνεχόμενης ομιλίας) να κλείσεις το τηλέφωνο, το κεφάλι σου και το κάτω σύστημα έχουν πρηστεί τόσο πολύ που μοιάζεις με το ανθρωπάκι της Pirelli... Άντε να κοιμηθείς μετά.
 Και εντάξει αυτοί που δεν έχουν την γυναίκα-κοπέλα τους κοντά είναι οι τυχεροί μέσα την ατυχια τους! Οι άλλοι όμως? Αυτοί που μοιράζονται την ίδια στέγη με το σπουργιτάκι τους? Έχετε αναλογιστεί τι τραβάνε? Σας πληροφορώ αγαπημένοι μου συνοδοιπόροι, πως μόνο ο Χριστός άντεξε τέτοια βασανιστήρια (δεν κατάλαβα με είπατε υπερβολικό??). 

  Δηλαδή για να έχουμε καλό ερώτημα όταν σε τρώει η κρεβατομουρμούρα όλο το βράδυ γιατι δεν την αγκάλιάζεις όταν κοιμάστε ή γιατί δεν της είπες κάτι για την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της, ή  γιατί κοίταξες εκείνη την κοπέλα που έσκυψε να δέσει τα κορδόνια της τι είναι? Δεν είναι ένα από τα σύγχρονα Πάθη ενός Μάρτυρα? 

Αμ το άλλο? Μη τυχόν και αναφερθείς στην οικογενεία της με αρνητικό τρόπο. Μαύρο φίδι που σε έφαγε βλάσφημε! Την μαμά δεν την ακουμπάμε κατάλαβες? Ούτε τον μπαμπά. Ούτε τον αδερφό... τον ξάδερφο, την ξαδέρφη, την θεία την γιαγιά, τον ανηψιό, την ανηψιά, τον τρίτο ξάδερφο, το παλιό φλέρτ και πάει λέγοντας και συ... κλαίγοντας!

 Ααααα το σωστό να λέγεται όμως. Όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε. Γιατί ξέρεις τι παίζει λατρεμένε μου συναγωνιστά ε... Αν κάνεις πίσω είσαι κότα, ανέραστος, άχρηστος, ανόητος, εγωιστής και οτιδήποτε άλλο μπορεί να βάλει το φαλλοκρατικό μυαλουδάκι σου. Οι γυναίκες θέλουν άντρες με πυγμή ρε! Με κότσια. Με παντελόνια. Ενίοτε και με... ποδιές! 

 Αααα δεν ξέρω! Γούστα είναι αυτά! Αν η γυναίκα σου χρειάζεται βοήθεια στις δουλείες του σπιτιού δεν θα φορέσεις την ποδιά σου σαν καλή νοικοκυρά να την βοηθήσεις? Αν τα κάνει το μωρό πάνω του δεν θα το αλλάξεις για να μην ενοχλήσεις το  μεγάλο μωρό σου που παίζει farm saga στο κινητό της η μιλάει με την φίλη της πίνοντας καφεδάκι συζητώντας τι θα φορεθεί φέτος την Άνοιξη? Σουτ! Δε θέλω κουβέντα! Άντρας είσαι ρε θα αντέξεις!

 Να σου πω και που 'σαι μόρτη, μη διανοηθείς να συνεχίσεις τις τρέλες που ήξερες! Η γυναίκα σε θέλει βράχο δίπλα της. Με χιόνια, με κρύα, με ήλιο, με υγρασία ακόμη και με καύσωνα, εσύ θα είσαι ο άντρας του σπιτιού. 

Μη κοιτάς τώρα που λένε οι ξερόλες πως αλλάξανε οι ρόλοι. Αυτά είναι για λαική κατανάλωση. Κοινό ταμείο, θα της ζητάς λεφτά όταν βγαίνετε για να πληρώσεις τον λογαριασμο (γιατί η γυναίκα κάνει καλύτερο κουμάντο βρε στούρνε..). Θα υπακούς, δεν θα κάνεις του κεφαλιού  σου (του πάνω κεφαλιού ρε πονηρίδη...) και γενικά το όχι να το ξεχάσεις...

 Τελικά τώρα που το καλοσκέφτομαι δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ακόμα η αντρική ράτσα τα παραπάνω. Γιατί οκ σκληροί, μπαρουτοκαπνισμένοι, άντρακλες είμαστε. Δε τίθεται θέμα επ αυτού. Αλλά να είναι καμιά φορά που μας..."χτυπάνε" (μεταφορικά και κυριολεκτικά) τα τακούνια και δε την παλεύουμε. 
 Άστα. Καλά μας τα λεγε ο Άσιμος: "Κάτα, κάτα, κάτα, κάταρρέω… κι άλλο πλέον δεν μπορώ, θα ερωτευτώ τον Παπαντρέο, τον Εβρέν και τον Ζορρό. Και δεν ξαναγαπάω θηλυκοοοοοό..." 

13 σχόλια:

  1. Χα...αυτό σου λέω μόνο...Την Τρίτη στη σέντρα...Θα σου απαντήσω εγώ από μικροφώνου και μερικές μαινάδες από κοντά...ξαναχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα! Έχεις γίνει ο φόβος και ο τρόμου μου βρε! Αυτό το κοντά με φοβίζει! Δεν θα...πονέσει ε?χαχα! Γιατί αμα με περιλάβετε εκεί σην εκπομπή...ζήτω που καήκαμε! Φιλιά Βιβούλα!

      Διαγραφή
  2. χαχαχαχα μα τι σου κάνανε πάλι τα άτιμα τα θηλυκά που πας και μπλέκεις;;;
    θα στο ξαναπώ.. ή έχεις τρελό μαγνήτη σε αυτό το είδος ή τα ζητάει ο οργανισμός σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχααχα έλα μου ντε! Με μπερδεύουνε ρε Κατερίναααα! Νομίζω βέβαια πως τα ζητάει και ο οργανισμός μου! Ξέρεις είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία!χαχαχα!

      Διαγραφή
  3. Ένα έχω να σου πω, κι ας είναι και τετριμμένο: δεν γνώρισες ακόμη την κατάλληλη. Όταν βρισκόμαστε/ζούμε/υπάρχουμε με άνθρωπο συμβατό σε μας, όλα γίνονται πιο εύκολα και πιο διασκεδαστικά. Οκ, δε λέω, έχουμε τα δύο φύλλα διαφορετική νοοτροπία κι αυτό πάντα (εις τους αιώνας των αιώνων λέμε όμως) θα τα δημιουργεί τα προβληματάκια, αλλά όταν υπάρχει αγάπη όλα λύνονται.
    Άλλωστε, εδώ που τα λέμε, εμείς μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε, κακά τα ψέμματα.
    Άλλαξε στάνταρντς λοιπόν φίλε Μάκη! Μόνο με... συμβατούς ανθρώπους από δω και πέρα!
    Μια Καλημέρα από τον Βόλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα! Κάπου το έχω ξανακούσει αυτό Εύα! Η κατάλληλη ε? Εγώ νομίζω πως δεν υπάρχει! Γιατί σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση! Εννοείται βεβαια πως δεν ρίχνω το φταίξιμο μόνο στην άλλη πλευρά... Η νοοτροπία όντως παίζει ρόλο και η αλήθεια είναι πως τα δύο φύλα είναι πλασμένα για αντιθέσεις και μεγάλους έρωτες! Καλο βράδυ από την Αθήνα , σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο!

      Διαγραφή
  4. Ακόμα να μάθεις τις γυναίκες;;;;; Ερωτώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγααααά βρε Εύη εσύ το λες σα να είναι το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου!χαχα! Εδώ έχουν γραφτεί ολόκληροι τόμοι και έχουν καταστραφεί άντρες και άντρες παιδί μου! Άσε που μπορεί να μην θέλω να τις μάθω... Το πιασες το υπονοούμενο έτσι?χαχαχα! (Είμαι τρόπον τινά παθός που δεν γουστάρει να γίνει μαθός)

      Διαγραφή
  5. Χαχαχα!!! Εννοείται και σου κανα πλάκα φίλε μου!!! :) Της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος.... λα λα λα ...πότε κόλαση και πότε ο παράδεισος... λα λα λα... αφιερωμένο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α τσααα και ο Στράτος! Τα ξέρουμε όλα τα τραγούδια της..καταστροφής ε???χαχα!

      Υ.Γ. Είπα και γω δε μπορεί να το εννοεί η Εύη! Απο την άλλη βέβαια γιατι να μην το εννοεί? Γυναίκα είναι!χα!

      Διαγραφή
  6. Γενικά, διακρίνω μια επιθετικότητα προς το φύλο μας..
    Ειδικά, δίνεις ρέστα φίλε μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γενικά έχω μια τάση επίθεσης προς τις γυναίκες! Ειδικά... τις λατρεύω!

      Διαγραφή
    2. Ειδικότερα σε ευχαριστώ για το σχόλιο! (Ψήλωσα ίσαμε 5 πόντους τώρα)

      Διαγραφή

Αναγνώστες

Page translation