Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Ώρα να φ(β)λεβ(φ)αριάσουμε...

 Ξέρω, ξέρω εδώ ο κόσμος καίγεται και γω τα δικά μου! Ασφαλιστικά, μπλόκα, συντάξεις, πορείες, απεργίες, τούτος ο μήνας (τούτος όμως, ούτε ο αποπάνω ούτε ο παραπάνω...), θα έχει συγκλονιστικές αλλαγές! Κοσμογονικές μην σας πω... 

 Και για να καταλαβαινόμαστε δηλαδή, αυτός ο κουτσοφλέβαρος εκτός από τα...γνωστά, Βαλεντίνους (τρομάρα μας), Υπαπαντές, αρχές Απόκρεω (sic) και σία, περιέχει και επίσης τα γνωστά... βλεφαριάσματα. Τι είναι αυτα? Μα θα αρχίσει λογικά να ζεσταίνει λιγάκι (όχι οτι έκανε και κρύο εδώ που τα λέμε), οπότε ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει καλοκαίρι θα μυρίσει!

 Και όχι οτι τρελάινομαι, μιας και εγώ είμαι του φθινοπωροχείμωνου, αλλά όσο να'ναι, οι κοπελιές θα αρχίσουν να ντύνονται πιό ελαφρά (τώρα που το καλοσκέφτομαι λες και καταλαβαίνουν αυτές από χιόνια, κρύα και βροχές...). Ντάξει, υπομονή ναχουμε να αντέχουμε την καθημερινότητα, την λιτότητα και την... πολύ ποιότητα των καναλιών και όλα θα περάσουν! Θα ΄ρθει η Άνοιξη η λουλουδιασμένη  αν σταματήσουν να απεργούν και οι ανθοκόμοι...) και όλα καλά!

 Τώρα βέβαια που το επεξεργάζομαι, ας κάνει λίγο κρύο ακόμα, για κανά δίμηνο ρε παιδί μου, γιατί αν είναι να πάρουν από τώρα τα μυαλά μας αέρα και αρχίσει η πεταλουδίτσα να γουστάρει τον μαϊμουδίτσο, η λιονταρίνα τον ιπποποταμίτσο (που έλεγε και η Παγκράτη στο "Βασικά καλησπέρα σας"), τότε ζήτω που καήκαμε.

  Υ.Γ. Αααα και που στε εσείς οι ερωτευμένοι...  Μην αρχίσετε πάλι τα σαλιαρίσματα του Αγίου Βαλεντίνου (μεγάλη η χάρη του...). Οχι τίποτε άλλο. Απλά συνήθως μετά από τα μέλια, έρχεται ο χωρισμός και άντε να βρείτε δικηγόρο για διαζύγιο τώρα που βγήκανε όλοι στον δρόμο. Καλό μας μήνα λοιπόν...


8 σχόλια:

  1. Kαλημέρα και καλό μήνα!
    Με πολλές ωραίες στιγμές, ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και το κυριότερο θετικούς ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Κική μου. Ναι, αυτό θα ήταν το ιδεατό, όχι μόνο για αυτόν τον μήνα αλλά γενικότερα! Ας ξεκινήσουμε όμως έτσι και βλέπουμε... Καλό μήνα και σε εσένα εύχομαι!

      Διαγραφή
  2. Έτσι φουλ στην αισιοδοξία σε θέλω χαχαχα
    Για τις καταστάσεις στην χώρα μας που δεν αλλάζουν και οδεύουν προς το χειρότερο έχω χάσει πια τα λόγια μου ειλικρινά..

    Καλό μήνα Μάκη μου, να ερωτευτείς και να αρχίσεις τα σαλιαρίσματα και μετά θα ερχόμαστε να σου λέμε.. είδες τώρα;; (πρόσεχε γιατί ό,τι λέω βγαίνει..οπότε προετοιμάσου.. ή μάλλον να προετοιμαστεί η υποψήφια χεχε)


    ΥΓ1:Δε μου λες μπάι δε γουέι, έχετε κανέναν ανάδρομο εσείς οι σκορπιοί τελευταία γιατί μας σπάτε λίγο τα νεύρα με την διάθεση και την συμπεριφορά σας, γκουχ γκουχ!!
    ΥΓ2: Έχω παρατηρήσει πως πάντα σου αφήνω ΥΓ, τι συνήθειο και τούτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατερίναααααα να ερωτευτώ και να αρχίσω τα σαλιαρίσματα???? χαχαχα! Αυτό θέλει κόπο και προσπάθεια. Όσες προετοιμάστηκαν πάντως, φάνηκαν... απροετοίμαστες! Αλλά τώρα που το λές μέσα σε όλα τα κακά που μας συμβαίνουν το να ερωτευτώ είναι..πταίσμα! χαχα! Σε φιλω καλό μήνα καλή μου!

    Υ.Γ 1 Σιγά... θα πνιγείς! Ακούς εκεί ανάδρομος...

    Υ.Γ. 2 Τα υστερόγραφα τα λατρεύω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει, πάλι άνοιξη θ' ανθίσει. Μα αν κάμει και πεισμώσει, μες τα χιόνια θα μας χώσει".
    Ακούς Μάκη;;;; μη χαίρεσαι και πολύ! χαχα..
    καλό μήνα και καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα! Το ξέρω δεν χαίρομαι! Αμα δε δω γυναικείο πόδι με κοντό φορεματάκι και μπλουζάκι ανευ στηθόδεσμου, ξέρω πως η Άνοιξη αργεί ακόμα... χαχαχα!

      Καλό μήνα και καλή εβδομάδα Εύη μου!

      Διαγραφή
  5. Καλό, καλό, καλό μήναααααααα!!!!
    Πραγματικά, αυτό που λέει η Κατερίνα παραπάνω.. θα ερωτευτείς, θα την πατήσεις με καμία και μετά θα μαζεύουμε τα σάλια! Χαχαχαχ
    Πλησιάζει η εποχή που θα βγουν τα μπουτάκια έξω.. Stay tuned! (πώς τα λέω έτσι πανάθεμά με;;; χαχαχαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα λες βρε Γιώτα? Μπαααααα! Ακόμα και έτσι αν γίνει είμαι κατά του σαλιαρίσματος!χαχα! Καλό μήνα και σε σένα παιδί μου.

      Υ.Γ. Τα λες στακάτα και όμορφα! Αναμένω τα μπουτάκια έξω...

      Διαγραφή

Αναγνώστες

Page translation