Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Μήνας μπαίνει...

 Γειά και χαρά σας και καλώς να σουλατσάρουμε στην Ιουνιάρα που μπήκε φουριόζα. Για άλλη μια φορά, για άλλον ένα χρόνο το καλοκαίρι είναι εδώ και έρχεται να μας υπενθυμίσει, πως για τον... κακό μας τον καιρό δεν φταίνε οι εποχές αλλά εμείς. 

 Το ημερολόγιο δείχνει 3 του μήνα του πρωτοκαλοκαιρινού και γενικά είμαστε μια πολύ ωραία, γ@μημένη ατμόσφαιρα. Ξέρω πως αυτό θα ακουγόταν καλύτερα στο Αμέρικα με αντίστοιχο άξεντ, αλλά και στο Ελλάντα μια χαρά χορταστικό είναι!

 Τι έχουμε λοιπόν; Πολλά και διάφορα. Καταρχήν νέο φρέσκο και άκρως τραγελαφικό. Ο Καρανίκας έδωσε συνέντευξη στον Σρόϊτερ. Ετοιμάζω πίτσα και μπύρα. Θα γίνει της συμβουλευτικής ανάλυσης το κάγκελο. Ολόκληρος σύμβουλος πρώην πρωθυπουργού θα μιλήσει. Συντονιστείτε...

 Πάμε παρακάτω. Διαβαζα το σαν σήμερα, σαν αύριο και πάει λέγοντας και άκουσον άκουσον, τέτοιες μέρες το 2001 ο βασιλίας Ντιπέντρα του Νεπαλ πεθαίνει, αλλά από την... κακία του, καθώς προηγούμενως, λίγες μέρες πριν, έχει δολοφονήσει όλη του την οικογένεια. Όοοοχι αντράκο μου έτσι πάνε αυτά δούνε και λαβειν. Κάρμα το λένε...

Έχουμε και επέτειο βρε! Και συνδεδεμένη με την επίσκεψη της νυφίτσας που λέγεται Τσαβούσογλου. 1997. Κωνσταντίνος-λέγε με και Δράκουλα-Μητσοτάκης και Γιωργάκης-τα παιδία παίζει-Παπανδρέου, τιμούνται με το βραβείο Ιπεκτσί για την προώθηση της Ελληνοτουρκικής φιλίας. Άσχετα αν στο λεξικό δίπλα στην φράση Ελληνοτουρκική φιλιά, υπάρχει μια παύλα, φάση "page not found", μεγαλύτερη και από την μύτη του Πινόκιο. 

Έτσι είναι οι διαχρονικές φιλίες. Πάντα κάποιος φίλος θα την έχει... μεγαλύτερη και θα είναι ο νταβάς της παρέας

 Φτάνει με το παρελθόν. Επιστρέφουμε στο παρόν. Ο Τριαντάφυλλος λέει βγήκε απο το Survivor κατά 140 χιλιάδες ευρώ και κάτι ψιλά, πλουσιότερος. Για τρολ και τραγουδιστή (νταξ μην βαράτε ένα αστείο έκανα) του άσματος "Μη με τρυπάς σαν τον τριαντάφυλλο, δεν σε αφήνω διψασμένο και άφυλλο", μια χαρά τα πήγε. Αλί σε μας που πουλάμε πνεύμα και χορταίνουμε από αυτό.

 Κατά τα άλλα συνεχίζουμε και τρώμε τις σάρκες μας. Ο Χατζηδάκης ετοιμάζεται να περάσει το νομοσχέδιο για το εργασιακά και μας βλέπω σε λίγο καιρό να δουλεύουμε 12ώρο και να πληρωνόμαστε με ρεπό και φιλικό χτύπημα στην πλάτη. Και να οι δικοί μου στίχοι για αυτό, που θα κονταροχτυπηθούν με αυτούς του Τριαντάφυλλου: Κι αν δεν βγάινεις μανίτσα μου δεν σου φταίει κανείς αλλά το άδειο σου το τζούφιο το κεφάλι...

 Λοιπόν πολύ το βάρυνα δε νομίζετε; Υπάρχουν και θετικά ρε παιδιά. Είμαστε εδώ, όρθιοι, ζωντανοί και αυτό από μόνο του είναι κάτι.  Καλοκαιράκι έρχεται, τα μωρά τα... πετάνε, η Λατινοπούλου δίνει tips ομορφιάς και γυναικείας συμπεριφοράς, εμβολιαζόμαστε δίχως αύριο, οπότε όλα θα πάνε καλά! 

 Συνεχίζουμε, επιμένουμε και αναμένουμε. Το θαύμα; Την ελπιδα; Ίσως τελικά υπάρχει Ελπίδα. Ελπίζω μόνο μην καταλήξουμε στο σύνθημα, "είσαι η ελπίδα μας, πήδα πήδα, πήδα μας..." Σας αγαπώ και σας φιλώ παθιασμένα.

 

 ΥΓ. Σας αφήνω με την Μιρέλαααα! Καλό μήνα και μην ξεχνάτε, τα δέοντα στην κυρία μαμα σας! 

 

8 σχόλια:

  1. Σε διάβαζα στο λεωφορείο πρωί πρωί και γελούσα μόνη ως συνήθως! (Οπως συμβαίνει και με τα μηνύματα μας)
    Τι να πρωτοσχολιάσεις με αυτά που γίνονται..Ιουνιάρα και τα μυαλά (τα ποια?) στα κάγκελα.

    ΥΓ: ασε ησυχες τις μαμαδες του κόσμου, συμπαθώ πολύ Παπακαλιάτη, μη με φέρεις σε δύσκολη θέση!!

    Love youuu my friend 🌻💕

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα γελά ελεύθερα, το πολύ πολύ να πούνε "αααααα κοίτα να δεις τι ωραία κοπέλα, λάλησε"😁😁😁😁😁😁😁

      Έλα ντε και που σαι ακόμα! Έχουμε δρόμο μπροστά μας, μυαλά παίζετε αν έχουμε!

      ΥΓ. Εντάξει τις αφήνω ήσυχες. Προς το παρόν, γιατί μια αδυναμία την έχουμε με τις μαμάδες 😉😉😉😉

      Διαγραφή
  2. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ Μάκαρε (χι ο αποδημήσας,μη μπερδευόμαστε,εσυ εισαι ακόμα μεγαλύτερος) Μου έφτιαξες τη μέρα!
    Λες τα πιο σημαντικά πράγματα με τον πιο ωραίο τρόπο,ετσι να μοιαζουν ανώδυνα ενω δεν είναι
    Την αγάπη μου πάντα και τις ευχαριστίες μου για το φτιάξιμο (κεφαλιού,μέρας...κ.λ.π. βάλε ό,τι θες ,θα πάρω)
    Χαρά Θ. (γιατί το πισί του συζύγου δεν μ αναγνωρίζει και μου απαγορεύει τις κακές παρέες...η Λατινοπούλου φταίει...πάχυνα και δνε τοχα καταλάβει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα, με αποτελειώσες με την τελευταία παράγραφο πραγματικά!

      Χαίρομαι πολύ Χαρά μου που σου έφτιαξα το κέφι! Και ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου. Είναι πολύ σημαντικό γιαενα να νιώθουν όσοι με διαβάζουν όπως νιώθω εγώ όταν γράφω...

      Φιλιά και άσε την Λατινοπούλου να λέει!

      Διαγραφή
  3. Χαμογελώ βρε Μάκη μου κάθε φορά που θα κάνεις ανάρτηση σχολιασμού της επικαιρότητας. Και το κάνω γιατί έχεις την ικανότητα, το χάρισμα αν θες, να δίνεις ένα χαμογελαστό τόνο σε μια βαρύτατη ατμόσφαιρα. Να την σαρκάζεις μαζί με μας, να την προσεγγίζεις αφαιρώντας της τη μιζέρια και την αίσθηση του "ανίκητου". Να την διακωμωδείς τελικά και να την αποδομείς πράγμα που είναι πολύ χρήσιμο φίλε μου.
    Να είσαι καλά για αυτό, για τη διαφορετική νότα που μας προσφέρεις και το βλέπουμε.
    Στέλνω την καλησπέρα μου φίλε και τις ευχές μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να ξορκίσουμε το κακό και τα τραγελαφικά που ζούμε ρε φίλε! Νομίζω πως αυτός είναι ένας τρόπος. Κυρίως για να το αντιληφθούμε καλύτερα ολό αυτό και να μην μας παρει από κάτω!

      Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη μου για άλλη μια φορά. Χαίρομαι που σαρεουν αυτά που λέω όπως τα λέω. Η αλληλεπίδραση στην επικοινωνία είναι σημαντικό κομμάτι ενός γραπτού!

      Διαγραφή
  4. Μάκη, φυσικά υπάρχει ελπίδα! Η Μαρίνα στη Βουλή, για να δούμε αλλαγή!
    Κατά τα άλλα η επικαιρότητα μας είναι άστα να πάνε γιατί πονάνε.
    Τι να πω; Επειδή έγιναν και κάτι σεισμοί χθες , ελπίζω να μην μας βρουν χειρότερα. Κάπου να ηρεμήσουμε.
    Καλό μήνα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν θες απευθείας στην Βουλή και θες να ξεκινήσεις και συ όπως ο Μπακογιάννης, αν δηλαδή κατέβεις για δημαρχίνα, σου έχω βρει και σύνθημα: "Ψηφίστε Μαρίνα για μια Αθήνα φίνα!" Καλό; Μόνος μου το σκέφτηκα! Χαχα!

      Ας κάνουμε τις προσευχές μας να αλλάξει η τύχη μας προς το καλύτερο!

      Διαγραφή

Αναγνώστες

Page translation