Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Οι 5 πιό ωραίες... μελαχρινές θεές όλων των εποχών

 Και ναι, επιτέλους επέστρεψα στις γνωστές αναρτήσεις-φωτιά δικοί μου και δικές μου.Αποφάσισα να θίξω θέμα σοβαρό και... μελαχρινό! Παρακινδυνευμένο μεν, ιντριγκαδόρικο και εξιταριστικό (sic) δε, αλλά είμαι έτοιμος να αναφερθώ στις 5 πιό ωραίες (βασικά σέξυ) μελαχρινές που έχουν δει τα μάτια μου! Αυτά τα βαρύγδουπα να μην έλεγα και όλα θα ήταν καλύτερα με μένα. Για πάμε να δούμε...

1) Σάλμα Χάγιεκ

 Την λατρεύω! Την αγαπώ! Την θέλω! (καλά μη φας έχουμε γλαρόσουπα...). Όχι πείτε μου ρε παιδιά, δεν είναι αυτή γυναίκα γεννημένη για.. μένα??? Ένας απο τα μεγαλύτερα... θαύματα της παρεξηγημένης μεξικάνικης γης. 

 Τόσο καυτή όσο το... τσίλι, τόσο χυμώδης όσο οι καταρράκτες του Νιαγάρα (πςςςςςς τι είπα ο άθρωπας). Μπούστο που θες να χαθείς μέσα του (χάνεσαι, χάνεσαι...), βλέμμα σαγηνευτικό, σώμα αλαβάστρινο. 
 Είναι η γυναίκα που κάθε σοβαρό και ασόβαρο αρσενικό ονειρεύεται να έχει δίπλα του. Πάνω του, κάτω του, πίσω του και μπρος του. Πραγματικά αν μπορούσαμε να ορίσουμε μονάδα μέτρησης για το πόσο καυτή είναι μιά έρημος, ούτε Φαρενάϊτ, ούτε Κελσίου, ούτε άλλες μπούρδες. Χάγιεκ, θα λέγαμε, Χάγιεκ...

2) Μόνικα Μπελούτσι

Ντάξει τώρα. Θεωρητικά, πρακτικά, θεωρητικοπρακτικά, θα μπορούσε να είναι το νούμερο ένα. Με διαφορά ίσως από τις υπόλοιπες. Κυρίες, δεσποινίδες και κύριοι ο... Βεζούβιος, κατα κόσμον Μόνικα Μπελούτσι. 

 Το απόλυτο θηλυκό. Η ενσάρκωση της χυμώδους, ποθητής, τέλειας τολμώ να πω, γυναίκας. Η Ιταλίδα σταρ είναι εδώ και χρόνια σημείο αναφοράς στη γυναικεία ομορφιά. Όσο μεγαλώνει, τόσο ομορφαίνει! Ένα μιλφ υψηλών προδιαγραφών, με πολύ βαθύ... εσωτερικό κόσμο. Αυτή ναι, την παντρευόμουνα. Εδώ την είχε παντρευτεί ο... Κουασιμόδος  Βενσαν Κασελ, σιγά μη φοβηθώ εγώ ο Άδωνις...

3) Πενέλοπε Κρουζ

 Μπήκε για πρώτη φορά στην ζωή μου στο "Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι". Θυμάμαι τότε ότι πολλοί νεαροί παίζανε τα... μαντολίνα τους, όταν την είχαν πρωτοδεί! 

 Εδώ που τα λέμε όμως ήταν, είναι και θα είναι μια θεά! Ίσως παίζουν ρόλοι οι ισπανκές ρίζες της, ίσως η μαγεία της έχει να κάνει με αυτά το ερωτικό και εκφραστικό βλέμμα της, ίσως πάλι να είναι απλά μια γυναίκα που γεννήθηκε για την... καταστροφή! 
 Δε με νοιάζει, δεν θέλω να ξέρω, δεν με απασχολεί αν είναι πιστή όσο η Πηνελόπη του Οδυσσέα.  Θέλω απλά ένα Σαββατοκύριακο μαζί της σε ένα φτηνό ξενοδοχείο της Βαρκελώνης (για ακριβό δε με φτάνει ο μισθός μου), αυτή να μου μιλάει και γω να την κοιτάω τα... τέσσερα μάτια της. Και έπειτα να της τα... πετάξω έξω.

4) Κάθριν Ζέτα Τζοουνς

  Ουαλή σου λέει μετά! Χαχαχα, ας γελάσω. Είναι δυνατόν αυτό το πλάσμα, αυτή η παθιασμένη και φλογερή γυναίκα, να είναι Βρετανίδα? Όχι δεν γίνεται, δε μπορεί, κάποιο λάθος θα έχει γίνει. Μετά απο αυτό δηλαδή που παντρεύτηκε τον Μαϊκλ Ντάγκλας...

 Μα βρε ομορφιά μου, βρε παιδαρέ μου, τον Ντάγκλας βρήκες? Χαθήκανε τα καλά παιδιά σαν και μένα? Όπως και να έχει την γουστάρω απίστευτα.
 Γιατί παίζει το ματάκι της, γιατί έχει υπέροχο χαμόγελο, θεσπέσιο μπούστο, τρομερό σώμα και... μεσογειακή (και ουχί Βρετανική) ομορφιά! Κάθριν, άσε τον πορνόγερο και έλα στον Μάκη που ξέρει να εκτιμάει τα σοβαρά μιλφ...

5) Μέγκαν Φοξ

 Οκ ξέρω, το τερμάτισα. Άφησα τελευταία και εννοείται όχι καταϊδρωμένη την Μέγκαν Φοξ. Τον διάβολο μεταφιεσμένο σε γυναίκα. Με αυτό το... δολοφονικό βλέμμα και τα γκριζοπράσινα μάτια να σε καρφώνουν αλύπητα. Με αυτό το σφριγηλό και σχεδόν... απατηλό κορμί να διασχίζει τους διαδρόμους του μυαλού σου. 

 Με αυτή την απόκοσμη γοητεία να τρομάζει αλλά και να σαγηνεύει ταυτόχρονα, η Αμερικανίδα ηθοποιός όχι απλά το΄χει αλλά το... δίνει κιόλας. Δώσε και σε μας τους φτωχούς ρε κοπέλα μου! Τίποτα, την θέλω και αυτή πάει και τελείωσε. Και ας μην μαγειρεύει ούτε βραστό νερό.  Και ας είναι στριφνή και περίεργη. Εγώ θα της τραγουδάω την επιτυχία των Μπλε "σου λέω προτιμώ στην κόλαση μαζί σου..". Αχ ρε Μέγκαν...

Αυτό ήτανε λοιπόν. Τέλος. Ένα κείμενο που δεν ήθελα να τελειώσει. Και μη νομίζετε πως ξέχασα κάποιες. Είναι οι προτιμήσεις μου αυτές. Και καθαρά..μελαχρινές προτιμήσεις. 
 Για διάφορους λόγους έμειναν έξω πολλές. Εύκολα θα μπορούσα να είχαν μπει γυναίκες όπως η Σοφία Λορεν, η Τζένιφερ Λοπεζ (μέσα στις τρεις κορυφαίες όλων των εποχών),  η Αντζελίνα Τζολί, η Ελληνίδα Μπελούτσι, Μαρία Κορινθίου, η Όλγα Κεφαλογιάννη (έχω τρέλα με αυτή), η Κιμ Καρντάσιαν, η Ελίζαμπεθ Τέϊλορ και πάει λέγοντας. 

Μπορεί τώρα που το ξανασκέφτομαι να ξέχασα μερικές. Την Ειρήνη, την Μαρία, μια άλλη συμμαθήτρια που είχα παλιά στα Αγγλικά την Τζίνα και πάει λέγοντας. Ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό. Μελαχρινές είναι αυτές... Τα ξαναλέμε.

16 σχόλια:

  1. Από τη στιγμή που δεν περιέχει εμένα η λίστα σου, αρνούμαι να σχολιάσω!!! Είναι δυνατόν, τέτοιο μελαχρινάκι και να μην είμαι τουλάαααχιστον στο Νο 1 ???? Με απογοήτευσες να το ξέρεις... πφφφ... θα πιω πάλι... :p :p :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχα δεν είσαι άνω των 50 γι'αυτό!! :P

      Διαγραφή
    2. Χμ,χμ,χμ... λες ε? Και δηλαδή πρέπει να σιτέψουμε για να μπούμε σε λίστα? χαχαχαχα
      Με πνίγει το άδικο Κατερίνα και πρέπει να το πω. Ας περιμένω τότε καμιά 15αριά χρονάκια, μπας και με τιμήσει κάποιος. Προς το παρόν, θα αρκεστώ στον Μπραντ που με εκτιμάει περισσότερο και μου το έδειξε έμπρακτα, με το να χωρίσει από την Αντελίνα. Μη βγει όμως παρακαλώ παραέξω ότι ήμουν εγώ η πέτρα του σκανδάλου, δε μπορώ δημοσιότητες και παπαράτσι, τα αποφεύγω σαν το διάολο. Ευχαριστώ... :p :p :p (χαχαχαχαχα)

      Διαγραφή
    3. Τι έχουμε δω γυναικεία αλληλεγγύη? Κατάλαβα... Μελαχρινάκι είσαι εκτος συναγωνισμού εσύ στο είπα! Την επόμενη φορά που θα γράψω κείμενο για μελαχρινές θα έχεις ειδική μνεία! Ξέχνα τον Μπραντ. Είναι μπερμπάντης! χαχα!

      Αμαν βρε Κατερίνα με τις ηλικίες! Η ώριμη (είδες, κρατάω και τα προσχήματα) κότα έχει το ζουμί!

      Διαγραφή
  2. Φίλε μου σε χτύπησε ο αέρας της περιοχής μας;;
    Αυτή τη λίστα να την έφτιαχνες μια 15ετία πριν οκ να το δεχτώ..
    Αλλά η Σάλμα είναι 50, η Μόνικα 52, η Κάθριν 47.. Ζιγκολό θέλεις να γίνεις καλό μου; Δεν εξηγείται αλλιώς!

    Επίσης βλέποντας όλες μα όλες τις επιλογές σου καταλαβαίνω που εστιάζεις και γιατί ταλαιπωρείσαι! χοχο σόρρυ αλλά τα θελε ο πισινός σου.. Δεν διάλεξες ούτε μία γυναικάρα ποιοτική! Μία Μαριόν Κοτιγιάρ.. Α καλά να μην αναφέρω ότι άφησες την Μισέλ απ'όξω λες και οι άλλες είναι νιάτα μπροστά της χαχαχα Με σύγχυσες, με αυτές τις επιλογές καμάρι μου.. Αν δεν κοιτάς προσωπικότητα και πολλά ακόμα που δεν είναι εμφανή με το καλημέρα σας.. δεν θα περάσεις καλά παραπάνω από ένα βράδυ! Να θυμάσαι την συμβουλή της σοφής φίλης σου! Ματς μουτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα τι να πω εγώ? Οτι δεν φυσάει στα μέρη μας? Η ότι δεν έχεις δίκιο?

      Όπως επίσης πολύ σωστά πρόσεξες έχω μια τάση να με τραβάνε οι...ώριμες! Περίμενε όμως απο την άλλη, γιατί διαφωνώ κάθετα και οριζόντια με ένα δυό σχόλια! Η Κοτιγιάρ? Η πέτρα του σκανδάλου βρε? Δε λέω ωραίο μωρο αλλά αντροχωρίστρα!

      Υ.Γ. Και να ξέρεις πάντα κοιτάω... προσωπικότητα! Μη βλέπεις εκεί που ανέβασα φωτογραφίες γυναικών με υπερχειλίζοντα στήθη! Έτυχε! Αφού είναι ωραίες! Τώρα δηλαδή θες να μου πεις οτι δεν έχει προσωπικότητα η Μόνικα? Ή η Σάλμα? Η Πενέλοπε? Η συνονόματη σου η Κάθριν? Η Μέγκαν? Αααααα η Μισελ δεν είναι μελαχρινή! χα! Στην έφερα!

      Διαγραφή
    2. Θα ασχοληθώ με την περίπτωσή σου πιο εντατικά σε λίγες μέρες που θα έχω τελειώσει με εξετάσεις για το ecdl, γιατί τώρα δεν έχω πολύ υπομονή χαχα! Συνοπτικά η Κοτιγιάρ δεν ήταν καμία πέτρα του σκανδάλου, σταμάτα να διαβάζεις κουτσομπολίστικα, η Μισέλ μπορεί να μην είναι μελαχρινή αλλά τις βάζει κάτω όλες τις σιλικονάτες μελαχρινές που επέλεξες! Να μας βρεις γυναίκες με φυσική ομορφιά και θα σε παραδεχτώ!

      Διαγραφή
    3. Πρώτον η Κοτιγιάρ είναι αντροχωρίστρα! Δεν το είπαν στα κουτσομπολίστικα αλλά στο Πρωινό μου! χαχα! Δεύτερον για την Μισελ συμφωνώ και επαυξάνω!

      Τρίτον και σημαντικότερον, καλή επιτυχία στο ecdl και τέταρτον και ουδόλως ασήμαντο, θα γράψω κείμενο για να σε εκθέσω έτσι για να δεις οτι ξέρω και απο άλλες ομορφές! χαχα! Σε φιλώ!

      Διαγραφή
  3. Kαλημέρα Μάκη μου.
    Όμορφες όλες οι μελαχροινές, δεν είδα καμία Ελληνίδα όμως. :) Έπρεπε να βαλεις και μία απο εμάς. :)
    Η Καθριν Ζετα Τζοουνς ειναι η δικη μου αγαπημενη.

    Να εισαι παντα καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική μην με αδικείς! Ανέφερα στο τέλος την Κορινθίου και την Κεφαλογιάννη! Αααα τώρα που με τσίγκλισες βάζω και την Σολωμού! Είδες?

      Υ.Γ. Καλά η Κάθριν μαζί με την Μόνικα είναι οι πιο... κυρίες απο την λίστα μου! Καλημέρα, τα φιλιά μου.

      Διαγραφή
  4. Μιά καλημέρα πέρασα να πω,δεν με αφορά το θέμα την ξανθιά...
    Καλημέρες...♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οοοοχι Βιβούλα σε αφορά και σε παρα αφορά! Γιατί ναι με σχολιάζεις όντας καστανόξανθη, αλλά αν το δούμε απο την οπτική της ομορφιάς το δικαίμα σου είναι αναφαίρετο!♥ Σε φιλω! Καλημέρα!

      Διαγραφή
  5. Α, εγώ δεν ανησυχώ. Ήσουν ξεκάθαρος: μιλάς για τις μελαχρινές θεές σήμερα, συνεπώς αναμένεται (;!;!) να βρίσκομαι στην τελική πεντάδα με τις ξανθές θεές! Ε, φανταστικέ φίλε Μάκη;;; Αχαχαχα! Κι αν δεις ότι στην πεντάδα δεν χωράω (στο καλάθι περισσεύω, ένεκα και το ύψος..!), δεν παρεξηγώ εγώ μανίτσα, κάνε μας εξάδα, σαν φλυτζάνια τού τσαγιού! :)) Υ.Γ Απολαυστικότατος!! Πόσο έχω γελάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε να ορίστε εσύ με... έπιασες αμέσως βρε Πέτρα! Κάθε πράγμα στον καιρό του και οι...ξανθιές, καστανές, κοκκινομάλλες αργότερα! χαχα! Τι ειπες? Δεν χωράς? Ααααα δεν κατάλαβες. Για αυτή σου την παραδοχή και την κατανόηση είσαι ήδη special edition! χαχαχα!

      Υ.Γ. Χαίρομαι που σ΄άρεσε η... κατάθεση ψυχής που έκανα Πέτρα μου! Φιλιά!

      Διαγραφή
  6. Έλα! Παίζεις στην κατηγορία μου και.... με πηδάς; ☺
    Εκτός κι αν εγώ είμαι μια κατηγορία από μόνη μου!
    Άνω των 45 είμαι , μακριά μαύρα μαλλιά διαθέτουμε, από προσωπικότητα οκ, δεν με λες και μπάζο οπότε αν έχανα θα έχανα με διαφορά στήθους! ( γκουχου γκουχου!)
    Όχι ότι είμαι ψώνιο ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες παιδί μου??? Εννοείται πως εισαι μια κατηγορία απο μόνη σου (το χουμε πει από παλιά-χιλιάρα μηχανή), αλλά εκτός αυτού στο κείμενο αυτό αναφέρομαι στις διεθνείς μελαχρινές θεές. Όταν γράψω και για τις γηγενείς θα είσαι μέσα στην πεντάδα!

      Υ.Γ. Είναι ποτε δυνατόν να αφήσω έξω μια μελαχρινή γυναίκα που ειναι ανω των 45 και δειχνει κατω των 35?Ε οχι... Θα πεσει φωτιά να μας κάψει. Έχουμε και μια υπόληψη στην γυνακεία πιάτσα βρε Αριστέα μου...χαχα!

      Διαγραφή

Αναγνώστες

Page translation