Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Είμαστε μιά ωραία ατμόσφαιρα...

"Λοιπόν σήμερα δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε...", έλεγε ο μέγιστος Ντίνος Ηλιόπουλος πριν απο πολλά πολλά χρόνια. 
 Που να ήξερε ομως ότι η ατάκα του θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί κάτι παραπάνω από μισο αιώνα μετά για τα... ανδραγαθήματα και τα ευτράπελα μας. 

 Φεβρουάριος 2017 λέει το ημερολόγιο. Και έχουμε... και τι δεν έχουμε! Απο τη μιά "τα παιδιά, τα παιδιά τα φιλαράκια τα καλά" που έλεγε και ο Κοινούσης, οι Τούρκοι.
 Τι να πεις γι΄αυτά τα τζαναμπέτια βρε! Θέλουν τα Ίμια (Καρντάκ να είναι οι ώρες τους...), θέλουν το Αιγαίο, στο τέλος θα μας πουν πως ονειρεύονται μια δεύτερη Οθωμανική Αυτοκρατορία. 
 Καθίστε καλά ρε χαϊβάνια γιατί έτσι και... λύσουμε τον Καμμένο μαύρο φίδι που σας έφαγε.
Αξιολόγηση λέει μετά. Χαχα εδώ γελάνε! Ποιος να αξιολογήσει ποιόν?  Η Μέρκελ τον Τσίπρα, ο Ντάϊσεμπλουμ τον Τσακαλώτο, ο Ρουβάς την Παπαρίζου, ή η Σκορδά τον Λιάγκα? Αν και εδώ που τα λέμε αυτό είναι το μοναδικό μας πρόβλημα. Να κλείσει η αξιολόγηση. Όλα τα άλλα τα έχουμε λυμένα. 
 Οι συντάξεις ανεβαίνουν, η ανεργία μειώνεται και με την ανάπτυξη που έρχεται θα τρίβουμε τα μάτια μας. Εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι... αναπτυσσόμαστε όπως οι μερακλήδες που χορεύουν το άσμα "Ώρε πως το τρί, πως το τρί, πως το τρίβουν το πιπέρι??", τουτέστιν αργά και βασανιστικά και μάλιστα με την...όπισθεν?

Δε ξέρω, δε ξέρω που οδεύουμε. Έχουμε και την ραγδαία άνοδο τη ακροδεξιάς στην Ευρώπη. Εμείς εδώ με Κασιδιάρη-Λαγό (the right-eous Brothers), το έχουμε προχωρήσει ένα βήμα πιό πέρα.
 Μπαίνουμε στα σχολεία, τα σπάμε,χτυπιόμαστε με τους γονείς και μετά το βαφτίζουμε... αγώνα για την Παιδεία. Α ρε παιδο-βούβαλα...
 Τι να πω, τα βλέπει αυτά και ο Κούλης και φουντώνει και γιγαντώνει μέσα του το αίσθημα ευθύνης για να σώσει την χώρα. Και θέλει καλά και ντε να γίνει άμεσα ο σωτήρας της. Όπως οι προηγούμενοι προκάτοχοι του. Τίποτα μόνο ο Τραμπ θα μας σώσει. Αφου πρώτα ξεκάνει όλο τον πλανήτη...
 Με την σόου-μπιζ δεν ασχολούμαι αυτόν τον μήνα γιατί τα μέτωπα είναι πολλά (Voice, Rising Star, X-Factor, μονδέλα, πρωϊνάδικα) και θα μου πάρει κάμποσες ώρες να τελειώσω. 

 Θέλω να κλείσω με μια παράκληση προς τους αιώνιους βασανιστές μας, τις γυναίκες: Ξέρω ότι κάνει κρύο ακόμα (δύσκολος ο φετινός χειμώνας), αλλά κάντε μου την χάρη και πετάξτε κανά μπούτι και βυζί έξω, νωρίτερα από το κανονικό, να νιώσουμε λίγο ζέστη και μεις που δεν πήραμε (ακόμα) επίδομα θέρμανσης ρε κορίτσια...

Υ.Γ. Καλό Μήνα, σας φιλώ!


13 σχόλια:

  1. Χαχχαχαχα α ρε Μάκη για άλλη μια φορά δεν παίζεσαι
    Έκλαψα λέμε. Που μας κατάντησαν οι άλητες;;;; να κλαίμε με τα χάλια μας.
    Καλά με την παράκληση σου πέθανα λέμε
    Απλά δεν υπάρχεις
    Μόνο το χιούμορ μας έχει μείνει
    Ας μην το χασούμε άυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η παράκληση ήρθε έπειτα απο πολύ σκέψη και προς αποφυγή παρεξηγήσεων κοτσάρισα και το επίδομα θέρμανσης εκει! χαχα!

      Συμφωνώ Μαρία μου μόνο το χιούμορ. Και είναι τόσο δυνατό αυτό που αν το διαχειριστούμε σωστά κάνει θαύματα!

      Σε ευχαριστώ πολύ, φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Δεν το ήξερα να ξεγυμνωθώ, να πάθω πνευμονία, για να νιώσεις εσύ καλοκαίρι, χαχαχαχα. Να βάλεις ξυπνητήρι μετά τις 4, να βάλεις το Star. Ξέρεις πόσους κώλους και βυζιά θα δεις? Τόσα, που θα νιώσεις ότι έχουμε μέσα Αυγούστου :p :p :p
    Φιλιά ομορφόπαιδο με τις κάψες σου, χιχιχιχι (σατανόγελο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρω βρε Ματίνα μου και για το Star και για γο Nova! Το θέμα είναι αλλιώς είναι το ζωντανό με τις ατέλειες του και την οπτική επαφή εκατοστών και αλλιώς οι τέλειες γκόμενες της Tv.
      Η αλήθεια είναι πως όχι μόνο μέσα Αυγούστου, αλλά μέσα Αυγούστου με λιοπύρι και καύσων που έλεγε και ο Μουστάκας στον "Ροζ Γάτο", θα έχουμε αν κάτσω να δω αυτά τα τσοντοκάναλα (κατά Πολάκη), χαχα!

      Υ.Γ. Σε φιλώ. Και όσο για το πρώτο που έγραψες δεν είναι κακή ιδεά (αν εξαιρέσουμε την πνευμονιά)! χαχαχαχα! Φιλιαααααααά!

      Διαγραφή
  3. Δεν θα σχολιάσω τίποτα από τα πρώτα γιατί συγχύζομαι.
    Για την τελευταία σου παράκληση, που κυκλοφορείς;;
    Μόνο εγώ βλέπω ότι τα έχουν πετάξει ήδη; Για την ακρίβεια δεν τα μάζεψαν και ποτέ χαχαχα
    Δηλαδή θες να μου πεις ότι δεν βλέπεις κάτι τρυπάρες να- με το συμπάθιο- στα τζιν παντελόνια με θερμοκρασία 5 βαθμούς. Και όχι μόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτον καλά κάνεις και δε θες να συγχυστείς. Δεύτερον το ξέρω ότι τα έχουν πετάξει έξω!
      Τα πετάνε όμως ως επί το πλείστον όμως εκείνες που δεν πρέπει! Και για να μην παρεξηγηθώ εννοώ οι παντρεμένες και οι δεσμευμένες! Και ενώ πλησιάζει η νηστεία μου, αυτές καλά και ντε να με κάνουν αμαρτωλό...τον αμαρτωλό! χαχα!

      Υ.Γ. Τρυπάρες ναι! Όπως το είπες Κατερίνα μου! χαχαχα! Σε φιλώ!

      Διαγραφή
  4. "Ωρέ που πάμε ρε, που πάμε!" - Βασίλης Αυλωνίτης... χαχαχαχα, λέω και γω τόση σοβαρότης;;;; (μέχρι να διαβάσω την τελευταία πρόταση!) ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχ απόρησες Εύη ε? Αφού ξέρεις ακόμα και στα πιο σοβαρά κείμενα μου μιά δόση ειρωνείας και κωμωδίας παντα την έχω!! Άσε που ακόμη και οι πιό τραγικες καταστάσεις περιέχουν έστω και λίγο, τοσο δα ευθυμιασμό!

      Υ.Γ. Όντως, ωρέ που πααααάμε ρε?χαχα!

      Διαγραφή
    2. Και πολύ καλά κάνεις και ρίχνεις το χιουμοριστικό! Να ευθυμούμε και λίγο μέσα σε όλη αυτή τη μιζέρια! (Και φυσικά τη μιζέρια του κόσμου εννοώ) χεχε

      Διαγραφή
    3. Ε ναιιιι, για τους άλλους μιλάμε πάντα! Εμείς τα έχουμε όλα και... συμφέρουμε!χαχαχα!

      Διαγραφή
  5. Αχ Μάκη μου, καλέ μου Μάκη, πότε θα μάθεις ότι σε ένα πολιτικό θέμα δεν πετάνε την "βόμβα" στο τέλος, γιατί πάει όλη η πολιτική ανάλυση περίπατο; Χαχα! Έτσι κι εγώ θα το προχωρήσω λίγο το...πολιτικό μου σχόλιο και θα αναρωτηθώ: και καλά, άντε πες ότι εμείς αι γυναίκαι θα πετάξουμε κάνα μπούτι και κάνα στήθος (κοτόπουλου) απόξω -για το επίδομα θέρμανσής σας ρε γαμώτο!!- εσείς οι άντρες τι...ανάλογο μπορείτε να κάνετε για εμάς τα κοριτσάκια, που, απροπό ούτε κι εμείς δεν έχουμε πάρει (ακόμα) το επίδομα θέρμανσης, την τύχη μου μέσα;!

    Υ.Γ (για ξεκάρφωμα...) Όσο ζει ο Σόι-μπλε..
    τόσο θα βυθιζόμαστε στην χρεοκοπία.. Τσάγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα κοίτα η αλήθεια ειναι πως δεν το σκέφτηκα απ΄αυτή την σκοπιά Πέτρα γιατί απλα δεν... είμαι γυναικα! Βέναια έχεις και τα δίκια σου εδώ που τα λέμε. Έχω απάντηση και γιαυτό όμως... Να είστε πιο εύκολες! Και προτου αναρωτηθείς πόσο πιό εύκολες πιά, μιας και οι περισσότερες τριγυρνάνε στον δρόμο σα να τριγυρνάνε στο... μπάνιο τους, να σου πως πως παντα υπάρχει το εύκολότερο! Εμείς μετά να δεις χαρές! Γυμνοί θα τρέχουμε στον δρόμο! χαχαχα!

      Υ.Γ. Έχεις δίκιο για την ανάλυση. Απλά εκείνη την στιγμή είπα τον πόνο μου... Δεν έχει πάτο το βαρέλι ε????

      Διαγραφή

Αναγνώστες

Page translation