Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Κιβωτός Ελπίδας... Στο Spirto Web Radio

 Καλησπέρα σε όλους και σε όλες. Αυτές οι μέρες είναι για όλους μας μέρες ελπίδας...Σε μια κατάσταση που γίνεται ανυπόφορη, σε μια κοινωνία που προσπαθεί να μας αλλάξει ως ανθρώπους πρέπει να αντισταθούμε. Ο ένας και μοναδικός τρόπος για να τα καταφέρουμε είναι να δίνουμε...Ναι...Να δίνουμε...Ότι και όπως μπορούμε. Είτε αυτό είναι ένα ρούχο ή λίγο φαί, ή δυό δεκάρες ή ένα κουτί γάλα και πάει λέγοντας.
 Το σημαντικό είναι όλό αυτό να περικλείει μέσα του την Αγάπη. Κάτι τέτοιο σκεφτήκανε και οι συντελεστές του Spirto Web Radio (http://spirtowebradio.com/radio/). Ο 2ος ραδιομαραθώνιος για τα παιδιά της Κιβωτού του κόσμου είναι γεγονός. Η Βιβή, ο Λύκος και όλοι οι συντελεστές του Spirto Web Radio με την βοήθεια και την συμμετοχή δεκάδων φίλων, γνωστών και αγνώστων θα προσπαθήσουν για άλλη μια φορά να προσφέρουν στα παιδιά ότι μπορούν μέσα από την καρδιά τους. Ας φτιάξουμε λοιπόν όλοι oi bloggers μια αλυσίδα αγάπης για αυτό τον ιερό σκοπό... Οι λεπτομέρειες παρακάτω.

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου από τις 11 το πρωί και όσο πάει...Συντονιστείτε στο Spirto Web Radio (http://spirtowebradio.com/radio/)...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Page translation