Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Δικαιολογίες και σεξ: Women's way...

 Όταν το ψέμα αναγάγεται σε επιστήμη, να ξέρετε κάπου εκεί κοντά θα βρίσκεται μια γυναίκα. 
 Και για να μη με πάρετε με τις πέτρες, να σας ενημερώσω πως αυτή η ανάρτηση έχει εκπαιδευτικό και συμβουλευτικό χαρακτήρα προς τους παράτολμους συναγωνιστές και συνοδοιπόρους μου, που "βουτάνε" καθημερινά στην άβυσσο του γυναικείου μυαλού. 
 Παρακάτω θα σας παρουσιάσω τις τρεις (από τις δεκάδες) πιο συνηθισμένες γυναικείες δικαιολογίες που αφορούν την αποφυγή του σεξ. Για να προλάβουμε το κακό ρε παιδί μου. Η αλλιώς, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι...

1) Πονοκέφαλος

Έχει να κάνει κυρίως με το σεξ. Οι γυναίκες πρέπει να έχουν μέσο όρο περί τους 10-15 πονοκεφάλους τον μήνα. Γυρνάς από την δουλεία το απόγευμα και έχεις όρεξη για παιχνίδια. "Αχχ όχι τώρα αγάπη μου. Έχω πονοκέφαλο.". Οκ σκέφτεσαι. Θα περιμένω μέχρι το βράδυ. 

 Και ενώ οι ώρες περνάνε αργά και βασανιστικά και έχεις ήδη φαντασιωθεί την γυναίκα σου να είναι κρεμασμένη από το φωτιστικό τραγουδώντας σαν άλλη Μάϊλι Σάϊρους το Wrecking ball" κλείνοντας σου το μάτι, με το που πέφτεις στο κρεβάτι και πας να την ακουμπήσεις, να σου και το deja vu. 
 "Όχι τώρα αγάπη μου...Έχω πονοκέφαλο". "Μα καλά ρε μω..." Και πριν τελειώσεις την φράση σου, αυτή έχει ήδη γυρίσει πλευρό. Εκεί  είναι τελικά  που καταλαβαίνεις ότι η φαντασιωσή σου θα μείνει φαντασίωση. Και πως θα ήταν φρόνιμο την επόμενη φορά να δεις νωρίτερα το βίντεο με την φερέλπιδα Σάϊρους, να χορτάσει το μάτι σου τουλάχιστον βρε αδερφέ...

2) Κούραση

 Έχεις ξεπεράσει την φαντασίωση με το φωτιστικό και προσπαθείς να βρεις άλλους τρόπους προσέγγισης για να κάνεις σεξ σαν κανονικός άνθρωπος. Ξεκινάς να της κάνεις μασαζ. Με τρόπο. Έχεις δει και καμιά 100αριά βίντεο στο ίντερνετ με ανατολίτικες τεχνικές μάλαξης (sic) που ζωντανεύουν, λένε, τις αισθήσεις. 
 Εκεί που πας πονηρά πονηρά με το χέρι να θωπεύσεις (αυτό και αν είναι sic) τα σημεία g της συντρόφου σου (είναι και πολλά πανάθεμα τα), ακούς την βελούδινη φωνούλα της να σου λέει..."Αχχ βρε αγαπούλα μου, είμαι κουρασμένη. Το μασάζ μου έβγαλε όλη την κούραση της ημέρας. Άστο γι'αύριο". Και εσύ απλά το αφήνεις... Η δικαιολογία της κούρασης πάντως χρησιμοποιείται ευρέως και ποικιλοτρόπως. Αλλά στην τελική, δεν θα σας βάλουμε να σκάψετε ρε κορίτσια. Χαλαρώστε...

3) Άγχος και σκέψεις

 Αν είναι δυνατόν. Μια γυναίκα μπορεί στην διάρκεια της ημέρας να τρέχει σαν τον Βέγγο, να μαγειρέψει, να φροντίσει τα παιδιά, να πάει για ψώνια, να συμμαζέψει το σπίτι, να δουλέψει σε φουλ ρυθμούς και αφού τα κάνει όλα αυτά να έρθει το βράδυ και ξαφνικά εκεί που είναι στην μεγάλη και στιβαρή αγκαλιά σου (λέμε τώρα) και είναι έτοιμη να υποκύψει στις ορέξεις σου, να τα δει κωλυόμενα και να σε στείλει αδιάβαστο. 
 "Δεν ξέρω ρε μωρό μου έχω πολλά στο μυαλό μου. Σκέφτομαι το μέλλον μας, τα παιδιά μας, τι θα μαγειρέψω άυριο, τι χρώμα να βάψω τα μαλλιά μου, αν μου πάει το καινούργιο φόρεμα που πήρα... Δεν ξέρω. Έχω αγχωθεί τόσο πολύ που δεν έχω όρεξη για τίποτα. Έλα κάνε με μια αγκαλιά να κοιμηθούμε." Εκεί απλά τα παρατάς. Μόλις σου έχει πει με παγαπόντικο τρόπο ότι δεν θα κάνετε σεξ και για να σου ρίξει και στάχτη στα μάτια, ζητάει και αγκαλιά. Αχχχ αυτό το άγχος. Αχ...


 Ελπίζω να πήρατε μια ιδέα για το τι γίνεται παλικάρια μου. Όχι ότι δεν τα έχετε (έχουμε) ζήσει αυτά τα σκηνικά. Αλλά να, είναι που αυτές οι δικαιολογίες εμπλουτίζονται συνέχεια με φρέσκες ιδέες και σκέψεις. 
 Μια γυναίκα αγαπητοί μου, αν δεν θέλει να κάνει κάτι δεν θα το κάνει. Δε πάτε να χτυπάτε τα κεφάλια σας στον τοίχο. Είναι προτιμότερο να έχετε τα μάτια σας και τα αυτιά σας ανοιχτά για να μαθαίνετε πως λειτουργεί το γυναικείο μυαλό. 
 Και αν τα παραδείγματα μου είναι υπερβολικά, καλά θα κάνετε να τα έχετε στο νου σας ακόμη περισσότερο. Γιατί οι γυναίκες αρέσκονται σε υπερβολές...Όχι τίποτε άλλο δηλαδή. Αλλά αν συνεχίσουμε έτσι, θα μας φτάσουν στο σημείο να φωνάζουμε και μεις ως άλλοι Κούρκουλοι "Τι κάνετε μωρε? Σταματήστε το κάρβουνο. Όχι άλλο κάρβουνοοοοο"...

16 σχόλια:

  1. Κοίτα να δεις Μάκη μου, π.χ.το τι χρώμα θα βάψουμε τα μαλλιά μας είναι ένα τεράστιο θέμα που θα καθορίσει την πορεία μάς μέχρι την επόμενη βαφή, δεν μπορείς να το ξεπετάξεις έτσι απλά... είναι θέμα, πάει και τελείωσε! χαχαχα... πες κι άλλα!!! καλή εβδομάδα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ε??? Δεν το σκέφτηκα έτσι βρε Εύη! Και τι γίνεται αλήθεια (και δεν είναι και λίγες οι φορές) όταν δεν πιάνει η βαφή?? Εκτός της κρεβατομουρμούρας και των συνεχών αναβολών συνουσίασης (τι μόρφωση έχω ρε γαμώτο...), μου φαίνεται πως θα υπάρχουν και θέματα συννενόησης σωστά? Η κάνω λάθος? Κατάλαβα...Θα πρέπει να σιγοντάρουμε και τις συζητήσεις για τα μαλλιά και το χρώμα τους...Έλεος... Τι άλλο πια???

      χαχαχα σε φιλώ Εύακι!

      Διαγραφή
    2. πάντα υπάρχουν θέματα!!! χαχαχχαχαχα... έτσι σοβαρά σαν αυτά της βαφής!!!

      Διαγραφή
    3. Ναιιιιι ξέρω! Η βαφή έχει πολλά παρελκόμενα! Ρίζες, ανταύγειες, τριχόπτωση, πέτυχε δεν πέτυχε το χρώμα κλπκλπ! Μερικές φορές κιόλας βάφετε τα μαλλιά σας και ενώ η διαφορά δεν φαίνεται, επιμένετε να τυραννάτε τα αγόρια σας κάνοντας την εξής ερώτηση "Δεν θα μου πεις κάτι για τα μαλλιά μου?|" Μα καλά βρε τι να σου πει ο κακόμοιρος αφού δεν φαίνεται καμία αλλαγή!χαχαχα! Φαντάσου λοπόν αν μπλέξεις σε μια τέτοια διαδικασία μόνο για την βαφή των μαλλιών, πόσο πολύ μπλεγμένος μπορείς να βρεθείς με άλλα
      θέματα! Δε πιάνεστε! Με τίποτα! Φιλιααααα

      Διαγραφή
  2. "Μια γυναίκα μπορεί στην διάρκεια της ημέρας να τρέχει σαν τον Βέγγο, να μαγειρέψει, να φροντίσει τα παιδιά, να πάει για ψώνια, να συμμαζέψει το σπίτι, να δουλέψει σε φουλ ρυθμούς και αφού τα κάνει όλα αυτά να έρθει το βράδυ"....
    και συ βρε άκαρδε μετά απ' όλα αυτά θέλεις σεξ! η τόση κούραση φέρνει πονοκέφαλο και ο πονοκέφαλος φέρνει σκέψεις και οι σκέψεις σε γεμίζουν άγχος, βρε Μάκη, πως να το κάνουμε;

    και επειδή τούτη την... προσβολή για το φύλο μου δεν θα τη φάω έτσι, αλλά και επειδή μίλησε και η... επιστήμη παραθέτω τα εξής:
    οι άντρες έχουν τις ίδιες πιθανότητες με τις γυναίκες να επινοήσουν δικαιολογίες για να αποφύγουν το σεξ, σύμφωνα με μία δημοσκόπηση.
    όπως έδειξε, οι έξι στους δέκα έχουν απορρίψει τις ερωτικές προτάσεις των συντρόφων τους λέγοντας ότι είναι κουρασμένοι, ενώ ένας στους δύο απέφυγε το σεξ λέγοντας πως δεν έχει διάθεση.
    πολλοί όμως επινοούν τα απίθανα – από το ότι έχουν να βγάλουν βόλτα τον σκύλο ή να ταΐσουν την γάτα, μέχρι το ότι είναι πολλοί απασχολημένοι παίζοντας παιχνίδια στο κομπιούτερ, το ότι παράφαγαν ή το ότι βλέπουν την αγαπημένη τους… σαπουνόπερα στην τηλεόραση!!!

    ε; τι είπες; χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπον για αυτό που έγραψες Βίκυ ένα έχω να σου πω..."Μην την ακούτε αδέρφια, είναι εγκάθετη και προσπαθεί να σπείρει στους κύκλους μας την διχόνοια και την φθορά! Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Δόγκανος και ο Ακάλυπτος! Όχι στην επανάσταση των τακουνιών!!!"

      χαχαχαχα!

      Τι να σου πω βρε...Είπα να το παίξω λιγάκι εξυπνούλης και συ εκεί αμέσως να μας καταδείξεις την ανωτερότητα του φύλου σας... Οκ έχεις δίκιο το παραδέχομαι. Τι λεπτομέρειες, τι παραδείγματα και κακό. Να ξέρεις την επόμενη φορά θα είμαι προετοιμασμένος! Αλλά μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας. Εδώ συζητάμε για σας και όχι για μας...χαχαχα! Φιλια, ευχαριστώ που πέρασες!

      Διαγραφή
  3. χαχαχα! Βλέπεις Μάκη μου;
    Γυναίκες σου απαντούν !

    Ποτέ μου δεν χρειάστηκα να χρησιμοποιήσω δικαιολογίες. Έλεγα την αλήθεια. Από πότε η κούραση είναι δικαιολογία; Αν είσαι πτώμα δεν θα είσαι εκεί στον Έρωτα! Τι να το κάνει λοιπόν ένα κουφάρι με το ζόρι!
    Ο Έρωτας θέλει όλες μου τις αισθήσεις εκεί. Όλο μου το σώμα να συμμετέχει. τα χέρια μου ξεκούραστα. Τη διάθεση μου στα καλά της. Αν ο σενιόρ πχ με έχει στείλει πριν ή δεν με έχει προετοιμάσει σωστά δεν είμαι ρομπότ να δουλέψω με το κουμπάκι στο on!
    Πονοκέφαλο δεν προσποιήθηκα ποτέ! Νομίζω το "όχι δεν θέλω" είναι αρκετό για απάντηση χωρίς να σημαίνει ότι είμαι ανέραστη!

    Καλό ...ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλέπω, βλέπω Αριστέα μου! Με κατακλύζετε και δεν ξέρω από που μου'ρχονται!χαχαχα! Έχεις δίκιο σε ότι γράφεις. Όλα θέλουν τον τρόπο τους! Ε εδώ που τα λέμε η κούραση είναι κάπως. Γιατί ακόμα και στο σεξ υπάρχουν tips που θα σε κάνουν να μπεις στον αυτοματο πιλότο! Καλό σεξ δεν σημαίνει απαραίτητα και περισσοτερη κούραση! Βέβαια τώρα που το καλοσκέφτομαι αν είναι να γίνει κάτι και να γίνει με τα χίλια ζόρια καλύτερα δικαιολογία παρά ξενέρωμα!χαχα! Φιλιά καλό ξημέρωμα!

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ με την Αριστέα, κι επαυξάνω!
      Αν και μέχρι στιγμής δεν μου έχει τύχει χαχαχα (δύο πλανήτες στον σκορπιό είναι αυτοί, είπαμε, όχι αστεία)
      Αλλά αν μου συμβεί θα πω την αλήθεια, όχι δικαιολογία. Δικαιολογίες βρίσκεις όταν δεν σε ελκύει ερωτικά ο άνθρωπος σου οπότε είναι ανώριμο να είσαι ακόμα μαζί του και να τον ταλαιπωρείς.

      Διαγραφή
    3. Αυτό ισχύει Κατερίνα μου ως επί το πλείστον! Που να σου τύχει βρε εσένα με δυό πλανήτες στον Σκορπιό! Με τίποτα! χαχαχα! Φιλια!

      Διαγραφή
    4. :)
      Μίστερ σας έχουμε βραβειάκι!
      Καλό μήνα είπαμε δεν είπαμε;;
      Φιλιά!

      Διαγραφή
    5. Καλησπέρα Κατερίνααααα! Το είδα, το ετοίμασα και σας το παρουσιάζω σε 5... Καλό μήνααααα

      Διαγραφή
  4. Βρε Μακούλη μου κι εσύ !
    στην σημερινή εποχή που έχουμε στον σβέρκο μας
    κατσικωμένους τόσους νταβαντζήδες και άδειο
    πορτοφόλι μιλάς για σέξ;
    Όχι μόνο πονοκέφαλο αλλά επιλεκτική αναπηρία
    βγάζεις από το καπέλο... και στην τελική στατιστικώς
    οι σημερινοί άντρες αδυνατούν με τόσο άγχος και στρες
    που έχουν και τόσες ανασφάλειες ως προς το μέλλον...
    οπότε άστο παιδί μου ... μη κουνάς τα νερά της λίμνης
    μην βγει το τέρας :-)
    Φιλιά και καλημέρα να έχεις .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Λεβίνα μου! Καταρχήν θα συμφωνήσουμε πως μέσα στη δίνη των προβλημάτων το σεξ είναι ένας από τους λίγους τρόπους που μας κάνει να ξεφεύγουμε! Έπειτα δεν ξέρω τι δείχουν οι στατιστικές αλλά θεωρώ πως οι άντρες αποζητούν περισσότερο το σεξ απ.ότι οι γυναίκες! Άλλωστε γιαυτό μας κατηγορείτε βρε...χαχαχα! Παλαιόθεν όχι τώρα... Σε αυτό που συμφωνώ απόλυτα είναι στο τέρας... Τα μάτια μας δεκατέσσερα που λέει και ο σοφός λαός μας! Πως το λέει ο Μπουγάς ο Πλανητάρχης..."Βρεεε έξω απ άδικο και από κακιά (και καλή και καλή) γυναίκα!!! χαχαχ!. Φιλιά καλή μου!

      Διαγραφή
  5. Κάποια από αυτά όντως είναι δικαιολογίες αλλά κάποια είναι αληθινά. Ότι δηλαδή μία γυναίκα δεν έχει και την τρελή σεξουαλική διάθεση όταν έχει πολλά να σκεφτεί είναι μία οδυνηρή πραγματικότητα. Γιατί βλέπεις σε εμάς το μυαλό μας δεν έδρευει εκεί κάτω, οπότε το να απασχολούμαστε με άλλα θέματα όντως μπορεί να διώξει την όρεξη. Και μην ξεχνάς, πως ένας έμπειρος και υπομονετικός άντρας μπορεί να κάνει μία γυναίκα να μην θέλει να ψάχνει δικαιολογίες.
    Για να μην κατηγορώ όμως τους άντρες θα συμφωνήσω ότι αν μία γυναίκα βρίσκει συνεχώς δικαιολογίες γιατί πολύ απλά είναι πολύ σπάνια σε διάθεση να κάνει σεξ με το σύντροφό της, τότε όντως κάτι δεν πάει καλά. Σε εκείνη και στη σχέση γενικότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένας εμπειρος και υπομονετικός άντρας όπως λες, θα μπορεί να κάνει μια γυναίκα να μην ψάχνει για δικιολογίες, αλλά βρε Αλεξιάννα μου θεωρείς πως μόνο αν δεν πάει κάτι καλά σε μια σχέση ή δεν έχει διάθεση μια γυναίκα, προκύπτουν δικιολογίες στο θέμα αυτο???Δε νομίζω...Υπάρχουν ζευγάρια που αγαπιούνται αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που οι γυναίκες σκέφτονται "πωπωπω το μυαλό του όλο στο σεξ είναι..". Και εν πάσει περιπτώσει δεν έχουν μόνο οι γυναίκες...το προνόμιο να μην έχουν διάθεση. Και οι άντρες δεν έχουν διάθεση να πάνε για ψώνια και να τραβιούνται στα σούπερ μάρκετ, να κάνουν δουλειές του σπιτιού, αλλά για την γυναίκα τους, για την κοπέλα τους το κάνουν...Και μάλιστα με κέφι!χαχα! Το που εδρεύει το μυαλό μας παρεπιπτόντως σηκώνει μεγάλη συζήτηση. Όλα στο θέμα άντρας[γυναίκα είναι αλληλένδετα και έχουν εξήγηση... Σε φιλώ

      Διαγραφή

Αναγνώστες

Page translation