Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Spirto Web Radio: 3ος Ραδιομαραθώνιος για τα παιδικά χωριά SOS

Φανταστείτε ότι υπάρχουν κάποια παιδιά που πεινάνε. Φανταστείτε ότι υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν ρούχα και παπούτσια να φορέσουν. Φανταστείτε επίσης, παιδιά που ζουν στα όρια της εξαθλίωσης, παιδιά μόνα, χωρίς γονείς, συγγενείς και φίλους. 



Φανταστείτε τώρα, να ενδιαφερθούμε για αυτά τα παιδιά. Όσο και όπως μπορούμε. Σκεφτείτε μια μαζική συμμετοχή, σε προσπάθειες που αξίζουν... Σαν και την αυριανή. Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014. Ο 3ος Ραδιομαραθώνιος Αγάπης για τα παιδικά χωριά SOS, από το Spirto Web Radio είναι γεγονός. Ένας Ραδιομαραθώνιος που θα πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με τους δύο προηγούμενους να έχουν θετικότατο πρόσημο!

 Η προσπάθεια της Βιβής, του Γιάννη αλλά και όλων των συντελεστών-συνεργατών του σταθμού είναι πραγματικά αξιέπαινη και γίνεται πάντα με μεράκι και ταπεινοφροσύνη. Αυτό είναι και το συστατικό της επιτυχίας του Ραδιομαραθωνίου που σκοπό έχει να βοηθήσει τα παιδικά χωριά SOS που επιτελούν ένα ύψιστο έργο στην ελληνική κοινωνία. Η συμμετοχή όλων θα ήταν ευχής έργον!

 Τι χρειάζεται? Ένα απλό τηλεφώνημα στο 14567 από κινητό ή σταθερό τηλέφωνο (οι χρεώσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν και ΦΠΑ, φαίνονται στην φωτογραφία), από τις 11 το πρωί και για όσο κρατήσει η μαραθώνια μετάδοση. Επίσης, έξω από το στούντιο θα στηθεί ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Όχι σαν τα συνηθισμένα! Γιατί αυτό θα είναι ένα δέντρο φτιαγμένο από... κουτιά γάλα! Όσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν! Συντονιζόμαστε στο www.spirtowebradio.com . Η συμβολή του καθένα ξεχωριστα είναι σημαντική και αναγκαία! Γιατί αυτές τις μέρες τα παιδιά ΠΡΕΠΕΙ να είναι σε πρώτο πλάνο...

4 σχόλια:

  1. Μάκη, θερμά συγχαρητήρια! Καλό βράδυ και να είσαι καλά :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Πέτρα! Ήταν μια όμορφη βραδιά και κυρίως για ένα μοναδικό σκοπό! Καλό βράδυ καλή μου!

      Διαγραφή
  2. άργησα λιγάκι, κλασσικά!!! χαχαχα...πολύ ωραία η προσπάθεια Μάκη!! τα φιλιά μου, καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα δεν πειράζει Εύη μου! Είσαι η πιο σούπερ αργοπορημένη σχολιάστρια! Αφού ξέρεις! Φιλιααααα, καλό βράδυ!

      Διαγραφή

Αναγνώστες

Page translation