Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Santa babies...

 Είμαι σίγουρος ότι όσες και όσοι με διαβάζετε χρόνια, θα καταλάβατε ότι ο τίτλος του σημερινού μου κείμενου μόνο τυχαίος δεν είναι. Έχω μια τάση να συνδέω τις γιορτές των Χριστουγέννων με τα λατρευτά μου κοριτσόπουλα. Δε θα μπορούσε να γίνονταν και αλλιώς, μιας και αυτή η περίοδος έχει πολύ από... γυναίκα. 

 Ρεβεγιόν, μπουζούκια (Θεέ μου που ζω στο 1980;;;), ψώνια (καθαρά γυναικεία διαδικασία), μελομακάρονα (θηλυκά και αυτά γι'αυτό και τόσο γλυκά τι νομίζατε;) και πάει λέγοντας. Αφού και τώρα που γράφω αυτές τις αράδες, ακούω την Mariah Carey Π.π.β. (προ πλαστικών βυζιών είναι αυτό), να τραγουδάει το "All i want for Christmas is you" και έτοιμάζομαι να αυτοπακεταριστώ και να σκάσω μύτη στην φτωχική της επαυλίτσα, συνάμενος κουνάμενος και Χριστουγεννιάτικος για στενές επαφές... Αμερικάνικου τύπου με ολίγον απο Βαλκάνια αγριάδα (για μένα το είπα αυτό).

  Επειδή αρχίζω να κουράζω λοιπόν, παρακάτω θα σας παρουσιάσω, με την ανάλογη ενδυμασία βέβαια,τα 5 κορυφαία Χριστουγεννιάτικα μωρά των ονειρώξεων, εεεεεε ονείρων μου ήθελα να πω. Έχουμε και λέμε

1) Michelle Pfeiffer


  Ακόμα και έτσι, σαν Χριστουγεννιάτικο-κάτι- σαν δέντρο, μη μου πείτε ότι δεν είναι για φάγωμα. Εγώ πάντως θα την έτρωγα και ας πάθαινα και ηλεκτροπληξία. Με το αστεράκι της κατακέφαλα, με τα υπέροχα μάτια της που φεγγοβολάνε σαν λαμπιόνια, με το ψηλοτάκουνο της που αυτόματα την μετατρέπει σε πτυσσόμενο δέντράκι, με τα όλα της ρε παιδί μου.

 Για μένα μακράν της δεύτερης το πιο σέξυ μωρό που έχει εμφανιστεί πάνω στην Γη την Χριστουγεννιάτικη περίοδο. Σσσσστ ξέρω τι λέω, Pfeiffer είναι αυτή. Τουμπανέϊρος λέμεεεεεεεεεε. Michelle μου τα... μπαλάκια σου τελειωμό δεν έχουν!!!

2) Marilyn Monroe


 Αυτή είναι το σήμα κατατεθέν των Santa Babies μου. Μπουτάκι αγριοκέρασο, μάγουλο βερίκοκο, φιλήδονο βλέμμα (πςςςςςςςςςςςςςςςς), μαλλί πλατίνα και κορμοστασία που τονίζει τα κάλλη της, το Μεριλινάκι είχε βαλθεί να τρελάνει κόσμο στις δεκαετίας 50' και 60΄. Μια επανάσταση ήταν από μόνη της αυτή η πλασματάρα. 

 Στα συν, η κόκκινη μπότα (που στην χώρα μας οι Ελληνίδες  φόρεσαν χρόνια αργότερα) και η πόζα-όχι δεν είμαι bimbo πως σας πέρασε από το μυαλό- που κράτησε παρέα σε χιλιάδες φανταράκια που τότε υπηρετούσαν την στρατιωτική τους θητεία. Τίποτα, για ένα βράδυ την ήθελα. Να δεις μετά πως θα άλλαζε το παραμυθάκι και από "Happy birthday mr President" ή "Santa baby", θα το γύρναγε στο "Μάκη πούντιασα" και στα κλαρινοτσιφτετέλια...


3) Mariah Carey



 Η επιτομή της σέξυ Αγιοβασιλίτσας. Εδώ την βλέπετε να τουρλώνει τον ποπο της (η την ποπάρα της καλύτερα) στον συμπαθητικό παππούλη, ΄Άγιο-κωλόφαρδο-Βασίλη, για να φάει τις σφαλιαρίτσες της επειδή ήταν κακό... κορίτσι τα τελευταία 30 χρόνια! Εεε, έπειτα από τέτοια αυτογνωσία είναι δυνατόν να μην έχει θέση στην λίστα μου;

 Καταρχάς το κορίτσι όπως όλοι μας διακρίνουμε, δεν... μασάει από κρύο. Η αλήθεια είναι ότι το στήθος της είναι... πέτρα βέβαια άλλα όχι λόγω πολικών θερμοκρασιών. Η σιλικόνη είναι ο φταίχτης. Ακόμα και έτσι, η Mariah, εκτός απο φωνάρα, εκτός του ότι τραγούδησε ένα από τα πιό γνωστά hit των Χριστουγέννων, έχει και άλλα ταλέντα. Κυρίως... φανερά! Που την βάζουν στην καρδιά μας!

ΥΓ. Ο τύπος με το κλαρινέτο πίσω τυχαία βρέθηκε στην φωτογραφία;


4) Jenny mcCarthy 


 Να και το Τζενάκι το Μακαρθάκι, το οποίο συνήθως κυκλοφορεί όπως την βλέπετε. Ρίχνει ένα περιτύλιγμα κουτιού γλυκών επάνω της και βγαίνει βόλτα. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι έχει περάσει από ουκ ολίγες εκπομπές της Αμερικάνικης τηλεόρασης ντυμένη στα κόκκινα των Χριστουγέννων, αλλά για την Jenny, Χριστουγεννιάτικες γιορτές σημαίνουν λίγα ρούχα και... καλά.

  Εδώ, ο Άγιος Βασίλης κοιτάει κουτοπόνηρα (για να μην το πάρει χαμπάρι η ΑγιοΒασίλαινα), αυτό το άτακτό αλλά καλό κορίτσι όπως λέει και ο τίτλος της φωτογραφίας. Το σκυλάκι από την άλλη έχει το βλέμμα της απόλυτης κατάντιας. Αλήθεια όμως δεν το καταλαβαίνω. Αν ήμουν εγώ δίπλα σε αυτό το Χριστουγεννιάτικο μωρό θα γιόρταζα... Ανάσταση και Γέννηση μαζί! Αχ ρε Jenny...


Katy Perry


 Η Katy είναι πραγματικά το κάτι άλλο. Μωρό με βλέμμα βυθισμένο στον μυστικισμό (ποιητική... αηδία), υπέροχο σώμα, σου δίνει την αίσθηση της γυναίκας που όλη την χρονιά έκανε μαλακίες (μπιππππππ) αλλά δεν το κατάλαβε. 

 Αυτό έχει ως συνέπεια να περιμένει τα δωράκια της όπως κάθε θηλυκό που σέβεται τον εαυτό του και ταυτόχρονα, όπως φαίνεται και την εν λόγω φωτό, να πατάει με τις τακουνάρες της τους άντρες, με τις μέγαιρες φίλες της να παρακολουθούν νωχελικά το ταξίδι της προς την αλήθεια (δεύτερη ποιητική... αηδία στο ίδιο κείμενο). Παρολ'αυτά, με τέτοιο σκέρτσο που έχει μπορούμε άνετα να την βάλουμε στο σημερινό μας top-5. Μιλάμε για άτακτο μωρό που όμως στο τέλος θα πάρει όλα τα... δώρα της!


  Μετά κόπων και βασάνων... τελείωσα. Το κείμενο εννοώ. Άφησα έξω υπέροχα Χριστουγεννιάτικα πλάσματα, που ελπίζω να συμπεριλάβω σε άλλη λίστα μου. Ώρες ώρες, πραγματικα αισθάνομαι, τέτοιες μέρες κάθε χρόνο, πως οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι για δύο κατηγορίες ανθρώπων. Για τα παιδιά και για τις θηλυκές τυραννίες. Ας είναι. Γυναίκες είναι αυτές...

10 σχόλια:

  1. ΜΑΚΗ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!
    Οι επιλογές σου καίριες και αντιπροσωπευτικές του κλίματος των ημερών,αλλωστε μόνο έτσι καταλαβαίνεις οτι κάτι αλλάζει στη ροή των ημερών ;) χαχαχχχαα
    Νάσαι καλά,μας τονώνει το ευγενές χιούμορ σου και σου εύχομαι ΚΑΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαρά σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο αυτό αλήθεια! Με ανέβασε! Προσπαθώα να ειμαι καίριος ειδικά με τις γυναίκες!χαχαχα!

      Αντεύχομαι καλή μου, καλές γιορτές με Υγεία!

      Διαγραφή
  2. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα αχ βρε Μάκη για αυτό σε χαίρομαι !!!!
    γιατί είσαι ειλικρινής, άμεσος, αυθόρμητος, γεμάτος χαμόγελο και ευχάριστη διάθεση. Το χιούμορ σου φίλε είναι πηγή ζωής στη μαυρίλα μας.
    Και το κυριότερο είσαι απαλλαγμένος από κάθε μορφή υποκριτικής "δήθεν" αυτοσυγκράτησης και ...τέτοια.
    Όσο για τις ....Σάντες, άσε καλά δεν λέω τίποτα γιατί έχω και περιορισμένο αριθμό από τα χάπια της πίεσης.
    Καλές γιορτές με χαμόγελα και υγεία αγαπητέ φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχαχα είσαι ωραίος Γιάννη! Ξέχνα τα χάπια της πίεσης, η εμπειριά μετράει!

      Προσπάθώ φίλε, όπως τα έχουμε ξαναπεί! Αν αυτά που γράφω κάνουν έστω και έναν άνθρωπο να χαμογελάσει, να σκεφτεί, να προβληματιστεί ενίοτε, τότε γίνεται αυτό που θέλω μέσω της γραφής! Καλές γιορτές να έχουμε!

      Διαγραφή
  3. Συγγνώμη!!! Κατά λάθος μπήκα. Φεύγω αμέσως. Μην ενοχλώ χιχι
    Α..ξέχασα.
    Καλά Χριστούγεννα Μάκη;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε βρε που μπήκες καταλάθος, εδώ να μείνεις Μαρία! Δεν ενοχλείς! χαχα!

      Καλά Χριστούγεννα με Υγεία εύχομαι! Ευχαριστώ που πέρασες!

      Διαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Επίσης Κική μου, καλές γιορτές με Υγεία για σενα και όσους αγαπάς εύχομαι!

      Διαγραφή
  5. Εγώ θα κρατήσω το Τζενάκι... και σαν εικόνα βρε παιδί μου, βγάζει κάτι αυτό το κορίτσι χαχαχ

    Όσον αφορά στα μελομακάρονα... ξέρω γιατί γράφεις ότι είναι γλυκά όσο γυναίκες, για να μας βάλεις στην κουζίνα να τα φτιάξουμε και μετά εσύ να τα τρως με την ησυχία σου.

    Καλές γιορτές Μάκη! Να είσαι καλά και να περάσεις όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταχωρήθηκε η προτίμηση σου Γιώτα! χαχα!

      Αυτο με τα μελομακάρονα το προσπερνάω. Γιατί έχεις δίκιο και δε με συμφέρει. Μη με ξεμπροστιάζεις έτσι!χαχαχα!

      Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές με Υγεία Γιώτα μου! Φιλιά!

      Διαγραφή

Αναγνώστες

Page translation