Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Καλοκαιροφθινόπωρη Χειμωνάνοιξη...

 "Έχει ο καιρός, γυρίσματαααα, δυό όψεις έχουν όλα τα νομίσματα", τραγουδούσε η λαϊκή τσαπερδώνα-αοιδός Δέσποινα Βανδή και αυτοί οι τόσο ψαγμένοι και πρωτύτυποι στίχοι τριγυρνάνε έντονα το τελευταίο διάστημα στο μυαλό μου.
 Και αυτό, διότι το ημερολόγιο δείχνει τρεις του Απρίλη και ο καιρός... κουκουρούκουκου σουπίτσα που έλεγε και ο καταπληκτικός Γιώργος Μαρίνος. Οι τέσσερις εποχές του χρόνου πακέτο σε μία!

 Δεν θυμάμαι τα τελευταία χρόνια τόσο vegan-LGBT-αντρουά καιρό ρε παιδιά και μιά ανησυχία την έχω είναι η αλήθεια. Όχι τίποτες άλλο δηλαδή, αλλά να, πλησιάζει και το Πάσχα και δε λέει τώρα να ψήνουμε το χαροκαμένο αρνάκι με βροχή, αέρα, ηλιοφάνεια, υγρασία, βρωμόκρυο και χιονόνερο ταυτόχρονα. Διότι πως θα βγει η σέλφι με το... σπληνάντερο στα δόντια ή  η οικογενειακή φωτογραφία γύρω από το υπερχειλίζον τραπέζι στην αυλή του σπιτιού, αν ο καιρός είναι έτσι περίεργος;

 Τέλοσπάντων τα προσπερνάω τα του καιρού μιάς και υπάρχουν σημαντικότερα θέματα για ανάλυση.

 Το Power of love ας πούμε ή οι επερχόμενες εκλογές του Μαϊου. Η για παράδειγμα τα διαφημιστικά σποτ του Μπακογιάννη ("τι έγινε Κωστάκη, γουστάρουμε την πρωτεύουσα τώρα;" του λέει η πληθωρική Μπότση και μένουμε όλοι έκθαμβοι από την σύλληψη αυτής της απίθανης ιδεάς) και την πρωτοφανή επιτυχία του κράτους, με την πάταξη της εμπορίας τερλικίων από φοροδιαφεύγοντες ηλικιωμένους. Αυτά είναι θέματα αγαπητοί μου.

 Σε αυτή την χώρα σκέφτομαι ώρες ώρες, ξέρουμε και προτεραιότητες να βάζουμε και ανθρώπινη συνείδηση να έχουμε και γενικώς... φουντούνια σαλαμ, φουντούνια μαλεκομ, φουντούνια φατάχ και πάει λέγοντας που έλεγε και ο αείμνηστος Χάρρυ Κλυνν. Και μιας και είπα φαταχ, θυμήθηκα τον Έρντογαν τον φίλο μας. Άλλο παλικάρι και τούτο. Μυαλό δεν βάζει (λες και έχει δηλαδή) και έτσι όπως πάει δύο τινά μπορεί να συμβούν. Η θα φάει το κεφάλι του, η θα μας φάει την... Θράκη και την υπόλοιπη Κύπρο. Εδώ θα είμαστε και να μου το θυμηθείτε.

 Πφφφφφ είχα δεν είχα με... έφτιαξα και πάλι. Την έχω αυτή την μαζοχιστική τάση είναι η αλήθεια. Λοιπόν, το νού σας και το Νουνού σας. Λίγος καιρός μας έμεινε και τέλος η νηστεία.

 Μετά έχουμε τις Ευρωεκλογές, Δημάρχους, παραδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και καλά να είμαστε έπεται και συνέχεια τον Οκτώβριο, Θεού και Τσίπρα θέλοντος. Προς το παρόν αράξτε, απολαύστε τα επερχόμενα επιδόματα και την ανάπτυξη που έρχεται ολοταχώς και όλα θα πάνε καλά. Τα δέοντα στους δικούς σας. Σας φιλω.



ΥΓ. Καλό μήνα!


5 σχόλια:

  1. Αν σε παρηγορεί, στην Κρήτη μπορούμε να έχουμε τις 4 εποχές μέσα σε μόλις λίγες ώρες... Και υγρασία ουυυυυυυ, να φαν' κι οι κότες!
    Αχ και μη λες για εκλογές, μη μου τις θυμίζεις! Πήγα κι έγινα δημοσιογράφος βλέπεις και έρχονται δυυυυυυυυυυυσκολες μέρες.

    Κατά τα άλλα, καλό μήνα και σε' σένα, τα Μερομηνια λένε πως θα κάνουμε βροχερή Ανάσταση.

    Φιλιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααααα εσείς το έχει μόνιμο ε? Άλλη... Τρίπολη μας βρήκε!

      Ααααααα όλα και όλα Γιώτα-Κρητικό ζιζάνιο, οι εκλογές να ξέρεις για τους δημοσιογράφους έχουν μεγάλη σημασία! Βγάζουν ειδήσεις! Σχεδόν πάντα. Για κάνε τα ρεπορτάζ σου...

      ΥΓ. Βροχερή Ανάσταση; Κατάλαβα. Θα μας βει ξινή η μαγειρίτσα και το κοντοσούβλι... Φιλιααααααααά!

      Διαγραφή
  2. Όλα τα καλούδια τα έχει σήμερα η ανάρτησή σου Μάκη. Ένα γλαφυρό ευθυμογράφημα που καταπιάνεται με κάθε λογής θέμα της κλασικής μας πια επικαιρότητας.
    Άστατα όλα! Ο Καιρός πρώτον. Εμ έχει λαλήσει από τη δική μας "ευγενή" παρέμβαση στη φύση, τι να κάνει κι αυτός ε ;
    Α έχουμε και αυτοδιοικητικές εκλογές. Και άρχισε η παρέλασις! πρόσεξε όμως Μάκη. Όλοι, μα όλοι κατηγορούν και σιχτιρίζουν αυτό το κλίμα την ίδια στιγμή, κοίτα να δεις τώρα φίλε, τρέχουν και το στελεχώνουν. Γιατί φίλε όλα αυτά τα ψηφοδέλτια του συρμού που συγκροτούνται παντού στις γνωστές λογικές να διαχειριστώ την εξουσία, ήδη βρήκαν πρόθυμους όλους εμάς να χωθούμε βρε παιδί μου. Ε και χωθήκαμε. Και μετά θα βγούμε στις ρούγες και θα τους ...κατηγορούμε.
    Ε βάλε και όλα τα άλλα παρέα. Ξέχασες την πρώτη καταστρεπτική πυρκαγιά του χρόνου Μάκη. Στην σημαντική Στροφυλιά.
    Άντε Μάκη μου, ώρα σου καλή φίλε.
    Να είσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεκινάω από το τέλος. Έχεις δίκιο για την Στροφυλία. Ελπίζω μόνο, μετά από το περσινό κακό στο Μάτι, να τηρήσουμε τουλάχιστον τους βασικούς κανόνες για το καλοκαίρι που έρχεται...

      Απο πυρκαγιές και νεροποντές άλλο τίποτα. Και επανέρχομαι στην αρχή της απάντησης σου φιλε. Λάλησε ο καιρός γιατί μάλλον πέρα από τις... παρεμβάσεις μας, ζηλεύει κιόλας.
      Σου λέει ας συναγωνιστώ με τον άνθρωπο στις...μαλακιές, εεεε μπιππππ στις τρέλες ήθελα να πώ!χαχα!

      Καλά για τις εκλογές ότι και να γράψουμε είναι λίγο. Κάθε γειτονιά και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Όλοι θέλουμε να ασχοληθούμε με τα... κοινά! Λύσαμε τα δικά μας προσωπικά θέματα και μας ενδιαφέρει το καλό των άλλων. Και καλά...

      Σε ευχαριστώ για την απάντηση Γιάννη μου. Καλή εβδομάδα εύχομαι!

      Διαγραφή
  3. ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ INC.


    Έχετε επιδοθεί από πού να πάρετε δάνεια, απορριφθεί από τις τράπεζες, και τώρα απογοητευμένος από πού να πάρει ένα δάνειο. Το LENDINGTREE θα σας δώσει το δάνειο που περιμένετε. επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση lendingtreegroupinc@gmail.com.

    Ένα δάνειο για την αποπληρωμή του χρέους σας εύκολα;
    Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
    Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
    Ένα δάνειο για να αγοράσει ένα διαμέρισμα;
    Ένα δάνειο για να αγοράσει αυτό το αυτοκίνητο όνειρο;

    Μην κοιτάτε ξανά, η LENDING TREE INC προσφέρει δάνεια
    Δεν υπάρχουν κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS
    Σε πολύ χαμηλό επιτόκιο 3%
    Δημιουργήσαμε ένα δίκτυο δανεισμού και
    οικονομική βοήθεια σε πελάτες παγκοσμίως.

    Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το πρότυπο αριστείας μας Εμείς
    προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
    Δίνουμε ένα δάνειο σε όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια από το 1 έως το
    20 χρόνια

    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης

    . πραγματική χρηματοδότηση
    . επενδυτής ακινήτων
    . δάνεια για την κατασκευή
    . δάνεια εκκίνησης επιχειρήσεων
    . στεγαστικά δάνεια
    . Η καταναλωτική πίστη,
    . Δάνεια FHA
    . προσωπικά δάνεια
    . τα δάνεια αυτοκινήτων
    κ.λπ. Εάν χρειάζεστε ένα δάνειο ή οικονομική βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας από

    email: lendingtreegroupinc@gmail.com

    email: lending-tree@outlook.com

    whatsapp: +1 (213)419-2419

    Με θερμό σκεπτικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αναγνώστες

Page translation