Κυριακή 1 Απριλίου 2012

5 μέρη που έχουμε πάει αλλά δεν ξέρουμε πως είναι...

  Σας έχει τύχει να πηγαίνετε ή να σας πηγαίνουν συνέχεια κάπου αλλά στην ουσία αυτό το μέρος να παραμένει άγνωστο?
  Να ξέρετε το όνομα του, που πιθανότατα βρίσκεται, ποιοι έρχονται εκεί μαζί σας και γενικά όλες τις λεπτομέρειες για αυτό, αλλά στην πράξη να μην έχετε πατήσει το πόδι σας εκεί?  
«Τρελάθηκες ρε φίλε;» θα αναρωτιέστε...Όχι δεν τρελάθηκα. Τουλάχιστον όχι ακόμα!  Παρακάτω θα σας υπενθυμίσω, μιας και δεν θυμάστε. 5 μέρη στα οποία όλοι μας έχουμε πάει αλλά ουσιαστικά... δεν έχουμε πάει! Ξεκινάμε...
  1) Στον διάολο: Πρόκειται για  το πολυπληθέστερο μέρος της Γης. Όλοι μας έχουμε στείλει κάποιον εκεί, όλοι μας έχουμε πάει ύστερα από την προτροπή κάποιον άλλων και γενικότερα είναι ένας τοπ προορισμός για τους απανταχού ανθρώπους του πλανήτη. Η φράση «Αι στο διάολο» είναι το έναυσμα για αυτό το ονειρικό ταξίδι. Ποια Μύκονος και ποιο Μπαλί τώρα?
  2) Στον γάμο του Κaραγκιόζη: Που να το φανταζότανε ο λαϊκός μας ήρωας, πως η απόφαση του να παντρευτεί, θα ξεσήκωνε κόσμο και κοσμάκη, που κάνει το παν για να παρευρεθεί στον γάμο του. Στον, μοναδικό στα παγκόσμια χρονικά, επαναλαμβανόμενο γάμο, μιας και σχεδόν όλοι οι Έλληνες δίνουν το παρόν σε αυτό κάθε χρόνο γλεντοκοπώντας μέχρι αηδίας!
  Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν τον Μπαρμπά-Γιώργο να δανείζει κάθε χρόνο την καλύβα του για το main event... Η φτώχεια θέλει καλοπέραση!
  3) Στον κόρακα: Μυστήριο. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε πάει ή έχουμε στείλει κάποιον, αλλά η απορία συνεχίζει να υπάρχει. Πως είναι δυνατόν να χωρέσει τόσος κόσμος επάνω σε ένα πουλί?
  Αφήστε που επειδή το κοράκι είναι συνυφασμένο με όχι και τόσο... όμορφες καταστάσεις, όταν ακούγεται η φράση «Αι στον κόρακα», οι πιο πολλοί φτύνουμε τον κόρφο μας. Φτου, φτου φτου...
  4) Στο μυαλό μιας γυναίκας: Εδώ σας θέλω μάγκες μου! Αν μου πει έστω και ένας από εσάς ότι έχει καταφέρει να μπει, να βρεθεί, έστω και μια φορά στο μυαλό μιας γυναίκας θα τον παραδεχτώ!
Το  λέμε, το ξαναλέμε (μήπως το πιστέψουμε και μεις οι ίδιοι) αλλά το μυαλό της γυναίκας, άσχετα αν νομίζουμε πως το γνωρίζουμε, μιας και έχει αναφερθεί δισεκατομμύρια φορές σε αντρικές συζητήσεις σε όλο τον κόσμο, παραμένει το πιο μυστηριώδες μέρος που έχουμε πάει... στα λόγια! Θα μας περάσει...
  5) Στου Κουτρούλη τον γάμο: Ο δεύτερος την τάξη, γάμος του αιώνα, μετά από αυτόν του Καραγκιοζη. Εδώ καλεσμένοι είναι μόνο αυτοί που χάνουν τον δρόμο τους και το σημάδι τους! Αν κρίνω δηλαδή από αυτούς που λένε "που σημαδεύεις ρε στου Κουτρούλη τον γάμο?" Τώρα βέβαια πως είναι δυνατόν ένας γάμος να είναι τόσο σημαδεμένος, όσο και ο Αλ Πατσίνο δεν μπορώ να καταλάβω... Και στην τελική. Ποιος είναι αυτός ο Κουτρούλης ρε παιδια?

7 σχόλια:

  1. Πολύ χιούμορ αυτή η εγγραφή, αν και νομίζω πως σημαδεύουμε στο γάμο του Καραγκιόζη ενώ του Κουτρούλη ο γάμος λέμε ότι γίνεται όταν μαζεύεται πλήθος και αρχίζει το μπούρου-μπούρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακούλη μου,
    ξέχασες κι ένα 6ο μέρος...
    εκε'ι που πάνε όλοι όσους στέλνουμε να συνουσιαστούν...
    απλά καθένας πάει και σε άλλο μέρος...
    φιλιά και καλό μήνα...-:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αντάρτισσα και εγώ έτσι το ξέρω αλλά έχω ακούσει να το λένε και αυτό!!!

    Βιβούλα ήθελα να το γράψω αλλά αυτό επί της ουσίας γίνεται και μάλιστα σε όποιο μέρος θέλει ο καθένας!χαχαχα!

    Καλό μήνα και στις δυό σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Ποια Μύκονος και ποιο Μπαλί τώρα;"
    χαχα!
    μ' άρεσε
    Καλό μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και πράσινα άλογα, να σαι καλά! Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραίο θέμα διάλεξες για πρωταπριλιά!!
    Ταξίδι να ΄ναι και όπου είναι, χαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αναγνώστες

Page translation