Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Το Σοβιετικό «Κουρδιστό πορτοκάλι»

 Καθώς παρακολουθούσα τις προάλλες το «Κουρδιστό πορτοκάλι» του Στάνλεϋ Κιούμπρικ και βλέποντας τον Μάλκομ Μακ Ντάουελ να μετατρέπεται από «λύκο« σε «αρνάκι«, ήρθε στο μυαλό μου ένα κείμενο που είχα διαβάσει πριν από ένα περίπου μήνα και αφορούσε κάποια πειράματα που έκανε η Σοβιετική Ένωση στα τέλη του προηγούμενου αιώνα με σκοπό τον μαζικό διανοητικό έλεγχο.
 Τρομάζει  η πρόταση το ξέρω, αλλά είναι ευρέως διαδεδομένο πως τέτοια πειράματα γίνονται και στις μέρες μας σε πολλά κράτη του κόσμου. Του εξελιγμένου κόσμου με σκοπό τον έλεγχο του υπόλοιπου... του «ανεξέλεγκτου» τρόπον τινά..
 Από τα τέλη της δεκαετίας του 50’ η Σοβιετική Ένωση διεξήγαγε έρευνες και πειράματα που είχαν ως βάση και στόχο τον έλεγχο του μυαλού και τα αποτελέσματα τους θα ήταν χρήσιμα για τις μυστικές υπηρεσίες, τον στρατό και την αστυνομία του «Σοβιετικού γίγαντα» που τότε άρχισε να ξυπνάει... 
 Οι έρευνες αυτές λοιπόν εντατικοποιήθηκαν από το 1970 και μετά έως και την διάλυση του κομμουνιστικού κράτους και είναι πολλές οι μαρτυρίες ανθρώπων, κυρίως στρατιωτικών που υπηρετούσαν στην Αντικατασκοπεία, που κάνουν τις υπόνοιες για πειράματα, σιγουριά! 
  Ο απόστρατος αξιωματικός των ΗΠΑ Τόμας Μπεάρντεν είχε ισχυριστεί πως οι Σοβιετικοί είχαν τουλάχιστον 20 εφευρέσεις με ψυχοτρονικά όπλα και μια μηχανή που στέλνει προσχεδιασμένες ασθένειες και δημιουργεί σεισμούς!!!  
  Ο συγγραφέας πολλών μελετών που αφορούν την κατασκοπεία, Ρίτσαρντ Ντήκον, τονίζει πως η χώρα που  θα προηγηθεί στην τεχνική του ψυχο-εξοπλισμού θα έχει την απόλυτη κυριαρχία παγκοσμίως.
Αυτό βέβαια που προκαλεί τρόμο είναι πως, αν παρατηρήσουμε καλύτερα τίποτε δεν είναι τυχαίο. Η πρώην Σοβιετική Ένωση ήταν πάντοτε ένα βήμα μπροστά σε θέματα που αφορούσαν την επιστήμη σε σχέση με άλλες χώρες και πολύ περισσότερο σε σχέση με τις ΗΠΑ που ήταν και παραμένει ο μεγάλος αντίπαλος. 
 Πιστεύω πως η ανθρωπότητα ήταν  και είναι έρμαιο στις ορέξεις των αδίστακτων μυαλών που κυβέρνησαν και κυβερνούν αυτές τις δύο χώρες.  Από τον Στάλιν και τον Ρούζβελτ, μέχρι τον Κλίντον, τον Χρουστσώφ, τον Νίξον και τον Μπους...
 Θυμηθείτε κάτι άλλο τώρα. Το σκάκι είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι του μυαλού. Οι κορυφαίοι σκακιστές όλων των εποχών είναι Σοβιετικοί. Ανατόλι Καρποφ, Γκάρι Κασπάροφ, Βλαντιμιρ Κράμνικ. Ούτε από εδώ θα μπορούσαν να λείψουν οι φήμες. 
  Σε έναν αγώνα στις Φιλιππίνες μεταξύ του γκραν μαιτρ Ανατόλι Καρπόφ και του Σοβιετικού φυγά Βίκτορ Κορτσνόι, ο δεύτερος  κατηγόρησε ανοιχτά τον Καρπόφ ότι ο Δρ. Ζουκχάρ, ένας μυστηριώδης άντρας που συνόδευε τον παγκόσμιο τότε πρωταθλητή, ήταν ο ψυχικός υπονομευτής του και αυτός ήταν ο λόγος που έχασε το παιχνίδι! 
 Ένα άλλο περιστατικό  που ενισχύει τα μυστικά πειράματα, έχει να κάνει με έναν παράξενο θόρυβο που ακουγότανε σε αρκετούς  ραδιοφωνικούς σταθμούς που είχαν κάνει βγει στον αέρα το 1976. Ο θόρυβος, που θύμιζε τρυποκάρυδο, ήταν τόσο ενοχλητικός που απλωνόταν σε αρκετές συχνότητες των βραχέων κυμάτων και παρενοχλούσε ακόμη και τα τηλέφωνα! Οι διαμαρτυρίες προς τους Σοβιετικούς ήταν πολλές και τους ανάγκασε να ελαττώσουν τον ενοχλητικό αυτόν ήχο. 
 Η αλήθεια όμως αποκαλύφθηκε το 1977, όταν ο Αμερικάνος ψυχοερευνητής  Αντρέι Πουχάριτς έδωσε μια λεπτομερή περιγραφή για το τι πραγματικά γινόταν...
  Ο ήχος αυτός λοιπόν ήταν ένα τεράστιο στατικό κύμα που δημιουργούνταν  από τους πομπούς των ραδιοφωνικών κεραιών, περνούσαν στον πυρήνα της γης και από εκεί ως σήμα πλέον, 4 έως 15   παλμοί ανά δευτερόλεπτο, περνούσαν σε μορφή υπερβραχέων κυμάτων στο ανθρώπινο μυαλό και  δημιουργούσαν μια σειρά από  άσχημα συμπτώματα για τους ακροατές όπως υπνηλία, αϋπνία, πονοκεφάλους μέχρι και ναυτία, με σκοπό τον μαζικό έλεγχο τους!
  Είναι σίγουρο πως υπάρχουν χιλιάδες ακόμα παραδείγματα, μαζικού διανοητικού ελέγχου και όσο εξελίσσεται η τεχνολογία, θα πληθαίνουν τα κρούσματα που θα οδηγούν το ανθρώπινο είδος στην καταστροφή, που δε είναι άλλη από την χειραγώγηση του Είναι μας, της ίδιας μας της ζωής...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Page translation