Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Ατελείωτες ποδάρες vs λογικής... 3-0

 Και εκεί που νομίζεις ότι τα έχει δει όλα, ξαφνικά, τσουπ, πετιέται μπροστά σου ακόμα μια απαστράπτουσα νεαρά με...έντονη την επίδραση του ήλιου (ή του σολάριουμ) επάνω της σε σημείο που την περνάς για την... ξεχασμένη αδερφη της από την Γκάνα.
 Και να τα μόνο αυτό? Κοντό σορτσάκι, μακριά μαυρισμένα πόδια απίστευτης αισθητικής που σου θυμίζουν έντονα πίνακα ζωγραφικής, χαμόγελο Crest, μαλλί μακρύ μαύρο που πέφτει πάνω στους βελούδινους ώμους της, μέση περιδέραιο και άντε μετά εσύ ο έρημος που πήγες για μια απλή μπύρα στην καφετέρια (που τα καλοκαίρια οι περισσότερες θυμίζουν catwalk...) να κοιμηθείς το βράδυ...
 Για να μην πολυλογώ και σας κουράζω αν και νομίζω πως η εισαγωγή και ο τίτλος του κειμένου σας έδωσαν ιδεά περί τίνος πρόκειται το σημερινό, αποφάσισα να ασχοληθώ με τις γυναίκες και τα γυναικεία πόδια. Είναι και λίγο φετίχ το θέμα για μένα και είπα να γράψω γιατί όσο προχωράμε στα... βάθη του καλοκαιριού τόσο η σκέψη μου αρχίζει και χάνεται...ταξιδεύει... σε ένα κόσμο που τα γυναικεία πόδια θα είχαν την θέση που τους άρμοζε.
 Παράδειγμα πρώτο. Δεν ξέρω γιατί, αλλά ή έχουμε να κάνουμε με μια πολύ καλή φουρνιά γυναικών τα τελευταία χρόνια ή μαρέσουν πολύ οι γυναίκες. Βασικά το ίδιο κάνει αλλά έχω την εντύπωση ότι ο πήχης έχει ανέβει πολυ. Γιατί οκ, τον χειμώνα τα τζιν, τα καλσόν, τα παντελόνια κάνουν την δουλειά για την οποία έχουν εφευρεθεί, αλλά το καλοκαίρι, ελέω παραλίας και άλλων ρούχων (σορτσάκια, φορέματα, κοντά μπλουζάκια κλπ κλπ), τίποτα δεν μπορεί να κρυφτεί. Τουλάχιστον σχεδόν τίποτα...
  Και πάμε εμείς οι αντρουά τύποι στα καφέ, στις παραλίες έτοιμοι για όλα...Αμ δε αγαπημένοι μου Καζανόβες. Τίποτα σε αυτό τον κόσμο δεν τόσο έτοιμο όσο μια γυναίκα. "Σκάνε" μπροστά σου με σορτσάκι τόσο κοντό, με φόρεμα τόσο ανάλαφρο που νομίζεις ότι τα πόδια τους είναι το...πέρασμα στην αιωνιότητα!
 Αφού μερικές φορές όταν πηγαίνω σε μαγαζιά με...κοντές καρέκλες νομίζω πως είμαι εγώ και πως τα γυναικεία πόδια οι υπόλοιποι θαμώνες, που παρεπιπτόντως, λες και με φωνάζουνε να...πιάσω συζήτηση μαζί τους. Ανοιχτά, κλειστά, με τάση για άνοιγμα, λεπτά, κοντά, μακριά, μαυρισμένα η μή, μπαμπάτσικα, γυμνασμένα ή καλλίγραμα, τα γυναικεία πόδια είναι το must κάθε άντρα που σέβεται τα παντελόνια του!
 Γιατί το άλλο? Πέρα από το κυρίως πιάτο, έντονο ένδιαφέρον παρουσιάζει και το κάτω σημείο του ποδιού μιας γυναίκας. Δηλαδή για να μην τρελαθούμε κιόλας, πείτε μου σε ποιον άντρα δεν αρέσει ένα καλοσχηματισμένο πέλμα με νύχια βαμμένα σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου, σε μαύρο, σε ροζ, σε μπλε, σε μπλε ελεκτρίκ, σε πράσινο, σε βαθύ κόκκινο, σε θαλασσί, σε κίτρινο, σε μωβ, σε πορτοκαλί, σε λευκό, σε καφέ ή με σχηματισμούς απίθανους, με λουλουδάκια, καρδιές, τελίτσες, γράμματα, αρχικά λέξεων και δε συμμαζέυεται?
 Και οταν πιά καθίσουν σταυροπόδι τότε καταλαβαίνεις πως η αντίσταση έλαβε τέλος αγαπητέ Έλληνα εραστή.  Και εκεί που προσπαθούσες να σκεφτείς λογικά, ξαφνικά νιώθεις το μυαλό σου άδειο, αδύναμο μπροστά σε αυτό το θαύμα της φύσης. 
 Τι κι αν επαιζές επίθεση, τι κι αν νόμιζες πως εσύ είχες το πάνω χέρι.  Με μια κίνηση σηκώνεις το κεφάλι και αυτό που βλέπεις στο μάτριξ του...σταδίου σε αφήνει εμβρόντητο. Τελικό σκορ 3-0. Υπέρ των ατελείωτων γυναικείων ποδιών. Και η λογική σου? Περίπατο. Τα μπούτια σου Μαρία που λέει και ο Πανούσης...

7 σχόλια:

  1. ...σκοπιά ΚΨΜ αγγαρεία! Και καλά να πνίγεσαι μέσα στα γυναικεία πόδια... βρες τουλάχιστον δυο, με ένα καλό κεφάλι συνεννοήσιμο και πιάσου από εκεί.
    Γιατί αν συνεχίσεις να πνίγεσαι, και μετά από αυτό, δε σε σώζει τίποτα. Ρώτα και τον Κούγια που έχει φάει τακουνιά (λέμε τώρα!)
    Καλό υπόλοιπο καλοκαιρού, Μάκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα δεν έχεις αδικο marron. αλλά γενικά δύσκολα βρίσκεις ότι λες...Και το αντίθετο δηλαδη σε αντρικη έκδδοση για τις γυναίκες! Ο Κούγιας δεν πιάνεται, η μοντέλα πρώην γυναίκα του όμως πιάνεται...Με κάθε πιθανό τρόπο!χαχαχαχαχα! Επίσης καλό υπόλοιπο και σε σένα!

      Διαγραφή
  2. Καλα, Μακη ...μας τελειωσες αποψε.....χιχιχι!!!!
    Ποτε ειπαμε παιρνεις αδειουλα? αν και σε βρισκω αθεραπευτα ερωτοχτυπημενο με τα "γυναικεια ποδια" !!!
    Αυτο ηταν διατριβη, καλε μου......

    Δεν συμφωνω να βρεις" μονο δυο ποδια κι ενα συνεννοησιμο κεφαλι"! Οχι, οχι! Δεν το'χεις με τιποτα! Πολυ στενο πλαισιο για σενα!
    Εσυ αγαπας ΟΛΑ τα γυναικεια ποδια.... (τι να σου κανουν μονο δυο?) ;ο)

    Να σου θυμησω και το γνωστοτατο "μονο τις μπουταρες "της" να δεις....." -τζαμπα μας τρελλαναν στη διαφημιση ολο το χειμωνα?
    εχουν γνωση οι φυλακες..... ;ο)

    Να προσεχεις, ομως, ενταξει? Αυτο εκει, με το σταυροποδι και το "χασιμο" του συμπαντος κοσμου γυρω σου.....με ανησύχησε λιγουλακι!

    Αντε, ονειρα....ατελειωωωτα για αποψε και οχι μονο...... ;ο))))
    Φιλακια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα καλημέρα vsilie μου! Σε αδειούλα βρίσκομαι γι'αυτό και η ανάλυση για τα γυναικεία πόδια! Μου πέσανε πολλά και μαζεμένα βλέπεις! Εγω πραγματικά αγαπάω όλα τα γυναικεία πόδια που σημαινει ότι αγαπάω όλες τις γυναίκες!

      Προσέχω για να έχω πάντως! Γιατί στα παιχνίδια του μυαλού οι γυναίκες είναι ένα βήμα μπροστά! Φιλιάαααααααααααα γλυκιά μουυυυυ!

      Διαγραφή
    2. Αντε πες το καλε!!!! Για αδειουχος καλα το πας!!!! Χιχι!!!
      Φιλακι κ απο μενα!

      (το γνωριζω το "χασιμο" απο φετιχ! Εγω ειχα-εχω κολλημα με τους μακρυμαλληδες. Οχι οτι ναναι, θεμα αισθητικης! Εχω φαει σχεδον μετωπικη με κολωνα γιατι εφαγα τετοιο φλας που γυρισα το κεφαλι κ πηγαινα ακομα... Και μπαπ!!!! ;-)
      Καταλαβες τωρα.... Χιχιχι!!!!:-P
      Vailie*

      Διαγραφή
    3. χαχαχα ε πες το ρε παιδί μου από την αρχή! Μετωπική ε??? Εμ οι μακρυμαλληδες είχαν από παλια αυτο το κάτι για τις γυναίκες...Άσχετα αν στο τέλος καταλήγουν καραφλοχαίτουλες...χαχαχα Φετιχ είναι αυτά! Τι να κάνουμε???Φιλιααααααααα vailieeee μου!

      Διαγραφή

Αναγνώστες

Page translation