Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Άγιος Βαλεντίνος: Η εκδίκηση των γυναικών...

 Ααααα όλα και όλα αγαπητοί Καζανόβες μου. Δε φταίνε αυτές που είμαστε αγαπούληδες. Δεν είναι δικό τους θέμα η αδυναμία μας στα καλλίγραμμα πόδια, στα εκφραστικά μάτια και στο αβυσσαλέο ή μη ντεκολτέ! Αυτές έχουν τον σκοπό τους. Και έχουν και ενδιαφέροντες τρόπους για να τον πετύχουν...
 Παράδειγμα. Επειδή οι άντρες δε δίνουμε σημασία στις λεπτομέρειες, οι γυναίκες (που το κάνουν πάντα) έχουν και δικό τους Άγιο. Ποιος είναι αυτος??? Για σκεφτείτε λίγο... Ποιος Άγιος έχει την τάση να γιορτάζεται οπωσδήποτε με σαλιαρίσματα και έξοδα ανευ προηγουμένου (αυτός και ο Άγιος Βασίλης)? 
 Ποιος Άγιος...λατρεύει τον υπερκαταναλωτισμό? Στο όνομα ποιού Αγίου δίνονται παρατάσεις και συγχωροχάρτια, σε χιλιάδες κατά τα άλλα κατεστραμμένες σχέσεις??? Ποιος ΄"Άγιος" γιορτάζει αύριο??? Σίγουρα παντως όχι ο Άγιος που παρίστανε ο Ρότζερ Μουρ. Να το πάρει το ποτάμι??? Ας το πάρει. Ο Άγιος Βαλεντίνος βρε...
 Και μη μου πειτε ότι είστε  ένας ή μία, από το Σταλινικό ποσοστό του 99,9 τοις εκατό που λέει το τετριμμένο "όποιος αγαπάει πραγματικά το έτερον του ήμισυ δεν περιμένει αυτή την μέρα για να το γιορτάσει και να το δείξει", γιατί θα πέσει κανένα ταβάνι να σας πλακώσει. 

 Και οκ τις γυναίκες τις καταλαβαίνω. Στο όνομα του Αγίου Βαλεντίνου, βρήκαν τον απόλυτο μοχλό πίεσης για να ικανοποιήσουν την ματαιοδοξία τους. 
 Εσείς όμως βρε αρσενικά μου, βρε άτεγκτοι και σκληροί αντράκλες μου, πως είναι δυνατον να τρέχετε τούτη την ημέρα να κλείνετε τραπέζια σε εστιατόρια, να αγοράζετε πανάκριβα ρούχα, να σαλιαρίζετε για να δείξετε στο "μωράκι" σας πως είναι η μοναδική γυναίκα στη ζωή σας? 
 Καταρχήν δεν ντρέπεστε να το παίζετε Φουστάνοι και Δόγκανοι? Κατά δεύτερον δεν είναι χαζό  να θέλετε να το παίζετε πονηροί και καπάτσοι και την συγκεκριμένη μέρα με μιά απίστευτη λογική μαζοχισμού να αλλάζετε τελείως τον τρόπο συμπεριφοράς σας?

Ρε, δεν καταλαβαίνετε πως η συγκεκριμένη γιορτή εξυπηρετεί πολύ ειδικά συμφέροντα? Και μη με ρωτήσετε ποια είναι αυτά... Αντί να αγαπάτε και να σέβεστε την γυναίκα σας ή την κοπέλα σας όλο το διάστημα που σχετίζεστε δεν είναι ηλίθιο να το κάνετε καλά και ντε επειδή έτσι πρέπει? Και τι νομίζετε δηλαδή οτί οι γυναίκες δεν το καταλαβαίνουν? Ρε σεις, αρπάζουνε τα δώρα και από την επόμενη πάλι "σούβλα και ξύλο"...

 Εντάξει για να μην γίνω και γω γραφικός να συμφωνήσω πως υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών και αντρών που δεν λειτουργούν όπως περιέγραψα παραπάνω. Αλλά αν είναι έτσι γιατί αύριο θα γιορτάσει η μισή (και βάλε) Ελλάδα? 
 Γιατί τις τελευταίες μέρες ηχούν στα αυτιά μου οι συζητήσεις γυναικών για το τι δώρο θα τους κάνει ο καλός τους την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου? Γιατί παίζουν διαφημίσεις και έχουν βγει και προσφορές στα καταστήματα για να μας προετοιμάσουν??

 Αυτό είναι η εκδίκηση παλικάρια μου. Αυτό είναι ο εμφατικός τρόπος των γυναικών για να δείξουν την κυριαρχία τους. Μήπως τελικά το ισχυρό φύλο είναι αυτές? Γιατί ας πούμε δεν υπάρχει και μια μέρα που θα γιορτάζετε ο Άγιος Καφρίνος?  
 Ναι βέβαια. Να υπάρχει μια μέρα που θα τρώμε από το πρωί μέχρι το βράδυ πίτσες μέχρι να σκάσουμε, να πίνουμε ατελείωτες μπύρες και να ρευόμαστε χαιδεύοντας το μπιροκοίλι μας, να λιώνουμε στο Pro και στο Fifa, να πετάμε τα ρούχα μας δεξιά και αριστερά χωρίς να νοιαζόμαστε για την γκρίνια, να νιώσουμε λίγο άντρες βρε αδερφέ. Και για να προλάβω το ωραίο φύλο να παραδεχτώ πως αυτά γίνονται και τώρα αλλά δεν έχουμε όμως μέρα που να επισημοποιεί το αντριλίκι μας...Έχουμε? Όχι.. 

 Οπότε είδατε που τελικά η περισπούδαστη, λεπτομερής και  απόλυτα αντικειμενική (χαχαχα) αναλυσή μου έχει βάση??
 Συγχωρέστε με τώρα γιατί θέλω να κοιτάξω  στο ίντερνετ κάτι ωραία τακούνια  που μου παρήγγειλε το μωράκι μου, η αγαπούλα μου, η ζωή μου ολόκληρηηηηη. Μία την έχω να μην της τα πάρω αφού της αρέσουνε...??? Γιορτάζουμε αύριο... Ε μααα...

 Υ. Γ. Η τελευταία παράγραφος ουδεμία σχέση έχει με την (δική μου) πραγματικότητα. Πάσα ομοιότης μου με το στυλ των αντρών που μιλάνε και χαριεντίζονται τοιουτοτρόπως, είναι απλά ομοιότης. Πολλά έγραψα και σήμερα. Ας συνεχίσω το ψάξιμο για τα τακούνια του μωρού μου...

14 σχόλια:

  1. χαχαχα βρε ποιος ασχολείτε αλήθεια με τον άγιο Βαλεντίνο πέρα από τα μικράκια; Δεν καταλαβαίνεις ότι εκείνοι που γιορτάζουν είναι όσοι είναι ανίκανοι να δημιουργήσουν σε καθημερινή βάση γιορτινή ατμόσφαιρα; Οπότε τι καλύτερο για αυτούς να παίρνουν έτοιμο το πακετάκι..
    Ε, τώρα το αντριλίκι σας δεν χρειάζεται επισημοποίηση.. χρειάζεται πράξεις αντρίκιες και δεν εννοώ φυσικά το pro, τις μπύρες και τα λοιπά προαναφερόμενα! ;) Βρήκες τελικά τακούνια για το μωρό σου;; χεχε

    Καλημεεεέρες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τότε πως γίνεται βρε Κατερίνα και γω αυτές τις μέρες έχω δει και έχω ακούσει διάφορα τέτοια από ζευγάρια ανεξαρτήτου ηλικίας??? Δε μπορεί όλοι αυτοί να είναι ανίκανοι, ή ψεύτικοι η δεν ξέρω και γω τι άλλο! Ααα το ξέρω το αντριλίκι εσύ που είσαι συνεσταλμένο και ορθολογικό πλάσμα το βλέεις όπως πρέπει! Οι άλλες οι τσαπερδώνες όμως? Που είναι και πολλές?? Το βλέπουν έτσι??? Αμ δε... Αααα και να σου πω εννοείται πως βρήκα τακούνια, Φαντάσου τώρα σου γράφω με το ένα χέρι! Στο άλλο κρατάω το τακούνι και αυτοτραυματίζομαι! Εμ έτσι είναι κ. Μάκη... Ερωτευμένο σπουργιτάκι δεν ήθελες να το παίξεις??? Πλήρωνε τώρα ένα ζευγάρι τακούνια που κοστίζουν όσο και ένα εισiτήριο champions League και στα επίσημα του γηπέδου μάλιστα! αχαχα! Φιλιά Κατερίνα μου! Καλό απόγευμα!

      Υ.Γ. Δεν χρειάζονται ούτε λαμπερά, ούτε ακριβά δώρα για να δείξει κάποιος πως νιώθει. Συναίσθημα, αγάπη και ειλικρίνεια θέλουμε όλοι μας και τότε όλες οι μέρες θα είναι πιο όμορφες...

      Διαγραφή
  2. Χαχαχαχαχαχαχ πρωτη φορά στο blog σου και γέλασα πολύ με την ανάρτησή σου!!! Κακά τα ψέμματα κι εγώ έχω κουραστεί με όλο αυτό το καρδουλίνι αρκουδουλίνι κλπ κλπ. Οκ ... καλό ειναι να δειχνεις στο μωρακι σου μικράκι σου :P την αγάπη σου καθημερινά, εγώ πιστευω οτι η συγκεκριμένη μερα μπορει να χρησιμοποιηθεί απλά για να ξεφύγεις λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας κι όχι επειδή πρέπει ΝΤΕ και καλά να κανεις κατι. Σαν αφορμή ρε παιδι μου για κάτι ξεχωριστό :) Πολύ καλό το ιστολόγιό σου :) will watch you :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Μαρία! Καταρχήν σε ευχαριστω για το σχόλιο και για την επισκέψη! Οφείλω να ομολογήσω πως η σκέψη σου με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και έρχεται πιο κοντά και στη δική μου! Αν βλέπουμε τη συγκεκριμένη μέρα απλά για να ξεφύγουμε λίγο από τις δυσκολίες και την ρουτίνα της καθημερινότητας είμαι μαζί σου! Οτιδήποτε άλλο ειναι απλά υποκρισία! Πες μου όμως δεν είναι κουραστικό να βλέπεις δυό ανθρώπους και να μιλάει ο ένας στον άλλο λες και είναι πτηνά (σπουργιτάκι μου, χελιδονάκι μου, τρυποκαριδούλι μου...) ή δεν ξέρω και γω τι άλλο (αρκουδάκι, τρουφάκι (χα), σοκολατάκι κλπκλπ..) Ε είναι λίγο τραγικό! Σε ευχαριστώ και πάλι Μαρία! Καλημέρα!

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα και πάλι Μάκη μου!! Τραγικό δεν λες τπτ!!! Και ξερεις τι μου τη δινει περισσότερο; οταν γίνεται όλο αυτό μπροστα σε ολόκληρη παρέα!!! Δηλαδη οκ, ένα χάδι ένα φιλί, ένα πιασιμο στο χέρι ειναι κατανοητά και δεκτά (αν κι εγώ προσωπικά εχω δει ζευγάρια που ουτε αυτά τα κάνουν μπροστα σε παρέα και ειναι απο τα πιο ταιριαστά και γλυκα που εχω γνωρίσει, αλλα τεσπα... αλλο θέμα αυτό,δεν ειναι κακο) αλλά το να βγάζεις στην ουσία τα μάτια σου μπροστα στους άλλους μου τη δινει απίστευτα. ειναι λες και έχιες την ανάγκη να αποδείξεις στους πάντες τον παθιασμένο ερωτά σου. Σιγά χαρά μου!!! Υπάρχει και το σπίτι σας γιαυτες τις δουλειες ή τέλος πάντων οι στιγμές που ειναι για τους δυο σας!!!!

      Διαγραφή
    3. αχχαχα μαρέσει που χώνεις Μαρία! Είναι αυτό που όντως περιγράφω!Τα περισσότερα γίνονται για το Θεαθήναι! Φαντάσου εγώ όταν πέφτω σε τέτοιες φάσεις ντρέπομαι περισσότερο από το ερωτοχτυπημένο ζευγαράκι! Αλλά έτσι είναι αυτά! Δύσκολα διακρίνεις τι είναι σωστό και λάθος όταν πέφτεις στην λούμπα να..δείχνεσαι!

      Διαγραφή
  3. Είναι μαι μέρα που δουλεύουν πάρα πολλά επαγγέλματα και οι περισσότεροι ταΐζουν τη συνείδηση τους!
    Δεν με ενοχλεί καθόλου η μέρα, οι καρδούλες, αυτοί που θέλουν να γιορτάσουν. Αν κάποιοι από αυτούς παραμυθιάζονται δικό τους το Πρόβλημα. Υπάρχουν σίγουρα και οι πολύ ρομαντικοί . Γιατί να τους κρίνω;

    Τα φιλιά μου Μάκη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δουλεύουμν επαγγέλματα ουσιαστικά "πουλώντας" ψέμματα...Και φανφάρες! Εχω διαφορετική άποψη πάνω σε αυτο! Σε τούτο τον τόπο πράγματα ατόφια, αληθινά, υπέροχα τα θυσιάζουμε στον βωμό του χρήματος! Όσοι εννοούν το νόημα της αληθινής και πραγματικής αγάπης καλά κάνουν και γιορτάζουν. Οχι μόνο σήμερα όμως. Όλες τις μέρες θα έπρεπε να γίνεται αυτο. Γιατί αν η γιορτή του έρωτα και της αγάπης συνδυάζεται με τον υπερκαταναλωτισμό και τα ακριβά δώρα τότε ζήτω που καήκαμε! Φιλιά Αριστέα μου!

      Διαγραφή
  4. Σήμερα ζωγράφισες!!
    Ειδικά εκεί που θυμήθηκες τον Δόγκανο!! Αχαχα!! Ελπίζω να έχεις βρει ήδη γόβες για το μωρό σου, γιατί (δεν θέλω να σε στενοχωρήσω) αλλά πέρασε ήδη η γιορτή!! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα ευχαριστώ που μου το θύμισες Joan! Οταν κάτι δε με συμφέρει το ξεχνάω!χαχαχα! Είμαι ένας ζωγράφος της αγάπης και του έρωτα όντως!χαχα! Φιλια!

      Διαγραφή
  5. απόλαυσα το κείμενό σου πραγματικά!
    πάντως ,αν ποτέ γίνει η ημέρα γιορτής του Αγίου Καφρίνου θα τη γιορτάσω ευχαρίστως μέχρι τελικής πτώσης!
    να είσαι καλά Μάκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Βίκυ! Και γω είμαι έτοιμος για την γιορτή του Αγίου Καφρίνου! Θα σε ενημερώσω για την ημερομηνία και την τοποθεσία του πάρτυ!!αχαχαχα!

      Υ.Γ. Ευχαριστώ για το πέρασμα και για το σχόλιο!

      Διαγραφή
  6. Λοιπόν το χω φιλοσοφήσει!!! Άκου: οι γυναίκες είμαστε ρομαντικές συνήθως, οπότε θέλουμε ότι έχει σχέση με έρωτα και αγάπες να μας το δείχνει ο καλός μας και όχι μόνο τη συγκεκριμένη ημέρα. Ένα όμως παραπάνω να μας κάνει ένα δωράκι τη συγκεκριμένη μέρα έτσι για το καλό να γελάσουμε. Αν δεν το κάνει, θα χει γκρίνια! Ποιος άντρας θέλει τη γκρίνια??? Κανείς!!! οπότε, μπαίνουν υποσεινήδητα στο τρυπάκι αυτό! Τώρα έτσι και σου κάνει δώρο άλλη μέρα εκτός Αγίου, εσύ δεν θα υποψιαστείς πως κάτι ύποπτο συμβαίνει???? ε?? πες μου!!! Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα κοινώς... Γόβες,ε? πολύ καλή περίπτωση!!! μα Άγιος Καφρος? τς τς τς.. εσείς τον γιορτάζετε σχεδόν κάθε μέρα, θέλετε και επισημοποίηση? χαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα βρε Εύη! Δε μπορούσες να τα πεις καλύτερα! Με επιβεβαίωσες απλά τα είπες με γυναικείο τρόπο! Ποιος θέλει γκρίνια???Ε???χαχ! Γιατί μετά ακολουθεί και η παντόφλα! το έχεις όχι απλά φιλοσοφήσει αλλά έχεις περάσει σε άλλο επίπεδο! Αυτό σίγουρα δεν είναι Κρητικό χαρακτηριστικό! Απ τάλλο! Απ τάλλο!χαχα! Και ναι το γιορτάζουμε κάθε μέρα! Ε μια επισιμοποιησούλα την θέλουμε!!! Φιλιαααααα!

      Διαγραφή

Αναγνώστες

Page translation