Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Ακατάλληλον (σεξο-δελτίο)

  Καταρχήν καλό μήνα! Κατά δεύτερον είπα σήμερα να σας κάνω να κοκκινίσετε από ντροπή μιας και σας έχω τα πιο καυτά νέα του σεξ! Θα μου πείτε εδώ ο κόσμος καίγεται και γω... χτενίζομαι, αλλά αν το σκεφτείτε λιγάκι, το σεξ κυριαρχεί αυτή τη περίοδο στην καταρρακωμένη Ελλαδίτσα μας. Γιατί τέτοιο μας κάνουν οι πολιτικοί και οι άσπονδοι εξωτερικοί μας φίλοι... Και μάλιστα άγριο...
  Η πρώτη είδηση έχει να κάνει με ένα παλικάρι (τρόπος του λέγειν), από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η, κατά τα άλλα, όμορφη και ήσυχη γυναικούλα του, άσπιλη και αμόλυντη πριν από τον γάμο (κάτι εμίρηδες που είχαν... τουρκέψει το κορμί της δε μετράνε), μόλις την πρώτη νύχτα ως σύζυγος ανακάλυψε πως ο αντρούλης της ήταν στυτικά... άσφαιρος.  Ωχ... Τι τα θελε τα παντριλίκια ο τύπος?
  Δώδεκα εκατομμύρια ευρώ ζητάει η ταπεινή γυναικούλα του, γιατί λέει της έκρυψε το πρόβλημα του...  Τι παρακάλια, τι κλάματα, τις υποσχέσεις πως θα την κάνει πριγκίπισσα. Τίποτα. «Λόγω των συντηρητικών αξιών και της κατάστασης της γυναίκας στην κοινωνία, παρέμεινα σιωπηλή και προσπάθησα να προσαρμοστώ προσευχόμενη να βελτιωθεί η κατάσταση» Οκ σε πιστέψαμε. Άκαρδα θηλυκά...
   Είδηση δεύτερη. Είμαστε δυό, είμαστε τρεις είμαστε χίλιοι δεκατρείς. Είναι γεγονός. Η επανάσταση ξεκινάει από το κρεβάτι. Ομάδα ερευνητών στη Βοστόνη  ανακοίνωσε πως μια στις δεκατρείς γυναίκες άνω των 14 ετών έχει συμμετάσχει έστω και μια φορά σε ομαδικό σεξ!
  Αυτό βέβαια που προκαλεί εντύπωση είναι πως το ποσοστό είναι μεγαλύτερο στις γυναίκες άνω των 18! Και ρωτάω εγώ. Είναι τυχαίο που την έρευνα την έκανε... ομάδα επιστημόνων?  Όχι βέβαια. Όλοι για έναν και ένας... με όλους.
  Η τρίτη είδηση είναι πραγματικά συγκλονιστική, μιας και μιλάμε για την πρώτη γυναίκα στον κόσμο που πληρώνεται για να κάνει σεξ αλλά δεν είναι ιερόδουλη (sic).  «Και τι είναι τότε?» θα αναρωτιέστε. Ψυχοθεραπεύτρια! Ναι, ναι όπως το διαβάζετε. Ο λόγος για την Padma Deva. Η πιο γνωστή ψυχοθεραπεύτρια  στη Μ. Βρετανία είναι η κοπέλα και δε σηκώνω κουβέντα επ αυτού!
  Όποιος από τους ασθενείς της έχει πρόβλημα βρίσκεται μαζί του σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, του κάνει, ψυχομασάζ, τον ψυχοχαιδεύει, κάνουν ψυχοσέξ και όλα αυτά δεν είναι ψυχικό.
  Που σημαίνει? Πως η κοπέλα σαν μια ευσυνείδητη ψυχοθεραπεύτρια που είναι πληρώνεται κανονικά μετά το ραντεβού με τον πελάτη της για την συνεδρία (αυτό και αν είναι sic)... Γεια σου ρε Padma...
  Τελευταία αλλά όχι αμελητέα είδηση στο σεξό-δελτίο μας? Ψώνια ίσον σεξ. Οι γυναίκες το ξέρουν. Εμείς οι άντρες κάτι είχαμε πάρει μυρωδιά αλλά τώρα μια εμπεριστατωμένη έρευνα έρχεται να το επιβεβαιώσει.
 Τα ψώνια  λοιπόν, όπως αναφέρουν Αμερικανοί επιστήμονες, έχουν παρόμοια επίδραση στον εγκέφαλο με την ευχαρίστηση που δίνει μία ταινία πορνό ή μια σεξουαλική επαφή! Το εν λόγω πείραμα έγινε με την παρακολούθηση των ματιών σε πενήντα εθελόντριες φοιτήτριες.  Ψωνίζανε, γουστάρανε. Βλέπανε πορνό η κάνανε σεξ? Πάλι γουστάρανε.
  Τώρα πως στο καλό το καταφέρνουν αυτό δε μπορώ να το καταλάβω. Ίδια δηλαδή ευχαρίστηση έχουν όταν κρατούν μια πιστωτική κάρτα και ίδια όταν έχουν το... τσίου τσίου στα χέρια τους???
  Φτου να πάρει. Πάλι μας κορόιδεψαν. Και μεις νομίζαμε πως μισούσαν τις τσόντες και πως ψώνιζαν μόνο από συνήθεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Page translation