Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Τα δέοντα στη μαμά σας...

 Απόψε έχω όρεξη για ζουζουνίσματα. Και για να μην παρεξηγηθώ κιόλας αυτά δεν τα κάνω εγώ.  Αλλά οι γυναίκες. Και εκτός από την ποικιλία, στα ζουζουνίσματα ρόλο παίζουν και οι ηλικίες.
 Εμ βέβαια. Γιατί δεν είναι το ίδιο να σου κανει ζουζουνιές μια νεαρή και ευθυτενής ελεύθερη νεαρά κυριά (λογικό κιόλας...) και το ίδιο να στο κάνει  μια μαμά με δύο και τρία και τέσσερα παιδιά που έλεγε και η Μελίνα? Και ναι καλά καταλάβατε. Το θέμα μου είναι οι σέξυ μαμάδες...
 Δεν ξέρω γιατί αλλά από μικρός είχα μια τάση σε αυτές. Κάτι οι, κατά καιρούς, σέξυ γειτόνισσες που κουβαλούσαν μαζί με το καρότσι και δέκα σακούλες ψώνια, κάτι η Αν Μπάνκροφτ που την έπεφτε ασυστόλως στον αθώο αλλά έτοιμο από καιρό Ντάστιν Χόφμαν, κάτι η Ρίτα που έλεγε πως οι σαραντάρες ισούνται με δύο εικοσάρες ε δεν ήθελα και πολύ.
 Όταν δεν αργότερα ήρθαν και οι πρώτες ερωτικές εμπειρίες που όλως τυχαίως έγιναν με χωρισμένες μητέρες ήρθε και έδεσε το γλυκό... Τώρα πια δεν είμαι απλά φαν των σέξυ μαμάδων αλλά και υπέρμαχος της λογικής που λέει πως μια γυναίκα αποκτά άλλη οντότητα όταν γίνεται μάνα....
  Και μη μου πείτε ότι έχω άδικο γιατί (σε σας απευθύνομαι κυρίες μου), αν ρωτήστε τους συζύγους, τους άντρες, τις σχέσεις, τους φίλους σας, θα σας απαντήσουν ποικιλοτρόπως και παντοιοτρόπως πως οι γυναίκες με παιδιά είναι υπέρ του δέοντως σέξυ. Και ναι ξέρω η γνώμη τους ίσως να μην είναι και δεδομένα σωστή ή να μην λαμβάνεται σοβαρά υπόψη καθώς είναι γνωστο ότι οι άντρες έχουμε δύο εγκεφάλους (sic και διπλωματικο), αλλά νομίζω πως και εσείς οι ίδιες το νιώθετε έπειτα από τον έρχομό ενός παιδιού...
 Και για να έχουμε και καλό ερώτημα, φταίω εγώ όταν μου έρχονται κοτζαμ μητέρες με παιδιά στο μαγαζί με μπούστο αλά Πάμελα Άντερσον, με ψηλοτάκουνι γόβα στις δέκα το πρωί λες και γυρίσανε από τα μπουζούκια (παίζει κιόλας), με μίνι από ότι έχει απομείνει και με τον σύζυγο σαν σκυλάκι από πίσω έτοιμο στο πρώτο νεύμα να γίνει χαλί να τον πατήσουν και σκέφτομαι ότι σκέφτομαι??

 Εδώ που τα λέμε βέβαια δε με πειράζει, ίσα ίσα κιόλας είναι η καλύτερη μου γιατί γενικά έχω αδυναμία στο ωραίο φύλο. Αλλά ρε παιδί μου παίζει το μάτι τους. Αφου μερικές φορές σκέφτομαι μήπως η καλπάζουσα φαντασία μου διογκώνει τις καταστάσεις και είμαι υπερβολικός. Έκείνη την στιγμή όμως λες και κάποια ανώτερη δύναμη κάτι θέλει να μου πει και η νεαρά μητέρα των 35 Μαϊων μου χαμογελάει λέγοντας μου "Μη μου μιλάς στον πληθυντικό δεν είμαι τόσο μεγάλη...".
 Κι ύστερα λοιπόν? Ύστερα, ύστερα δεν υπάρχει ύστερα... Υπάρχει μόνο ένα δεδομένο. Ως άντρας που τιμάω τα παντελόνια μου πρέπει να συνεχίσω τον πληθυντικό εξηγώντας όμως πως αυτό είναι για λόγους ευγένειας και μόνο... (ε να κάνουμε και μεις το νουμερό μας σωστά?)
 Όπως και να'χει δεν μπορώ να βρω μια λογική εξήγηση γιατί οι άντρες υποκύποτουν στα θέλγητρα των νεαρών ή μή σέξυ μαμάδων περισσότερο από τις άλλες ομάδες γυναικών.
  Ίσως φταίει η σκέψη του απαγορευμένου, μιας και οι πιο πολλές από αυτές είναι παντρεμένες, ίσως πάλι και οι ίδιες αποζητούν την επιβεβαίωση που μπορεί να χάνεται μιας και οι προτεραιότητες τους έπειτα από την γέννηση ενός παιδιού δεν είναι ίδιες όπως πριν. Ίσως τελικά να είναι και αυτή η κατάσταση ένα ανεξήγητο φαινόμενο που μόνο το γυναικείο φύλο μπορεί να προκαλέσει....
 Όπως και να'χει πολλές φορές όταν βλέπω σέξυ μαμάδες στο δρόμο, στα μαγαζιά, στη δουλειά μου, μιά φράση του Χάρρυ Κλυνν έρχεται στο μυαλό μου..."Τα δέοντα στην κυρία μαμά σας..."

16 σχόλια:

  1. Πρωι στο γραφειο κ νυσταζω βαθεια!!!
    Σε απολαυσα Μακη!!!! Χαχαχα!!!
    Μουφτιαξες το κεφι με τον τροπο που τα γραφεις!!!
    Θα χαμογελασω αρκετες φορες κ ας μην ειμαι σεξυ με μεγαλο μπουστο κ ψηλοτακουνα!!χαχαχα !! Οι περιγραφες σου σκιζουν!!!!
    Καλημεραααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Vailie που εισαι εσυ βρε???Σε έχασα! Να χαμογελάσεις γιατί όχι...Όλες οι μαμάδες του κόσμου είναι σέξυ! Άλλωστε τα ψηλοτάκουνα ή το μεγάλο μπούστο είναι η αφορμή του κειμένου μου. Ο λόγος είναι ότι οι γυναίκες και δη οι μητέρες, οι λίγο πιο μεγάλες είναι αδυναμία μου!χαχααχα! Ευχαριστώ για το σχόλιο! Καλή Χρονιά καλή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχα δεν παίζεσαι!!καλά το κατάλαβα ότι σήμερα έχεις όρεξη για ζουζουνίσματα!! Ξέρεις Μάκη παιδί μου, στην δουλειά οι συνάδελφοί μου τις λένε κάπως..αυτές τις μαμάδες...αλλά δεν θα το πω...ξέρεις εσύ χαχαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχαχα ξέρω ξέρω Κατερίνα μου! Πιπέρι μην το πεις!χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχχαχαχα στα αγγλικά είναι,μια λέξη συντομογραφία πιστεύω να κατάλαβες! ;) Ντάξει διάβασα τι απάντησες στην Εύη και έχω λιώσει.. σε πάω!! Είσαι δικός μας εσύ,με πολύ χιούμορ!!

      Διαγραφή
    2. Yes i do Catherine! Χιούμορ???Ναι το χουμε και αυτό που και που! Μα η Εύη ρε παιδί μου πήγε να με βγάλει και...εξαίρεση! Ενώ ξέρει και αυτή! χαχαχα. Ενώ εσύ ορίστε αμέσως και χωρίς πίεση παραδέχτηκες την αλήθεια...Πες της, πες της να μάθει!

      Διαγραφή
    3. Καλημέρα!! Μα εννοείται πως συμβαίνει..μην τρελαθούμε τώρα!!

      Διαγραφή
  5. χα χα.. μα τι να πω τώρα!! πάντως για τις sexy μαμάδες πρώτη φορά το ακούω, συνήθως ακούω για τους sexy μπαμπάδες, πως έχουν ένα μαγνήτη (ξέρεις τι εννοώ!) χα χα.. και το έχω ακούσει από παντρεμένους φίλους μου! η αλήθεια πως δεν έχω ακούσει κάτι αντίστοιχο από φίλες παντρεμένες για κάποιο μαγνήτη.. βρε μπας και είσαι η εξαίρεση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαχαχα οχι Εύη τι λες βρε???Για ρώτα καλύτερα να δεις...Τον μαγνήτη τον ξέρω αλλά δεν μπορεί να μην έχεις ακούσει για κάποια ωραία μαμά της γειτονίας σου ας πούμε?Η γενικότερα γύρω γύρω...Όποια πέτρα και αν σηκώσεις μια σέξυ μαμα θα βρεις!χαχα! Είναι και πως να το πω ρε παιδιί μου...κάτι σαν φετιχ...Εμείς οι άντρες το έχουμε και στοχο μη σου πω...Για ξεκίνα να ρωτάς κανέναν φίλο...

    Υ.Γ. Μακάρι να ήμουν η εξάιρεση να τις είχα όλες δικές μου τις σέξυ μαμάδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον θα ζω σε άλλο πλανήτη!!! χα χα χα.. :) στο δικό μου το περιβάλλον θα τις είχες πάντως όλες δικές σου! χα χαχα.. καλημέρα Μάκη!

      Διαγραφή
    2. Επόμενος προορισμός Μάκη..Κρήτη!! Άντε βρε μια σκέψη είναι!! χιχι

      Διαγραφή
    3. χαχαχ Κρήτη ναι! Άγριες οι Κρητικιές! Μια χαρα!

      Διαγραφή
  7. ξερεις ποσο απολαμβανω παντα τα κειμενα σου!!!!
    καλη σου χρονια με υγεια κι ευτυχια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αναγνώστες

Page translation