Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Τι παθαίνουν οι γυναίκες το καλοκαίρι?

 Καλησπέρα, καλησπέρα. Ξέρετε οι γυναίκες είναι διαφορετικές σε κάθε εποχή. Το πίστευα, το πιστεύω και θα το πιστεύω. Αυτό που μένει πάντα σταθερό είναι η ανάγκη να αρέσουνε και να το δείχνουνε με όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους.
 Ας πούμε καλή ωρα τώρα που είμαστε στα πρόθυρα του καλοκαιριού, η ανάγκη να αρέσουν είναι μεγαλύτερη από κάθε εποχή.
 Η προετοιμασία γίνεται μήνες πριν, εκεί λίγο μετά το Πάσχα.  Γυμναστική, μανικιούρ, πεντικιούρ, αλλαγή στα μαλλιά και στο χρώμα τους, ανανέωση γκαρνταρόμπας και βέβαια όλα αυτά συνδυάζοντας τα πάντα με μια δίαιτα εξπρές.
 Και ξέρετε δίαιτα από αυτές τις σκληρές. Παξιμάδια, φρούτα, σαλάτες γιατί το κορμί πρέπει να είναι λαμπάδα στην παραλιά. Πως θα πλησιάσουν οι σφίχτερμαν, οι αποτριχωμένοι νεανίες, οι τύποι που φοράνε μόνο φανελάκια με V κόψιμο στο λαιμό, αυτοί που σε κάθε χτύπημα με την ρακέτα το μπαλάκι όλως τυχαίως πέφτει στα πόδια ή στο στήθος της καλλίγραμης ή μη νεαράς που πάει για μπάνιο με την φίλη της και δεν βουτάει καν στην θάλασσα?
  Το δικό μου το θέμα βέβαια δεν έχει να κάνει με τους άντρες που -οκ εδώ σκέφτονται τον υπόλοιπο χρόνο με το κάτω κεφάλι το καλοκαίρι θα αλλάξουνε ρότα?- αλλά με τις γυναίκες που αυτή την εποχή κάνουν λες και τις τσίμπησε μύγα τσε τσε!
 Ίσως να πιστεύουν πως είναι ευκαιρία να βρούν στην παραλιά και στα beach και lounge bar τον άντρα της ζωής τους, ίσως πάλι οι μεγαλύτερες να θέλουν να δείξουν και να αποδείξουν πως αν και γριές κότες το ζουμί το έχουν...
 Αυτο που δεν καταλαβαίνω όμως είναι γιατί τόσος ντόρος ρε κορίτσια??? Τι παράκρουση είναι αυτή? Ποιος σας είπε ότι η παραλία είναι για το Θεαθήναι, για πασαρέλα ή για επίδειξη της φυσικής και αφύσικης (βλέπε μπότοξ, πλαστικές) ομορφιάς σας?
 Τώρα θα μου πείτε ότι κάνω μαθήματα ηθικής κα συμπεριφοράς, ποιος έγω, ένας άντρας που του αρέσουν οι γυναίκες και τα... κάλλης τους, αλλά πιστέψτε με το ένα δεν έχει σχέση με το άλλο.
  Ειλικρίνα, δεν είναι απίστευτα ματαιόδοξο το όλο σκηνικό? Έχουν δεν έχουν κυτταρίτιδα τα σορτσάκια όσο πάνε και κονταίνουν, έχουν δεν έχουν κοιλίτσα τα μπλουζάκια το ίδιο. Τα εσώρουχα τα έχουν καταργήσει και το θέμα είναι πως αν τύχει και το μάτι σου πέσει στο στήθος που κοντεύει να σκίσει το μπλουζάκι, τότε θα σε πούνε και ανώμαλο!
 Καλά για την παραλία δεν το συζητάω γιατί πέρα από ότι ανέφερα παραπάνω, οι περισσότερες πλέον δεν φοράνε φυσιολογικό μαγιό.   Ένας φίλος μου που πήγε τις προάλλες για μπάνιο μου το ανέφερε και  εννοείτε πως το έχω ακούσε και από άλλους. " Ρε μαλάκα, δεν υπάρχει ούτε μια που να μην φοράει μαγιό στρινγκ, βραζιλιάνικο, κλπκλπ..."
 Δηλαδή κυρίες, δεσποινίδες μου το πάτε καρφί για να μοιράσετε εγκεφαλικά και φέτος.
 Βέβαια για να είμαι σωστός, θα πρέπει να αναφέρω πως δεν είναι όλες οι γυναίκες έτσι. Νομίζω όμως πως το ποσοστό όσο πάει και μεγαλώνει καθώς αυτές που δεν είναι έτσι, αναγκάζονται να γίνουν μιας και νιώθουν ριγμένες ("μμμμ σιγά το τσόκαρο, εμένα δηλαδή τι μου λείπει?") Και δώστου τα κοντά σορτσάκια, δώστου τα μαγιό στρινγκ, δώστου οι προκλήσεις, τα βλέμματα, τα υπονοούμενα,  της Ελληνίδας γυναίκας που αλλιώς ήταν και αλλιώς έχει γίνει...
 Αν μπορούσε η ζωή των γυναικών να ήταν όλη καλοκαίρι, τότε αυτό θα ήταν το ιδεατό. Άλλωστε τι αξία έχει να ζεις δίχως γυαλιά ηλίου, σολάριουμ, βαμμένα νύχια. φραπεδιά, σορτσάκια, κοκτέιλς και άντρες. Ε κορίτσια???

8 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα καλή μου! Ελπίζω το + να σημαίνει θετικο πρόσημο. Σε ευχαριστώ που πέρασες!

      Διαγραφή
  2. ότι έχω ακριβώς τις ίδιες απορίες είναι το + x)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχα....και παλι ευχαριστώ! Είναι ακόμα πιο σημαντικο για μένα να μη νομίζω πως είμαι ο μόνος που σκέφτομαι ετσι!

      Διαγραφή
  3. Μα τι να κανουμε;;;;Αφου για να παρετε μπρος εσεις οι άντρες θελετε φουρνελο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες το ψέμματα Νανά μου... Αλλά και σεις όμως αμέσως... ανάφτρες (όλων των ειδών) Υ.Γ. Ορίστε μαι τεκημριωμένη άποψη! χαχαχα!

      Διαγραφή
    2. Nana Tsuma τότε γιατί όταν πλησιάζεις ευγενικά μια κοπέλα στην παραλία σου πετάει "άσε με να κάνω το μπάνιο μου?΄" οι περισσότερες των περιπτώσεων είναι μόνο ικανοποίηση της αυτάρεσκης ματαιοδοξίας του.

      Διαγραφή
    3. Χαχαχαχα ε θέλει η κοπέλα να κάμνει το μπάνιο της ρε παιδί μου...χωρις αδιάκριτα βλέμματα!

      Διαγραφή

Αναγνώστες

Page translation