Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

5 "μωρά" με τα οποία θέλω να περάσω τα Χριστούγεννα...

 Ώπα ώπα ρε κορίτσια μην... πυροβολείτε τον συγγραφέα (είπε ο Μάκαρος και μερικά χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά ένα δάκρυ κύλησε στο μάγουλο του Στίβεν Κινγκ). Ξέρετε πολύ καλά ότι θα σας ήθελα όλες μαζί σε ένα Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν. Αλλά αναγκαστικά για λογους δημόσιας υγείας και λόγω χώρου εδώ στο μπλογκ, πρέπει να διαλέξω πέντε. 

 Δύσκολη απόφαση. Αλλά σαν έτοιμος από καιρό, έχω ήδη καταλήξει. Να τονίσω ότι έλαβα υπόψη μου πέρα από τα σωματικά προσόντα (οποία έκπληξις) και το πόσο νοικοκυροκόριτσα είναι τα... μωρά. Όπως και να χει μια γαλοπούλα, ένα ριζότο, δύο τοστ πρέπει να ξέρουν να κάνουν βρε αδερφέ. Γιορτινό τραπέζι είναι αυτό. Οπότε τι λέτε, φύγαμε;

1) Μπρίτνεϊ Σπίαρς

 Το θέλω το Μπριτνεάκι γιατί το έχω άχτι από παλιά. Τότε που ήταν όλο oops και oops και ήταν ντυμένη στα κόκκινα Διαβολάκι μεν, Χριστουγεννιάτικο χρώμα δε. Οπότε συνειρμικά τώρα που έγινε μιλφάρα την θέλω. Απο φαγητό πιθανόν θα την κάνει την μαλακία της και θα είμαστε όλη την ώρα όλο oops i did it again και οh baby, baby. Delivery και άγιος ο Θεός. Το προσπερνάω όμως. Όπως και το γεγονός ότι έμοιαζε στην Καλομοίρα. Ή η Καλομοίρα σε αυτήν; Πωωωω σαν το η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα; Τι δίλλημα και αυτό! Και πάλι δε με πειράζει όμως, καθώς μετά  θα πάμε στα ενδότερα και εκεί θα γίνει του... Βόρειου κώλου, εεεε Πόλου ήθελα να γράψω! Χαλάλι της.

 2) Σακίρα

  Είδατε ε, σήμερα έχω μια τάση στις μικροσκοπικές. Δεν ξέρω γιατί. Είτε γιατί μου θυμίζει την Πίπη Φακιδομύτη (παιδική σειρά που αγάπησα), είτε γιατί πέρα από κοντοπούτανο (μπιιιιιιιιιπ ρε σάτυρε Χριστούγεννα έχουμε) και πέρα απο φωνάρα, οπότε θα μου τραγουδάει τον μικρό τυμπανιστή όλο το βράδυ, νιώθω ότι ξέρει και να μαγειρεύει. 

  Από που το νιώθω; Ένστικτο λέγεται κυρίες και κύριοι. Ένστικτο. Καλού κακού ας έχω έτοιμο πανέτοιμο το e-food, γιατί οκ να λέμε καμια μαλακία να περάσει η ώρα αλλά εγώ το τερμάτισα. Ας την έχω εγω αγκαλιά όλο το βράδυ και ας μασουλάω τις τρίχες των έξαλλων μαλλιών της και τα άλλα περισσεύουν...

3) Μαρίνα Βακτ

  Χα, σας την έσκασα. Άγνωστο όνομα φαντάζομαι ε; Ίσως όχι για όλους. Και όμως και γω φέτος την ανακάλυψα και πραγματικά αναθεώρησα για τις Γαλλίδες που τις θεωρούσα νερόβραστες. Τι μωρό είναι αυτό ρε παιδιά; Τι μωρό; Γαλλίδα λοιπόν, που σημαίνει ότι μας βλέπω για ρεβεγιόν ή στην Μονμάρτη ή στον Σηκουάνα βαρκάδα.

 Και να μην χλαπακιάσω  τίποτα γιορτινές μέρες δε με πειράζει, αρκεί να είμαι μαζί της. Λογικά ίσως μου βγει κομματάκι ακριβό το μπαλάρισμα μαζί της που θα έλεγε και ο Πυργίδης στο Big Brother, μιας και θα θέλει σαμπάνιες χαβιάρια, αυγά ποσέ, χωσέ και δε συμμαζεύεται. Τι να κάνω; Θα σπάσω τον κουμπαρά μου για πάρτη της.

ΥΓ. Όποιος δεν την γνωρίζει και θέλει να την μάθει ας δει την ταινία Young and beautiful.

 4) Τζενιφερ Λοπεζ

 Ξέρω καταντάει κουραστικό. Αλλά εδώ την προτιμούσα νταρντανομωρό, τώρα που έγινε σαν την Πετρουλάκη θα πω όχι; Γυμνασμένη όσο δεν πάει, Λατίνα, καυτή, με οπίσθια που δεν ξέρουν από Silent night, Holy night, σε προκαλεί και είναι σα να σου λέει: Άμα θες να κάνουμε τα Χριστούγεννα, 4η Ιουλίου, κόπιασε.

  Κι ας είναι απ'ότι πήρε το μάτι μου με έναν θηριώδη και άσβερκο γορίλα. Δε μασάω εγώ.  Πάντως να ξέρετε φαγωμένος θα πάω γιατί που καιρός για φαί όταν έχεις μπροστά σου την Jenny from the block...

5) Τίφανι Άμπερ Θίεσεν

 Ναι, ναι καλά καταλάβατε. Θέλω την Βάλερι Μαλόουν. Μα την θέλω ρε παιδιά. Γιατί δηλαδή να την έχει πάρει το μισό μπεβερλι Χιλς και γω όχι; Και την θέλω και τώρα που είναι μια μιλφάρα περιωπής και σέξυ μαμά. Με δύο μηνύματα την έχω. Θα πάμε σε κανά σαλέ κάπου στα μέρη της. 

 Οπωσδήποτε θα φοράει ντεκολοτέ που έλεγε και ο Βουτσάς στον τελευταίο άντρα. Και επειδή την έχω και διαδικτυακή φίλη (τι νομίζετε τυχαία λέω ότι την έχω με δύο μηνύματα;), βλέπω ότι μαγειρεύει κιόλας. Κάτι strawberries, cranberries, rasberrries, γενικά κάτι σε berries συνέχεια κάνει. Αααααα κάνει και apple pies, οπότε κάτι γίνεται. 

 Νταξ το στομάχι μου θα με πιάσει αλλά οκ σε σχέση με τις άλλες θα φάμε καλα. Και μεταφορικά και κυριολεκτικά. 23 Δεκεμβρίου έφυγα. Βαλεράκι σου έρχομαι! Ετόιμασου για... πίτες!

 Εντάξει ξέρω τώρα, θα σκέφτεστε πως γίνεται να έχω τόσο αχαλίνωτη φαντασία. Τζάμπα είναι όμως. Άκοπα, απροβλημάτιστα και ακομπλεξάριστα, γέμισε το μυαλό μου νοερά με μωρά. Και τι μωρά. Για όλα τα γούστα. Εσείς άραγε με ποιές/ποιούς θα θέλατε να περάσετε τις γιορτές των Χριστουγέννων, αν είχατε την δυνατότητα; 

 

ΥΓ. Σχόλια τύπου "θα ήθελα να περάσω τις γιορτές με την οικογένεια μου, τον άντρα μου, την γυναικάρα μου, τον παππού και την γιαγιά", θα εξετάζονται πριν την δημοσίευση! χαχα! Τα σέβη μου!

22 σχόλια:

  1. Αχαχαχαχαχα!
    Απολαυστικός!
    Έχεις βρει όλα τα μιλφακια και τα αριαδιαζεις... Σειρουλες δικές μου. Εκτός από την άγνωστη γαλλιδουλα.
    Αλήθεια... Εγώ δεν χωρούσα ε; Μαλλί Σακίρα έχω, ηλικία Λόπεζ έχω, τι άλλο θες; Τι; Δεν είμαι διάσημη εγώ; Ποιος διαδίδει τέτοια ανυπόστατα;
    Παίρνω το πληγωμένο εγωισμό μου και πάω να κλάψω .... από τα γέλια με την ησυχία μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα, μα γιαυτό έκανε τρην εξήγηση αρχικά για να αποφύγω την παρεξήγηση! Μιλάμε όντως για μιλφάρες, αν εξαιρέσουμε την Γαλλίδα θεά!

      Εσύ είσαι το πιο διάσημο μωρό της μπλογκόσφαιρας και έχει όλα τα προσόντα! Όταν θα βάλω Ελληνίδες να ξέρεις θα είσαι από τις πρώτες! χαχα!

      Φιλιά Αριστέα μου!

      Διαγραφή
  2. Ποτέ δεν περίμενα να συμβιβαστείς με πέντε, όταν το όριο είναι 9 άτομα. Μπορούσες 8!
    Αυτό με τον μικρό τυμπανιστή θα το θεωρήσω βίτσιο και θα το δεχτώ ως τέτοιο, διότι ένα θέλω να σου πω! Πέθανα στο γέλιο!
    Δεν υπάρχεις.
    Κι επειδή είμαι φίλη κι ας μην έχουμε γνωριστεί ποτέ από κοντά, αν τη θες πολύ τη Σακίρα, θα απασχολήσω εγώ τον Πικέ. Θα θυσιαστώ, μέρες που έρχονται. Santa ακούς ή τσάμπα τα γράφω; Βλέπεις ότι γίνομαι θυσία για τον συνάνθρωπο;
    Σε φιλώ Μάκη, να περάσεις τέλεια όπως και με όποιον κι αν περάσεις τις γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεεε είπα να μην το παρακάνω βρε Μαρίνα μου! Μέχρι 5 να ξέρεις θεωρείται ρεβεγιόν, από 5 και πάνω νομίζω το λένε όργιο, για να μην πω καμιά βαρύτερη κουβέντα!χαχαχα!

      Όσον αφορά το βίτσιο, άσε, γιατί άμα αρχίζω να αραδιάζω πόσα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια έχω σκεφτεί με παρόμοιο mood, θα φρίξει το σκυλί!χαχα!

      Η αλήθεια είναι πάντως ότι με συγκινείς με την θυσία σου. Δηλαδή εσύ και ο Αβραάμ ένα πράγμα! χαχα!

      Φιλιά καλή μου, να περάσεις και σύ όμορφα και ζεστά τις γιορτές! Καλά Χριστούγεννα με Υγεία!

      Διαγραφή
  3. Αγόρι, εγώ τοποθετηθηκα και νωρίτερα νομίζω.
    Θα πάρω τη Λόπεζ. 😂
    Αντε σε καλή μεριά και καλά να περάσουμε.
    Καλά Χριστούγεννα Μάκη μου, αγκαλιά με όποιον αγαπας
    🖤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σταυρούλα μου η προτίμηση σου έγινε πλήρως κατανοητή και να ξέρεις όχι απλά εγκρίνω αλλά θαυμάζω γιατί διάλεξες το πιο wild μωρό!

      Καλή Χριστούγεννα γλυκιά μου, αντεύχομαι! Να περάσεις όμροφα!

      Διαγραφή
  4. ΔΕΝ ΥΠΕΡΧΕΙΣ ΡΕ ΑΓΟΡΙ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ!!!ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ,ΕΙΣΙΑ ΤΟΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ,ευτυχώς μου τοκανες πριν σε χάσουμε γιατί 23 γενεθλιάζω.
    Επικροτώ τις επιλογές σου με χίλια, γιατί εκεί που διάβασα Πυργίδη και πήρα λίγο μάτι χθες απο τον τελικό,φοβήθηκα μη σου καθόταν η Αννα Μαρία κι εκεί να δεις κλααάμααα!!!!
    Μάκη μου Καλές Γιορτές να περάσεις και περιμένουμε να μας μπει καλλίτερα το '21.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαρά μου, πραγματικά τα λόγια σου με σκλαβώνουν! Ευχαριστώ τόοοοοσο πολύ!

      Η Άννα Μαρία ε; Χμμμ μη μου βάζεις ιδέες βρε Χαρά Χριστουγεννιάτικα! χαχαχα!
      Εύχομαι να είσαι υγιής, να τα εκατοστήσεις και να μην σου φαίνονται και να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που πάντα θα σε κάνουν να χαμογελάς!

      Καλές γιορτές!

      Διαγραφή
  5. Μάκη, Μάκη τι βλέπω.. Πέντε.. Τις βρίσκω πολλές.. Δεν ξέρω αλλά μην τελικά απογοητευτείς.. Οι γυναίκες και μόνο να αντιληφθούν ότι είναι σελίδα σε πλούσιο καρνέ σε απορρίπτουν.. Μάκη φαντάσου στο τέλος όλες να σου πουν όχι..! Θα μου απαντήσεις ..Φαντάσου στο τέλος να πουν όλες ναι..! Που να το πεις..? Και που, και να το ζήσεις κιόλας..
    Και για να μην το ξεχάσω.. Μάκη από την ενδοχώρα δεν παίζει τίποτα..;
    Απαντώ ευθέως στο ερώτημα σου για τις δικές μου προτιμήσεις.. οι οποίες είναι ευλόγως πιο προσιτές.. Μόνο Τζούλια Ρόμπερτς , και ξερό ψωμί.. (παραμένω σταθερός στις προτιμήσεις μου τα τελευταία είκοσι χρόνια). Και δεν με απασχολεί καθόλου αν ξέρει ή όχι από μαγειρική ή νοικοκυροσύνη.. Πληρώνεις Μάκη μου, να έχεις τη καλύτερη κουζίνα και ποτό.. Και μην τσιγκουνευτείς γιορτάρες μέρες.. Οι λογαριασμοί, οι καημοί και οι αναστεναγμοί είναι για άλλες ημέρες, όχι τις γιορτινές..
    Καλά Χριστούγεννα σου εύχομαι.. Ζεστό, όμορφο, και όπως αγαπάς να ζήσεις το πάρτι σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Τάσο! Για τις παραπάνω θεωρώ πως δεν χαμπαριάζουν από πλούσιο καρνέ! Ίσα ίσα τα κορίτσια λογικά θα δεχτούν να συναντηθούμε και οι 6 μαζί! Αν με εννοάς...χαχαχα!

      Από ενδοχώρα ε; Όλο και κάτι γίνεται! Ωραία η Τζούλια! Πολύ ωραία! Συμφωνώ για την παραίνεση! Οι γιορτές είναι για να γιορτάζουμε!

      Καλά Χριστούγεννα και σε σένα Τάσο, με υγεία και όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάς!

      ΥΓ. Να εισαι σταντ μπάι, μπορεί να χρειαστώ βοήθεια! χαχα!

      Διαγραφή
  6. Μάκη μου, εύχομαι να βρεις ένα εγχώριο μωρό που να διαθέτει όλα τα επιθυμητά προσόντα! Γιατί, καλή η πεντάδα σου, αλλά για φαντάσου τώρα να πρέπει να συνεννοηθείς για ένα ρημαδόφαγο, πριν αρχίσει να παίζει ο ..."μικρός τυμπανιστής".
    "Τίφανι Άμπερ ντάρλινγκ, το ριζότο το θέλω αλτέντε με σαφράν και γάλα καρύδας"
    Θα πάρει το ντεκολτέ της και θα γίνει μπουχός 😉

    ΥΓ. Να περάσεις αξέχαστες γιορτές, σου εύχομαι ολόψυχα!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα α ρε Μαρία! Η ίδια μπορεί να γίνει μπουχος αλλά θα κρατήσω πάση θυσία το ντεκολτέ!

      Τα εγχώρια μωρά γκρινιάζουν, τα ξένα και να πούνε μια κουβέντα παραπάνω θα κάνω πως δεν κατάλαβα!

      Σε ευχαριστώ καλή μου, να περάσεις και σύ υπέροχα!

      Διαγραφή
  7. Βρε ...χαμένο κορμί! Πέντε; Μα πέντε κιόλας; Στο Θεό σου ρε Μάκη δηλαδή! Εμείς τι θα κάνουμε ρε φίλε; Εισιτήρια θα κόβουμε; Κάνε λίγο κράτει. Ααπαπαπαπα, για δες εκεί κατάσταση.

    Χμμμμ επί των προτιμήσεών σου δεν υποβάλω ενστάσεις, αυτό δα έλειπε. Συμπληρώσεις ναι. Αλλά σιγά μην σου τις πω. Να πας να τις βρεις κι αυτές και να μείνουμε και εμείς αμανάτι; Πριτς!

    Αχ βρε Μάκη! Αυτός ο "αντισυμβατικός" σου αλλά γνήσιος και καλοπροαίρετος λόγος σου μου αρέσει πάρα πολύ αγαπητέ φίλε. Να περάσεις καλές και λαμπερές μέρες.
    Σου στέλνω βιταμίνες, σίδερο για τη μέση, ειδικές θεραπείες για αντοχές και διάρκεια.
    Να είσαι πάντα καλά, γερός, δυνατός και με το χαμόγελο στα χείλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα ναι το παραδέχομαι, είμαι! Πέντε ναι. Μη νομίζεις και γω το λέω και το σκέφτομαι... Θα μας κάνω περήφανους ή όχι; Άλλωστε όπως βλέπεις τα κορίτσια είναι από τα ασυγκράτητα μωρά που κυκλοφορούν!

      Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Γιάννη μου! Για άλλη μια φορά για τα λόγια σου. Προσπαθώ να βλέπω όσο πιο θετικά γίνεται την καθημερινότητα και το ότι σας κάνω και γελάτε είναι πραγματικά τιμητικό!

      ΥΓ. Στείλε εσύ ότι έχεις και όπως και ο Τάσος ανέμενε γιατι η παραπάνω πεντάδα θα με ξεζουμίσει, οπότε θέλω συμπεράσταση!χαχα!

      Καλές γιορτές με Υγεία να έχεις φίλε!

      Διαγραφή
  8. ΑΧαχαχαχαχα εξαιρετικές γυναικάρες όλες με την JLo μεγάλη αδυναμία μου.
    Φυσικά και γνωρίζω την Κυρία Μαρίνα Βακτ γιατί έχουμε δει και την ταινία. χιχι!
    Όσο για την "Βάλερι" ρε Φίλε που την θυμήθηκες; Με γύρισες ποσα χρόνια πίσω!
    Καλές γιορτές βρε Μάκη μου με υγεία και τα μυαλά στα κάγκελα που λένε!😉

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι χαίρομαι που έχεις δει την ταινία, οπότε θα έχεις καταλάβει κιόλας γιατί έχω βάλει το Γαλλικο μωρό στην πεντάδα!😉

      Η Βάλερι να ξέρεις είναι από παλιά σταθερή αξία! Καλές γιορτές με Υγεία Μαρία μου!

      ΥΓ. Και τα μυαλά στο blender!

      Διαγραφή
  9. χααχαα τώρα περί ορέξεως...τι να πω; Δικό σου το ''μαγαζί'' ό,τι θέλεις κάνεις!!!
    Με Hugh Jackman διώχνω και τον άντρα μου!! Σταθερή αξία χρόνια τώρα!!!
    Καλές γιορτές εύχομαι με όνειρα υλοποιήσιμα βρε παιδί μου
    Να περάσεις καλά!!!😊 🎄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άννα σε ευχαριστώ που δεν λές τίποτα για την όρεξη μου! χαχα! Η αλήθεια είναι ότι ότο το μαγαζί περιμένει τις εν λόγω κυρίες χρόοοοονια τώρα!

      Καλά ναι ο Χιού, είναι σταθερή αξία, μα ελπίζω μόνο να μην μας διαβάζει ο άντρας σου! Αλλά και να μας διαβάζει, Χιου είναι αυτός!χαχαχα!

      Επίσης αντεύχομαι!

      Διαγραφή
  10. έγραψες ρε Μάκαρε πάλι!!!
    μαζί μου για την Βάλερι, Καλά Χριστούγεννα με 5+ σε όλους μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ναι ρε Γιάννη, χαίρομαι πολύ που εγκρίνεις! Είσαι και συ Μπεβερλικός ε; χαχα!

      Αυτό το + δίπλα στο 5 μαρέσει πολύ!

      Διαγραφή
  11. Μάκη, σου εύχομαι ολόψυχα να γίνουν όοοοooooλες οι φαντασιώσεις σου, πραγματικότητα..εντελώς πραγματική :)
    Καλά Χριστούγεννα Άγριε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματική πραγματικότητα! Αυτό περίμενα να διαβάσω τόση ώρα βρε Μαρία μου!

      Βέβαια η αλήθεια είναι πως και ένα καρτ ποστάλ να μου έστελναν με τα κάλλη τους οι συγκεκριμένες κυρίες, βολευόμουν ως... Άγριος! Χαχαχαχα!

      Καλά Χριστούγεννα με Υγεία Μαρία!

      Διαγραφή

Αναγνώστες

Page translation