Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Καλοκαιρινοί έρωτες: Το άλλο με τον Τοτό...

 Τέλος Ιουνίου, μπάνιο στην θάλασσα ακόμα δεν έχω κάνει, αλλά οκ μια γνωμούλα για κάτι καλοκαιρινό νομίζω πως μπορώ να έχω. Καλοκαιρινοί έρωτες λοιπόν. Σαν να λέμε πίτα με φαλάφελ και σως από ρυζογκοφρέτα αντί για γύρο χοιρινό με ότι χωράει μέσα (ή ακόμα και να χύνεται απ έξω ακόμα πιο καλά).

 Ξέρω ξέρω, αν διαβάσει το κείμενο η Αριστέα θα με αποκληρώσει από το Συμπόσιο ποίησης, αλλά οκ έτσι μου ήρθε στο μυαλό τώρα τι να κάνω. Άκου εκεί καλοκαιρινοί έρωτες...

 Νομίζω πως δεν υπάρχει πιο μεγάλη παγίδα από το να νομίζεις ότι ερωτεύτηκες ή σε ερωtεύτηκε κάποιος/κάποια, ντάλα κατακαλόκαιρο. Ρε είστε τρελοιιιιί ρεεεεε; Γίνονται αυτά; Γιατί δεν το δέχεστε όπως ακριβώς είναι; Τι είναι; Εύκολο. Ξεπέτα μικρής διάρκειας χωρίς τύψεις ελέω ζέστης, μπύρας, ορμών (για να μη πω κ@βλας και παρεξηγηθώ) και παραλίας. Αυτό είναι κοριτσάρες μου και αγορίνες μου. Καα ειδικά για σας αγορίνες μου το λέω όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται. 

 Όχι ρε, δε βρήκε στο πρόσωπο σας η γκόμενα των άντρα των ονείρων της. Να περάσει καλά ήθελε το καλοκαιράκι, έζησε λίγο και την φάση της ως drama queen και αυτό είναι όλο. Στο τέλος Αυγούστου θα πέσουν τηλεφωνήματα η ακόμη χειρότερα απλά μηνυματάκια που θα εξηγούν ότι "περάσαμε όμορφα αλλά θέλω να μείνω λίγο μόνη."  

 Σε ελεύθερη μετάφραση αυτό σημαίνει, "μπαίνει το φθινόπωρο, έρχεται ο χειμώνας και νιώθω πως πρέπει νσ βρω κάτι σοβαρό στην ζωή μου. Μέχρι το άλλο καλοκαίρι που θα κωλοχτυπιέμαι στα μπαρ και στις παραλίες".

 Νταξ ξέρω, είμαι ένα κακέκτυπο αντρικού γουρνιού (έτσι λένε στο χωριό μου το γουρούνι) που μέσα στα διαμάντια που γράφω (λέμε τώρα), ξεφεύγω και τσουβαλιάζω τα κορίτσα και τα αγόρια. Όοοοοοχι όμως. Την αλήθεια μου λέω. Μια αλήθεια που αν κοιτάξετε καλύτερα γύρω σας θα δείτε και σεις.

 Δεν προσφέρεται το καλοκαίρι για σοβαρές γνωριμίες. Και όταν λέω σοβαρές δεν εννοώ τον γάμο. Αλλά έστω μια υποτυπωδώς σοβαρή σχέση. Για όσους και όσες θέλουν δηλαδή να κάνουν. Η φάση είναι τοσο χαλαρή, τόσο χύμα, που όλοι μας θέλουμε να χαλαρώσουμε, να ξεφύγουμε από τις σκοτούρες και όχι να δημιουργήσουμε νέες. Εεεε σε αυτή την λογική κινείται και η φάση της συναναστροφής με το άλλο φύλο.

 Γι' αυτό λοιπόν αφήστε τα ψεύτικα τα λόγια τα... καλοκαιρινά. Είναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια, ο βοριάς θα στα κάνει συντρίμμια κομμάτια, που έλεγε και το άσμα. Ααααα εγώ είμαι προβληματικός και τα λέω τσεκουράτα. Μη πείτε μετά δεν ξέρατε, δεν καταλάβατε και δεν είδατε. Ξηγημένα.

 Αυτά τα ολίγα είχα να καταθέσω. Να βάζετε αντηλιακό, να γεμίζετε τα τάπερ σας με κεφτεδάκια και προσοχή στις μωβ μέδουσες. Θα τα ξαναπούμε. Δεν ρεπάρω το καλοκαίρι από το μπλογκ. Είναι τροφή για σκέψη αυτή η περίοδος, με τόσα βυζι@, κώλους εεεε μπιπ ποπούς ήθελα να πω και τόσες αιθέριες υπάρξεις που κυκλοφορούν... λυτές και δεμένες. Τα λέμεεεεε!

 

ΥΓ. Σας αφήνω με την Πόλυ Πάνου την θεά!

 

15 σχόλια:

  1. Μάκη, αν σε παρηγορεί ούτε εγώ έχω πάει θάλασσα. Γιατί στη θάλασσα κολυμπάνε προς το παρόν οι μωβ μέδουσες και δεν χωράμε και εγώ και αυτές στο ίδιο το νερό.
    Κυνικά θα συμφωνήσω μαζί σου, δεν πιστεύω στους καλοκαιρινούς έρωτες. Από την άλλη δεν μου αρέσει να είμαι και απόλυτη, οπότε μπορεί σε ένα ποσοστό 1% (ή και λιγότερο) οι καλοκαιρινοί έρωτες να ξεκινούν κάτι ωραίο με διάρκεια. Who knows!
    Καλά κάνεις και δεν παίρνεις ρεπό από το blog. Με τέτοια τιμή βενζίνης πού να πάμε; Θα μαζευόμαστε η blogoγειτονιά να τα λέμε αχαχαχα
    Καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ και επαυξάνω ότι η μπλογκο-γειτονιά, παραμένει η πιο ...must σύναξη του καλοκαιριού. Καλησπέρες.

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα Μαρίνα! Καταλαβαίνω απόλυτα τι λες. Υπάρχουν σίγουρα και οι εξαιρέσεις. Γιατί νομίζω πως τέτοιες είναι όταν ένας καλοκαίρινος έρωτας κρατάει!

      ΥΓ. Νταξει λοιπόν ας λιωσουμε παρέα φέτος ελέω μεδουσών και τιμών! χαχαχα!😆

      Διαγραφή
  2. Μωρέ, το θέμα είναι να μην εθελοτυφλούμε! Υπάρχει η πιθανότητα να ερωτευτείς ντάλα καλοκαίρι, αλλά νομίζω φαίνεται σχετικά εύκολα αν είναι ξεπέτα ή κάτι παραπάνω. Αρκεί να θέλουμε να το δούμε. Επίσης, το στόμα μας το έχουμε ΚΑΙ για να μιλάμε. Αν εσύ θέλεις ξεπέτα κι εγώ θέλω σχέση, καλό είναι να το πούμε ο ένας στον άλλο, να ξέρουμε που βαδίζουμε ωρέ παιδιά!!!

    Υ.Γ.1 Για εμένα η πρώτη παράγραφος με τον γύρο ήταν πολύ ποιητική.

    Υ.Γ.2 Θα ήθελα να μελετήσεις το φαινόμενο ghosting και να μας κάνεις μία ανάλυση κάποια στιγμή (το κάνουν πολύ έντονα οι άντρες, οπότε κανόνισε!!! χαχαχαχ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά μην παίρνεις και όρκο ότι φαίνεται εύκολα! 😆 Υπάρχουν εκεί έξω καπατσες και... καπάτσοι που ξέρουν να κρύβονται καλά!!! Εδώ συμβαίνει σε ζευγάρια με χρόνια γάμου δεν θα συμβαίνει όταν εισαι ζαλισμενος απο την ζεστή και τις καλοκαιρινές σιεστες;😆
      Και οκ άντε και συμφωνείς τι φάση θα παίξει, είσαι σίγουρη ότι αυτό θα ισχύει και από τις δύο πλευρές;;; Εμμμμμ είδες ότι γεννιούνται πολλά ερωτήματα;

      ΥΓ. Βρε ζιζάνιο τι είναι το ghosting;;;

      ΥΓ2. Άσε, ρώτησα και έμαθα! Και διάβασα! Οπότε κάτι θα ετοιμάσω😆😆😆

      Διαγραφή
  3. Μάκη μου, Μάκη μου ,Μάκη μου! Μάλλον είσαι πολύ συγχυσμένος για κάποιο λόγο γιατί έχεις αυτή την αρνητικότητα και βλέπω και λαθάκια που δεν είναι του στυλ σου, π.χ. "των" αντρα των ονείρων της". Βρε καμάρι μου εδώ ερωτευθηκαν στο Survivor που είναι μες τη μπόχα και την απλησιά (αλήθεια πως δεν εχουν γδάρει ακόμα το κορμί τους, διαχρονικά ομιλώ; γιατί εγω ουτε τέταρτο με το αλάτι πάνω μου δεν αντέχω. Δεν εχουν αλάτι τα νερά του ΑΓ.Δομηνίκου βοήθειά μας; Any way εκεί ερωτεύθηκαν και ο ερως ακόμα κρατεί οι καλοκαιρινοί αμφισβητούνται μες στο παρφουμάρισμα και το σενιάρισμα;;; Σε καλό σου! Μάλλον δεν σου έχει τυχει.Αλλά πως να τύχει βρε αγόρι που κόμα δνε εχεις πάει θάλασσα.Πού θα δεις αυτά τα β$ζ$α και του κ$λ@ς που κυκλοφορούν; από στήθους θα κάνεις τις αναρτήσεις; Οπως και νάχει εμείς θα είμαστε εδώ για συμπαράσταση και ανάγνωση που είναι πάντα δροσερή και πολλά υποσχομενη . Φιλάκιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα είδες βρε Χαρά πόσο μου την έχει δώσει αυτή η φάση; Να τα και τα ορθογραφικά, να και οι παραλείψεις!!

      Καλά στο survivor ερωτεύονται ναι. Την τηλεθέαση και τα λεφτά 😆😆😆

      Κοίτα γενικά βυζι@ και λοιπά γυναικεία χαρακτηριστικά βρίσκεις και έκτος θαλάσσης αλλά η αλήθεια είναι ότι εντός θαλάσσης έχουν άλλη χάρη 😆😆😆😆

      ΥΓ. Ευχαριστώ για την συμπαράσταση, το σχόλιο και την παρέα!😁🙂

      Διαγραφή
  4. Χμμμ Μάκη, δηλώνω μαζί σου ότι μήτε εγώ έχω βρέξει, στάλα, το κορμί μου στη θάλασσα. Και είμαστε ήδη προχωρημένο καλοκαίρι. Άτιμη βενζίνη με την τιμή σου, μάς βλέπω να ρίχνουμε αλάτι σε καμιά μπανιέρα στο τέλος.
    Λοιπόν κοίτα τι σκέφτηκα. Αν ξεκινήσεις μια κοινωνική συναναστροφή έχοντας, στο πίσω μέρος του μυαλού σου, προαπαιτούμενα και κατευθύνσεις μάλλον θα απογοητευθείς. Συνήθως, το καλοκαίρι, αφήνουμε τον εαυτό μας ελεύθερο. Να χαρεί, να ζήσει, να ρουφήξει τις στιγμές, να τις δημιουργήσει. Έτσι απλά. Οι όποιες προσδοκίες χαλάνε τη στιγμή. Αν είναι κάτι να έρθει, Μάκη μου, από αυτήν την αυθόρμητη έκφραση, να ξέρεις ότι θα είναι αληθινό και γνήσιο τέκνο και όχι προσχεδιασμός. Και όλα θα είναι καλύτερα.
    Καλή δύναμη, φίλε μου. Είμαστε εδώ σε συνεχή μπλογκοθεραπεία.
    Την καλησπέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπερα Γιάννη. Συμφωνώ απόλυτα φίλε. Αλλά νομιζω ότι είτε είσαι προκατειλημμένος είτε όχι, ότι είναι να συμβεί θα συμβεί. Άσε που κάποια στιγμή η αλήθεια έρχεται στην επιφάνεια αργά η γρήγορα. Άλλωστε μετά το τέλος Αυγούστου πέφτουν οι μάσκες 😆😆😆😆

      ΥΓ. Πήραμε το power pass τώρα έρχονται καλύτερες μέρες!😆😆😆😆

      Διαγραφή
  5. Είπα να κάνω την καρδιά μου πέτρα και να σου σχολιάσω. Δεν νοείται καλοκαιρινό σου post χωρίς ΟΥΤΕ μία αναφορά στη Μπρίτνει, στην Τζένιφερ ή την Μισέλ.
    Τώρα όσον αφορά όλα τα υπόλοιπα, άσε τον κόσμο να live your myth in Greece.. Μη τους κόβεις τα φτερά, μη τα μηδενίζουμε όλα πχια!

    Από ότι φαίνεται όλοι εδώ θα εκπέμπουμε και αυτό το καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα ναι και εγώ τους κόβω τα φτερά 😆 Νταξει χαλάω λίγο μερικά όνειρα ίσως. Ξέρεις τι γίνεται το καλοκαίρι. Πολύ καλά 😁 Όλοι ξέρετε, μην προσπαθείτε να μου αλλάξετε την γνώμη. Τόση ώρα έκανα να γράψω αυτές τις μπούρδες 😁😁😁😁😆😆😆😆

      ΥΓ. Εδώ λοιπόν όλοι!

      Διαγραφή
  6. ...
    Αρκεί να είναι μεγάλο το ποσοστό του αλκοόλ στο αίμα, να έχεις τουλάχιστον ένα άλλοθι next morning...
    (Εμείς ακόμα λιώνουμε στη δουλειά με πολύ άσχημες βάρδιες... θάλασσα; What do you mean θαλασσα ;)

    Φιλιά πολλά χαρα μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 😁😁😁😁 Αυτή ναι, είναι μια διαφορετική οπτική Σταυρούλα μου! Ξεκάθαρη 😁 Αλλά μερικές φορές υπάρχει και το ριμαδοσυναίσθημα!

      ΥΓ. Κατάλαβα. Έλα και συ στην παρέα μας!

      Διαγραφή
  7. Προς επίρρωση της φιλοσοφημένης σου ανάρτησης, αφήνω μια ατάκα απ' τον τοίχο: "Πιο εύκολα πιάνεις ψάρι με τα χέρια σου μέσα στη θάλασσα, παρά να βρω έναν νορμάλ γκόμενο".
    Καλές μπλογκοβουτιές Μάκη κι έχε το νου σου γιατί κυκλοφορούν (ακόμα) και νορμάλ άτομα εκεί έξω. Ποτέ δεν ξέρεις 😉

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα χαίρομαι που συμφωνούμε και με κάνεις να πιστεύω ότι η ανάρτηση μου είναι φιλοσοφημένη 😁

      Έπειτα χαίρομαι που μου λες να έχω το νου μου, γιατί και γω πιστεύω ότι υπάρχουν εκεί έξω νορμάλ άτομα. Το θέμα είναι ότι δεν είμαι εγώ νορμάλ 😆😆😆😆

      ΥΓ. Επίσης Μαρία και καλές κανονικές βουτιές, δροσιστικές να έχουμε!

      Διαγραφή

Αναγνώστες

Page translation