Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Γυναικείοι ώμοι, πλάτες, κοψίδια και... 2018

 Και ναιιιιι, είμαστε ακόμα ζωντανοί, είμαστε εδώ, όρθιοι, για άλλη μια νέα χρονιά που μπήκε... φορτσάτη και αεράτη!

 5 του μήνα Ιανουαρίου του 2018 λέει το ημερολόγιο, παραμονή των Φώτων και η αλήθεια είναι πως θα χρειαστώ την Θεία φώτιση, για να ξεπεράσω τα... στερνά το 2017. Το τέλος του προηγούμενου έτους με έκανε να συνειδητοποιήσω πολλά πράγματα...
 

  Ουσιαστικά είναι τρία. Ξεκινώντας από το τελευταίο, πρέπει να παραδεχτώ πως τα κοψίδια, τα υπερβολικά πολλά κοψίδια, δεν κάνουν καλό. Σωωωωωωωπα ρε ξύπνιε, θα μου πείτε. Και δεν έχετε άδικο. Έφαγα παραμονή Χριστουγέννων βράδυ, έφαγα ανήμερα πρωί, μεσημέρι και βράδυ, δεύτερη μέρα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, Πρωτοχρονιά, θα φάω αύριο... ε πάει θα σκάσω στο τέλος! 

  Θυμάστε το ανθρωπάκι της Michelin;;; Ε κάπως έτσι θα γίνω αν συνεχίσω με τέτοιους ρυθμούς. Ευτυχώς πάω γυμναστήριο και με το που τρώω τα... καίω. Τίποτα είμαι σε αναμονή της Σαρακοστής ήδη εγώ. Πρώτο και δευτερο κατά σειρά είναι κάτι γυναικείο. Ξέρω, σας έλειψαν οι φαλλοκρατικές-σεξιστικές μου απόψεις και είπα να το πάω ένα βήμα παραπάνω σε αυτό το κείμενο.

  Οι τελευταίες μέρες του χρόνου λοιπόν μου επεφύλαξαν μερικές ωραίες εκπλήξεις. Και πλέον αποφάσισα και σας το δηλώνω ευθαρσώς και όλη η ντροπή δική μου. Το πιό ερωτικό και σεξουαλικό σημείο πάνω σε μιά γυναίκα είναι οι ώμοι της. Ω ναι. Οι ώμοι της. Δεν υπάρχει τίποτε ωραιότερο όσον αφορά στο γυναικείο κορμί, από τους σμιλεμένους, λαμπερούς και απαλούς στο άγγιγμα, ώμους. Ααααα και η πλάτη βεβαίως βεβαίως. Το δεύτερο είναι αυτό.
 Ποιος τα χέζει  (μπιπ) τώρα τα στήθη και τα οπίσθια. Τα πόδια και τα χείλη. Τα μπιπ και τα μπιπ... Τίποτα, μια γυναίκα με ένα φόρεμα που θα αναδεικνύει τους ώμους της και που θα χρειάζεται ολοένα και πιό συχνά να το ανασηκώνει για να τους καλύπτει και καλά (η και όχι), ή μια γυναίκα με ένα φόρεμα που θα είναι ανοιχτό στο σημείο της πλάτης, είναι για μένα ένας ανεκτίμητος θησαυρος. Η απόλυτη φαντασίωση. Η... φάση.


  Μη ανησυχείτε καλά είμαι, θα την παλέψω. Έτσι λέω δηλαδή. Παρεπιπτόντως απο δω και πέρα θα συναναστρέφομαι με γυναίκες που έχουν ωραίους ώμους και ωραία πλάτη. Αυστηρά και μόνο.

 Όχι τίποτε άλλο δηλαδή αλλά νέα χρονιά μπήκε, ας κάνουμε την διαφορά και ας επικεντρωθούμε σε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Όλο βυζιά, βυζιά (και κώλοι... μπιιιιιιιιπ), ε νισάφι πιά! Αυτά και εν αναμονή νέου κολλήματος μου. Σας ευχαριστώ πoy με τιμάτε με την εμπιστοσύνη και την υπομονή σας. Haaaaaappy New Yearrrrrr!

Υ.Γ. "Ολάνθιστος γκρεμός, της γυναικός το σώμα". Ο Καζαντζάκης το είπε. Οχι για να μη νομίζετε ότι είμαι ο μοναδικός πνευματικός άνθρωπος που εκτός από κείμενα υψηλής αισθητικής και άποψης (αυτή η μετριοφροσύνη μου, τι κακό και αυτό...), εχω στο μυαλό μου μόνο τις γυναίκες και τα χαρίσματα τους...

4 σχόλια:

  1. Οι γυναίκες και τα χαρίσματά τους σ' ευχαριστούν, Μάκη μου. χαχα

    Πάντως, θα έρθω να συμφωνήσω μαζί σου. Το ελκυστικό και το σέξι δεν έχουν να κάνουν μόνο με στήθος, πόδια και οπίσθια - όλος ο ερωτισμός μπορεί να κρύβεται σε μία πλάτη ή/και στους γυμνούς ώμους. Κι ίσως, σ' αυτή τη περίπτωση, στη διακριτικά τονισμένη θηλυκή πλευρά, να μιλάμε, πράγματι, για κάτι ερωτικό και σέξι.

    Σε φιλώ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα βρε Αναστασία μου! Ολο βυζιά και κώλοι, φαγωθήκανε (οι άλλοι όχι εγω), χαχαχαχα! Η αλήθεια ειναι πως το πιστεύω αυτό που λέω.
      Μερικές φορές το ερωτικό και το σέξι σε μιά γυναίκα μπορεί να ειναι φαινομενικά κάτι απλό αλλά λόγω της γυναικείας φύσης να φαινεται ιδιαίτερο και μαγικο...

      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Θα έρθω να προσθέσω πως μια γυναίκα μπορεί να γίνει ελκυστική και σέξι και με την συμπεριφορά της, αλλά και με το στυλ της. Γιατί μπορεί μια γυναίκα να έχει υπέροχο σώμα, αλλά να μην ξέρει πως να το αναδείξει σωστά.
    Από εκεί και πέρα είναι στην κρίση του καθενός τι του κάνει "κλικ", αλλά είναι πολύ ενδιαφέρον που ξεφεύγεις από τα συνηθισμένα.
    Σου εύχομαι ένα πολύ όμορφο '18 γεμάτο από υγεία, αγάπη και όμορφες στιγμές :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ στα περι συμπεριφοράς. Εννοείται πως είναι και πιό σημαντικο αυτό! Απλά όπως γνωρίζεις και συ Μαρίνα μου, η πρώτη εικόνα η ριμάδα κάνει την διαφορά για να προκύψουν όλα τα υπόλοιπα!

      Όταν μπορώ ξεφεύγω, άλλες φορές πάλι γίνομαι και γω συνηθισμένος! χαχα!

      Υ.Γ. Επίσης, καλή χρονιά Μαρίνα, αντεύχομαι!

      Διαγραφή

Αναγνώστες

Page translation