Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Τα... Οκτωβριανά

  Καταρχήν, ξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι. Εδώ μιλάμε για εξέγερση αγάπης (ντάξει και λίγο ειρωνείας). Με το που... έσκασε μύτη ο Οκτώβριος, τσουπ να τα και τα τσόκαρα! 
  Ποιά τσόκαρα? Εάλα ρε παιδιά. Ανοίξτε κανα... κανάλι! Όλο δηθενιές και τέχνες και βιβλία και μουσεία και παρέες και έρωτες και δημιουργίες μου είστε! Απο ούσία μηδέν. 
 Τα πραγματικά δράματα δεν τα βλέπετε? Τις πανελίστριες που δεν θα έχουν ένα ...στρινγκ της προκοπής να βάλουν, δεν τις λυπάστε? Τους καναλάρχες που δεν θα μπορούν να πατρονάρουν τον ελληνικο λαό δεν τους εστερνίζεστε? Μα τι σόι άνθρωποι είστε εσεις βρε? 

Αααααααα (μαρσάρω κιόλας) δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται. Δεν θα έχουν να φάνε τα παιδιά το καταλαβαίνετε?΄Δεν το περίμενα ποτέ που θα έρθει η εποχή, που ότι ξέραμε, οτι μας μεγάλωσε, ότι μας έκανε αυτό που είμαστε σήμερα ως λαός, θα καταρρεύσει. Μια ζωή χωρίς κους-κους, χωρίς κατινιές, χωρίς μοντέλα-γλάστρες που δεν θέλουν πότισμα (είναι...ποτισμένες αυτές μη νοιάζεστε), χωρίς ευθυτενείς νεανίες με άτριχο στήθος, τι ζωή είναι? Τι αξία έχει?

  Τώρα βέβαια εδώ που τα λέμε τίποτα δεν έχει τελειώσει. Και να ξέρετε η εκδίκηση της πανελίστριας και των καναλαρχών θα είναι πολύ σκληρή. Έτσι και τα καταφέρουν και επιβιώσουν? Μαύρο θάψιμο που μας έφαγε! 
  Γιαυτό σας λέω για να μπει καλά ο μήνας και για να βγει ακόμα καλύτερα λογικευτείτε.  Υποστηρίξτε! Βγείτε στους δρόμους. Ο Οκτώβρης θα είναι ο μήνας επανάστασης των αδικημένων επιχειρηματιών-καναλαρχών-καρεκλοκένταυρων και των ριγμένων ξεκώλων (και έλεγα πως να το γράψω, πως να το γράψω...). Βγάλτε λίγη αγάπη απο μέσα σας μωρε. Τι κοστίζει?

 Ααααααα (ξαναμαρσάρω) και μην δίνετε βάση στα ανούσια που μας κατακλύζουν. Ποια φτώχεια τώρα, ποιος πόλεμος και τι μας νοιάζει για τα παιδάκια που καταπλακώνονται απο τόνους λάσπης και πέτρας, όταν οι καλοί Δυτικοί τα βομβαρδίζουνε... Και τι να λέει που οι συντάξεις κόβονται απο δέκα μεριές. Και σιγά τώρα την ανεργία που έχουμε... Εσείς, εμείς, όλοι έχουμε έναν στόχο. Save the xekola! Free Kontominas!

Υ.Γ. Καλό μας μήνα!

10 σχόλια:

  1. Εύστοχος όπως πάντα!!!! Χαρούμενη Κυριακή:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άψογος!!!
    Καταλαβαίνεις τώρα, γιατί δε βλέπω στην τηλεόραση τίποτα, πέρα από ταινίες? Προτιμώ να πετάξω 5 κιλά φακές στο πάτωμα και να τις μαζεύω μία μία με τα χέρια, από το να κάτσω να διαθέσω χρόνο, να δω πρωινάδικα και μεσημεριανάδικα! Όχι ότι δεν έχει και το βράδυ σαβούρα, αλλά εκεί τουλάχιστον έχεις την επιλογή ότι κάπου αλλού θα έχει ταινία και αν όχι, βάζεις μία εσύ και βλέπεις και γουστάρεις κι όλας!
    Όσο για τα ανούσια που γράφεις στο τέλος, να αγιάσει ο στόμας σου.
    Με έκανες και θυμήθηκα αυτό που λέει ο σοφός μας λαός ''ψωμί, νερό δεν είχαμε, λουλούδια για τα @..... μας γυρεύαμε''... Ούπς, βωμολόχησα, αλλά έχω το ακαταλόγιστο, χαχαχα.
    Ciaooooo :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα γέλασα τρελά με το...να πετάξω 5 κιλά φακές στο πάτωμα και να τις μαζεύω μιά μία με τα χέρια..."

      Έχεις ένα point πάντως αλήθεια! Το βράδυ έχεις λίγες παραπάνω επιλογές! Ε καλά τώρα βωμολόχησες. Τι βωμολόχησες το παπάκι δεν μετράει!χαχα! Σε ευχαριστώ για το πέρασμα σαν σίφουνας που έκανες μελαχρινάκι! Καλο βράδυ!

      Διαγραφή
    2. Το παπάκι μπήκε, επειδή σέβομαι το χώρο σου, όχι επειδή κολλάω να το γράψω, για να δεις δηλαδή πόσο κιουρία είμαι...χαχαχαχα.
      Φιλάρες :)

      Διαγραφή
  3. Ζηλεύωωωωωωωω! Γιατί έχω κι εγώ το όνειρο να γράψω επί του θέματος, κι εσύ σήμερα μου έδωσες (άλλη) μια σπρωξιά! (με την καλή έννοια!) Κι όπως πάντα, εσύ δεν έγραψες Μάκη μου..εσύ ζωγράφισες!!! Καλησπέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντάξει αλληλοζηλευόμαστε! χαχα! Ξέρεις με πόσα χιουμοριστικά κείμενα σου έχω λιώσει στο γέλιο??? Δεν χρειάζεσαι καμιά σπρωξιά αν και οκ όπως και να το κάνουμε έχω ιδιαίτερο στυλάκι ρε παιδί μου!χαχαχα!

      Καλησπέρα Πέτρα μου!

      Διαγραφή
    2. Πάνω από όλα η μετριοπάθειά μας Μάκη μου! Αχαχα! Και καληνύχτα :)

      Διαγραφή
    3. Πάνω απ όλα, γιατί η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους, άντε και για κανά καφέ! Καλο βράδυ Πέτρα!

      Διαγραφή

Αναγνώστες

Page translation