Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Αυτή η Άνοιξη τα φταίει όλα...

Ακόμα δε νιώσαμε στο παγωμένο κορμάκι μας λίγη ανθρώπινή ζέστη, μιάς και ο φετινός χειμώνας μας... έσκισε, ακόμα δεν μπήκε καλά-καλά η Άνοιξη, ακόμα δε ξεκινήσαμε τη νηστεία μας βρε αδερφέ, τσουπ, να σου και οι τσαπερδωνοκωλοσφυρίχτρες, που δε μας αφήνουν να αγιάσουμε!

Μη νιώσουν λίγο να ζεσταίνεται το κοκκαλάκι τους, αμέσως να πετάξουν τα περιττά ρούχα (το περιττό διαφέρει από γυνή σε γυνή), λες και δεν θα ξαναέρθει Άνοιξή, λες και θέλουν σώνει και ντε να φέρουν το καλοκαίρι από τώρα. 

Μα καλά βρε κορίτσα δεν έχετε ακούσει που λένε, Μάρτης γδάρτης και κακός παλουκοκάφτης??? Αν και είμαι σίγουρος ότι από το παραπάνω ρητό, μόνο το... παλουκοκάφτης σας θυμίζει κάτι. Το πρώτο συνθετικό του δηλαδή... Εδώ θα μου πείτε έχει μπει η Σαρακοστή  και σεις πέρα βρέχει. Δε σέβεστε τα αθώα αγοράκια που θέλουν να είναι πιστά στις γυναίκες-κοπέλες τους? Δε λυπάστε αυτούς που παλεύουν, ιδρώνουν να γίνουν θεοσεβούμενοι Χριστιανοί? Γιατί γίνεστε διαβολάκια ε?

Και όχι τίποτε άλλο, αλλά είναι σα να πολεμάτε εσείς με πυρηνκά και μεις (οι σωστοί άντρες ντε), με σφεντόνες. Γιατί το 12ποντό τακούνι, το στενό και κοντό μίνι, το μπλουζάκι με το αβυσσαλέο άνοιγμά, το σορτσάκι (!!!), στις αρχές της γλυκυτάτης έαρ, έχει χαρακτηριστικά πυρηνικού ολέθρου. 

Γιατί περί τέτοιου πρόκειται, αφού μετά από το... πέρασμα των παραπάνω πυρηνικών, γεμίζει οι δρόμοι, οι καφετέριες, τα μέσα μαζικής μεταφοράς, οι χώροι εργασίας, με... πτώματα φερέλπιδων και άγριων αρσενικών, που εντέλει υπoκύπτουν στην ανωτερότητα του ωραίου φύλου.

Τίποτα, εγώ σας παραδέχομαι τρελιάρες μου. Είστε παντός καιρού.Με χιόνια, με κρύα, με βροχές και με ζέστες, εσείς δηλώνετε παρών. Μάρτης μήνας και τα εγκεφαλικά έχουν αυξητική τάση. Που να σφίξουν και οι ζέστες. 
Δε ξέρω, αλλά γιατί δε βγαίνει επιτέλους ένας σχεδιαστής μόδας, να λανσάρει καλοκαιρινή κολεξιόν από το φθινόπωρο? Γιατί δεν πιάνουν το σφυγμό του γυναικείου πληθυσμού (όχι όλου οκ, υπάρχουν και αυτές που... μονάζουν) και δεν ανακαλύπτουν αόρατα μαγιό, διαφανή σορτσάκια και ανύπαρκτα φορέματα? Αφού έτσι και αλλιώς όσο πάει και...κονταίνει το πράγμα. Εδώ είμαστε και να το θυμάστε. Δεν αργεί ο καιρός που θα θεωρείται ερωτικό το ντύσιμο μιας γυναίκας, από το γδύσιμο της...

Τέλοσπαντων, ας μην συγχυστώ άλλο (και καλά δυσανασχετώ ο τραγικούλης). Εγώ το καλό σας θέλω ρε μυστήρια πλάσματα, που λέει και ο ΛεΠά. Περισσότερο γιατί τα έχετε μπερδέψει στο μυαλό σας. Κρατήστε μια συμβουλή και θα με θυμηθείτε. 

Εμείς οι άντρες (δε θέλω γέλωτες...), θέλουμε λίγο και την τυραννία μας, το κυνηγητό μας, το κλέφτες και αστυνόμοι. Μην βλέπετε που γκρινιάζουμε. Επίτηδες. Για ξεκάρφωμα. Γουστάρουμε το μάτι, αλλά μέχρι ένα σημείο. Μη μας βγει κιόλας και τρέχουμε στον οφθαλμίατρο...
Ξέρω ότι θέλετε να μπει η... Άνοιξη μέσα σας, αλλά μην βιάζεστε. Ο καιρός γαρ εγγύς, που λέει και ο Λιακόπουλος. Έχετε καιρό να κάνετε χαμό. Το καλοκαίρι αργεί ακόμα...

Υ.Γ. Αν την βγάλω... καθαρή μέχρι το Πάσχα, θα ανάψω μιά λαμπάδα μέχρι το μπόι μου (δε θέλω χα...)

11 σχόλια:

  1. φίλε Μάκη τα πράγματα είναι δύσκολα. Γιατί αν την άνοιξη και το καλοκαίρι το ύφασμα κονταίνει, τον χειμώνα.. στενεύει, κάτι που προσωπικά "εκτιμώ" εξίσου. Συνεπώς, σωσμό δεν έχουμε φίλε..

    Και δεν θέλουμε να έχουμε, σωστά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι Γιάννη δεν θέλουμε να έχουμε... Μη κοιτάς τι γράφω, είναι περισσότερο για ξεκάρφωμα! χαχαχα!

      Υ.Γ.Μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι και σε συνδυασμό με το ότι είσαι ο μοναδικός (απ΄όσο θυμάμαιδηλαδή) άντρας που σχολιάζει, αυτό κάνει τα σχόλια σου ακόμη πιο πολύτιμα! Αντρική αλληλεγγύη forever! χαχα!

      Διαγραφή
  2. Α ρε Μάκη, το πόσο έχω γελάσει για άλλη μια φορά, δεν λέγεται! Να σε έχει ο θεός καλά! Κέντησες "τραγικούλη" μου! Αχαχαχα! Θεός! "Δεν αργεί ο καιρός που θα θεωρείται ερωτικό το ντύσιμο μιας γυναίκας, από το γδύσιμο της.." Κοίτα, εγώ ήμουν από πάντα αυτής τής άποψης, οπότε όταν θα έρθει ο καιρός (θα έχω πεθάνει!), θα είμαι πρωτοπόρα (λέμε τώρα!) ✿

    Υ.Γ Όλη κι όλη η νηστεία σου, βρε "δάσκαλε που δίδασκες", μιά ανάρτηση δρόμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεεμμ είδες που έχω το γνώθι σαυτόν βρε Πέτρα? Είναι αυτή η ωριμότητα σκέψης και έκφρασης (σε συνδυασμο πάντοτε με την αξεπέραστη γοητεία μου) που με κάνει ακαταμάχητο! χαχαχα!

      Υ.Γ. Χαίρομαι που σε έκανα και γέλασες! Εσυ τα λες παιδί μου αλλά ποιος σε ακούει? Εεεε όχι ακριβώς μια ανάρτηση δρόμος. Απλά εύχομαι να μην μου έρθει κανένα μπούτι κατακούτελα γιατί δύσκολα θα αντισταθώ! χα! Φιλιααααά!

      Διαγραφή
  3. the summer is coming...άλλα όπως σε βλέπουμε πιο summer και πιο πάσχα,άντε να φτάσεις ψυχοσάββατο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα πέρασε το ένα! Το άλλο Ψυχοσάββατο είναι τον Ιούνιο οπότε θα έχω τελειώσει τη νηστεία και με την... Βούλα!

      Υ.Γ. Τώρα που είπα Βούλα θυμήθηκα ένα κατάλευκο, ξανθό πλάσμα απο το χωριό που έκανα τρελό κεφι!

      Διαγραφή
  4. Δεν υπαρχεις!!! Μονο αυτο θα σου πω! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μη μου βάζεις τώρα υπαρξιακά ερωτήματα βρε Μαρία μου, έχω που έχω τη νηστεία! χαχαχα! Φιλιααααά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλα αυτά γίνονται για να δοκιμαστείς φίλε Μάκη τώρα που νηστεύεις! Χαχαχαχα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αναγνώστες

Page translation