Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Δεκέμβριος;;; Παρών!

 Μπορείτε να σκεφτείτε τι θα έλεγε, αν μπορούσε βεβαίως βεβαίως να μιλήσει, ο αγαπημένος μας μήνας Δεκέμβριος; Ευτυχώς που... στόμα έχει και μιλιά δεν έχει ο καημένος.Οι περισσότεροι παίρνουν τα δωράκια τους (όταν λέω περισσοτεροι εννοώ οι γυναίκες-έτσι και αλλιώς περισσότερες ειναι- χαχα) και αυτός τίποτα

 Ποιός; Ο μήνας που κάνει τους ανθρώπους να ξεφεύγουν από την καθημερινότητα, να γελάνε, να αγαπιούνται πιό πολύ, να χλαπακιάζουν τον αγλέορα, να πηδάνε ότι κινείται (ωχχχ αυτό είναι από αλλο κείμενο) και γενικά να να να... Ε πείτε μου δεν είναι ριγμένος το λιγότερο;;;

2 του μήνα λοιπόν λέει το ημερολόγιο και αρχίζουμε να μπαίνουμε σε mood Χριστουγέννων. Εγώ τώρα ξέρετε τι πρόβλημα έχω; Σκέφτομαι που στο καλό θα καταναλώσω τα λεφτά που θα πάρω. Γιατί οκ, και μισθάρα έχουμε, και μιά δωράκλα Χριστουγέννων, ναααααα με το συμπάθειο, θα πάρουμε και γενικώς θα είμαστε άνετοι ρε παιδί μου. Εδώ κοτζάμ επίδομα μας χαρίζει απλόχερα ο Τσιπρανδρέου.

 Και να΄ταν μόνο αυτο; Λοταρίες, εκπτώσεις, πωλήσεις όπλων και βλημάτων (κανονικών όχι ανθρώπινων) στην Σαουδική Αραβία και δε συμμαζεύεται. Μπέρδεψε ο Καμμένος την Αραβία με τα παιδάκια που γράφουν γράμματα στον Santa Claus, δεν εξηγείται αλλιώς.

 Βέβαια πέρα από τον Τσιπρανδρέου έχουμε και δεύτερο εν δυνάμει... Άγιο Βασίλη. Ο λόγος για τον Κούλη. Και δεν εννοώ τον Καραταϊδη, τον παλιό αμυντικό του Ολυμπιακού. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Αυτός, μαζί με τον Άδωνι υπόσχονται μόλις βγουν κυβέρνηση, να λύσουν πολλά από τα κακώς κείμενα του σήμερα. Θεέ μου φύλαξε μας από τέτοιους Άη Βασίληδες...

 Και αφού τελείωσα με τα πολιτικά, ώρα να περιλάβω τις γυναίκες. Εεεε εσείς τι λέτε ρε κορίτσα, ολόκληρο κείμενο πρωτομηνιάς, δεν θα έκανα μιά νύξη και σε σας; Ετοιμαστείτε, ντυθείτε, στολιστείτε, βαφτείτε (απαγορεύονται ρητώς τα στοκαρίσματα), γιατί έρχεται η ώρα να κάνετε χαμό. Τα ρεβεγιόν, τα μαγαζιά, τα club και τα μπουζούκια σας περιμένουν.

 Προσοχή στο τι τρώτε, γιατί δεν λέει να ξεχειλίζει από τα μίνια και τις τουαλετάρες σας η βυζούμπα και η κοιλούμπα.

Όχι τίποτε άλλο δηλαδή, αλλά θα επακολουθήσουν βραδιές αχαλίνωτου σεξ και όρκοι αιώνιας αγάπης μετά τα πάρτυ και θα ήταν άσχημο να σας φύγει τρέχοντας το... κελεπούρι. Συνιστώ προσοχή λοιπόν.
 Ντάξει, ας μην επεκταθώ άλλο μήνας που είναι, γιατί με βλέπω αντί για μελομακάρονα και κουραμπιέδες, να τρώω τίποτα σφαλιάρες από τις ορδές των γυναικών που θα σχολιάσουν κάτω από αυτό το λογοτεχνικό διαμάντι-αηδία που μόλις διαβάσατε. Υπομονή. Θα γράψω και άλλα. Δεκέμβρης είναι αυτός. Σας αφήνω προς το παρόν με Bieber (δεν μου΄το χατε ε; Ούτε εγω!)


Υ.Γ. Καλό, Χριστουγεννιάτικο μήνα να έχουμε...


6 σχόλια:

  1. όχι και μπίμπερ(ο) ρε Μάκη!!!
    Βρίσκω αμέτρητα αρνητικά τον Δεκέμβριο, όμως ειδικά αυτόν, νομίζω ότι έχω σοβαρότατο πρόβλημα που δεν δύναται να αναφέρω δημόσια.
    Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννη ευελπιστώ να είναι κάτι που ξεπερνιέται! Καλό μήνα και καλά Χριστούγεννα να έχεις!

      Υ.Γ. Μη με κρίνεις από την φάση Bieber. Μία ίσον καμία!χαχα!

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα και καλή εβδομάδα φιλε μου.
    Και φυσικά Καλές Γιορτές να έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Κική!

      Καλή εβδομάδα και καλές γιορτές! Αντεύχομαι!

      Διαγραφή
  3. Δεν θα σταθώ στο πολιτικό κομμάτι Μάκη, θα σταθώ στο κομμάτι των γυναικών. Και πραγματικά το μόνο που θα ευχηθώ είναι να αγαπήσουμε λίγο περισσότερο τον εαυτό μας και να τον αποδεχτούμε.
    Δεν μου αρέσουν οι γενικεύσεις, και δεν κατηγορώ τις γυναίκες που περιποιούνται τον εαυτό τους. Κι εγώ το κάνω άλλωστε, μου αρέσει πριν δείξω όμορφη, να νιώθω όμορφη. Με γεμίζει αυτοπεποίθηση. Αλλά κάποιες κοπέλες κυρίως κάτω των 20 αλλάζουν εντελώς την εμφάνιση τους, ανάλογα με τα trends και τα styles της εποχής. Αυτό είναι κάπως.
    Καλή εβδομάδα και καλό Δεκέμβρη να έχουμε.
    Με υγεία και χαμόγελο να μας βρουν οι φετινές γιορτές! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Μαρίνα! Συμφωνώ σε όσα γράφεις! Δε ξέρω γιατί αλλά ειδικά με τις γυναίκες, μ΄αρέσει πάντοτε να καταγράφω τα κακώς κείμενα, με σατιρική διάθεση πάντοτε!

      Θεωρώ πως οι γυναίκες είναι κάτι πολύ πιο σημαντικό από ένα μίνι, μερικά ψηλοτάκουνα, πολύ βάψιμο και διάφορα άλλα περίεργα. Ναι, οι γυναίκες πρέπει να νιώθουν όμορφες πριν το δείξουν αρκεί να μην υπάρχουν ακρότητες...

      Καλό μήνα και καλές γιορτές και σε σένα, με υγεία και χαμόγελο όπως είπες!

      Διαγραφή

Αναγνώστες

Page translation