Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Τρέλανε μας ρε Νοέμβρη...

 Νοέμβρης το λοιπόν και όπως έλεγε ο Nat King Cole.. Autumn Leaves. Το Φθινόπωρο φεύγει, την κάνει σιγά σιγά με... ελαφρά.
 Δε ξέρω γιατί, δε ξέρω που, δε ξέρω πότε, αλλά αυτά τα φθινόπωρα πάντα μας αφήνουν μιά γλυκόπικρη γεύση ρε παιδί μου... 

Λίγο η κατάθλιψη μετά τα καλοκαιρινά μπάνια του λαού, λίγο το ξεφούρνισμα νέων φοροκαταιγίδων, λίγο η αλλαγή της ώρας, λίγο το ένα πολύ το άλλο, εύκολα χάνεις την μπάλα...

 Οι επικουρικές κουτσουρεμένες, ο Ομπάμα μας θυμήθηκε στα πολιτικά στερνά του και μάλιστα εν μέσω Πολυτεχνείου, ο Τραμπ με την Χίλαρι συνεχίζουν να συναγωνίζονται στο ποιός θα πει περισσότερες... μαλακίες (συγγνώμη κυρίες μου έπρεπε να το γράψω), η Πανάγια Εκκλησία μας αγριεύει και το επίδομα θέρμανσης last year και oh my dear...
 Αααα μην ξεχαστώ,  συντάξεις χηρείας για να... κλαις τον μακαρίτη, ο μεγάλος σεισμός ολοένα και πλησιάζει (προμηθευτείτε μακαρόνια, κονσέρβες, τσοντοπεριοδικά και espresso) και κάπως έτσι με όλα αυτά νιώθω σα να ζούμε τις ίδιες και τις ίδιες καταστάσεις κάθε μήνα. 

 Κάτι να μας συνταράξει, να αλλάξει τον κόσμο μας, να διαλύσει το σύννεφο μουροχαβλίασης  (πωπω τι άσχημη λέξηηη)  που αιωρείται πάνω από τα αδειανά και κουρασμένα μυαλά μας υπάρχει?
 Ευτυχώς σε κανά μήνα μπαίνουμε σε mood Χριστουγέννων και όσο να΄ναι θα φάμε κανά μελομακάρονο, θα πάρουμε μάτι καμιά sexy Αγιοβασιλίτσα και θα γουστάρουμε τρόπον τινά... 

 Αυτό που πάντως με εκπλήσσει, είναι η  διάθεση ασανσερ που μας διακρίνει ως λαό.  Φάση ολίγον έγκυος και Καλο Παράδεισο να έχει (λες και υπάρχει κακός παράδεισος), τουτέστιν τρέλα, παράνοια και όλα τα συναφή και αδηφάγα. Δε ξέρεις από που να την πιάσεις και που να την αφήσεις. 
 Μπερδεway κατάσταση σας λέω, ή αλλιώς La καταστασιόν tres απελπιστικ που λέει και το σύνθημα του τοίχου. Τι να πω, το γνωστο μόνο: Τα δέοντα στην κερία μαμά σας...


Υ.Γ. Καλό μήνα αγάπες μου!


8 σχόλια:

  1. Όλα τα καλά τα έχουμε όπως καταλαβαίνεις!
    Έχουμε κάθε λόγο,να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον!
    Καλά, μη γελάς, εδώ λέω βλακείες για το τρέιλερ :p :p :p
    Ας σοβαρευτώ λοιπόν και να πω, ότι όχι απλά απελπιστική είναι η καταστασιόν, αλλά δεν ξέρω πόσο χειρότερα μπορεί να γίνει. Πίστευα πριν αρκετό καιρό, πως δεν έχει πιο κάτω και ότι πιάσαμε πάτο. Τελικά, μέρα με τη μέρα, βλέπω ότι όλο και κάτι γίνεται και πάει ακόμα πιο κάτω, δυστυχώς! Δεν ξέρω πια, θέλω ειλικρινά και κάνω προσπάθεια να είμαι αισιόδοξη και να ελπίζω πως κάτι ίσως γίνει σύντομα, αλλά δε με αφήνουν τα γεγονότα.
    Όσο για το Νοέμβρη, εμένα μου αρέσει πολύυυυ. Όσο χειμωνιάζει και ο καιρός δείχνει να τα παίρνει, τόσο περισσότερο μου αρέσει.
    Φιλάκια πολλά και καλημέρες Μάκηηηηηη :)
    Και καλό μήναααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα θα αφήσει εποχή το τρέιλερ! Πιάσαμε πάτο? Η έχει και άλλο? Προσπάθεια για να είμαστε αισιόδοξοι κάνουμε οι περισσότεροι που δεν θέλουμε να τα παρατήσουμε, το θέμα είναι όμως υπάρχει διαφορα? Η εν πάση περιπτώσει τι πρέπει να αλλάξει για να καλυτερεύσουν όντως τα πράγματα?

      Υ.Γ. και γω λατρεύω τον Νοέμβρη και το φθινοπωροχειμώνα γενικα! Φιλιά, καλό μήνα μελαχρινάκι!

      Διαγραφή
  2. Ναι...ρίχνε φαεινές ιδέες στον μήνα...Δεν μας φτάνουν οι λοιποί να'χουμε και τον Νοέμβρη να κάνει τρελίτσες...Άντε καλό μήνα...♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχα συγγνώμη βρε Βιβούλα παρασύρθηκα από τις τρέλες που μας περιβάλλουν ολούθε! Θα του πω να είναι φρόνιμος και συνετός! χαχα! Σε φιλώ, καλό μήνα!

      Διαγραφή
  3. Ξαφνικά όλα θα σκεπαστούν με χρυσόσκονη, με εκείνη την χρυσόσκονη που επιλέγουμε για να μην σαλτάρουμε.. Ωστόσο (πες με διεστραμμένη..), εγώ σαλτάρω με την χρυσόσκονη! ΑΧαχα! Είμαι καλά γιατρέ μου;

    Υ.Γ Καλό μήνα φίλε Μάκη και για να μην ξεχνιόμαστε..
    ετοιμάζω το οδοιπορικό στην Ιορδανία και σε περιμένω ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γουστάρεις χρυσόσκονη ε? Ε όσο ναναι είναι μαγική η αλήθεια να λέγεται! Μην ανησυχείις είσαι σε καλό δρόμο! χαχα!

      Υ.Γ. Καλό μήνα καλή μου αναμένω με αγωνία το οδοιπορικό στα Ανατολάς!

      Διαγραφή
    2. Μάκη μου καλημέρα. Ήρθα να σε ρωτήσω: μπας και είσαι ερωτευμένος; (δεν είν' κακό, αρκεί να υπάρχει ανταπόκριση!), καθότι δεν με παρακολουθείς τελευταία. Έρχεσαι στην ανάρτησή μου και με ρωτάς αν ΘΑ πάω Ιορδανία, ενώ έχω μόλις γυρίσει, εδώ νομίζεις ότι γουστάρω την χρυσόσκονη, ενώ εγώ το δόλιο γράφω ότι σαλτάρω!..τι να υποθέσω το λοιπόν Μάκη μου; "Εις ποίον ηθικόν τέλμα έχεις βυθιστεί;" που έλεγε κι ο Παπαγιαννόπουλος στην Βουγιουκλάκη;; Καλημερούδια :)

      Υ.Γ Και μάλιστα στας...Μέσας Ανατολάς!

      Διαγραφή
    3. Χαχχαχαχα, όχι παιδί μου μακριά απο μας, φτου φτου, φτου άκου εκει ερωτευμένος! Τώρα βέβαια έτσι όπως το λές έχεις ένα δίκαιο αλλά.. εξηγούμαι!

      Την πρώτη φορά δεν διάβασα σωστά και τώρα απλά θεώρησα πως το σαλτάρω σημαίνει... γουστάρω με τρέλα! Πως λέμε για παράδειγμα σε ένα γκομενάκι "πωωωω ρε παιδί μου θα με σαλτάρεις πρωινιάτικα"... Κάπως έτσι κατάλαβές? Αλλά οκ θα συντονιστώ και πάλι μαζί σου που θα πάει! χαχα! Φιλιά!

      Διαγραφή

Αναγνώστες

Page translation