Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Και μόνο που με κοιτάς λιώνω...

  Είναι μερικές γυναίκες ρε παιδί μου, που με το που σε κοιτάζουν αλλάζει ο κόσμος σου. Εκεί που θες να το παίξεις άντρας πολλά βαρύς, σκληρός και καραμπουζουκλής, σε καρφώνει με τα μάτια η τάδε μαντμαζέλ (ή μάλλον καλύτερα καρφώνεσαι εσύ), και νιώθεις πως θέλεις να κραυγάσεις όπως ο Ταρζάν στην ζούγκλα.
 Να σκίσεις τα ρούχα, να φανεί το δασύτριχο, η μή, στήθος σου και να ορμήξεις και ότι θέλει ας γίνει. Και εντάξει οκ, εδώ που τα λέμε υπάρχουν πολλές από αυτές που σου μιλάνε με τα μάτια και το βλέμμα. Να ορίστε, ρίξτε μιά ματιά παρακάτω και θα με νιώσετε...

1) Shakira

 Καλά αυτή, εκτός από το να χορεύει διαολεμένα, εκτός του ότι είναι κοντό αλλά μπαμπάτσικο μωρό, με οπίσθια-έπος, μαλλούρες ατελείωτες, λατίνα και καυτή, με σαρκώδη χείλη και ωραία πόδια, έχει και ένα ζημιάρικο βλέμμα του στυλ "έλα πίασε με και κάνε με το μπιμπελό σου...". 
 Εεεε όσο εγκρατής και να είσαι, όσο και ώριμος άντρας να θεωρείσαι, όσα μπιμπελό και να έχεις, δεν θα΄θελες ένα ακόμα να το βλέπεις, να το θαυμάζεις και να το χουφτώνεις (τα άλλα δεν τα λέμε κάνουν τζιζζζζζ) σα να μη υπάρχει αύριο??? Θα' θελες, θα'θελες...

2) Δ. Ματσούκα

 Ντάξει, η αλήθεια είναι πως γυναίκες τέτοιου βεληνεκούς δεν έχουμε και πολλες στην πατρίδα μας. Θα μπορούσε εύκολα να ήταν μιά από τις μούσες της αρχαιότητας ή ακόμα και η Θεά Αφροδίτη. 

 Θα ήταν σίγουρα η πρώτη μας επιλογή σε μια λαχειοφόρο αγορά (ποιος τα χέζει τα λεφτά?) ή ταυτοχρόνως η γυναίκα που θα θέλαμε για... γυναίκα μας. Ιδιαίτερα δε με αυτό το φιλήδονο βλέμμα που σκοτώνει και αφήνει υπονοούμενα για βραδιές γεμάτες ιδρώτα, ιδρώτα και...ιδρώτα, τότε νομίζω πως για πάρτη της έτρωγα και κάθε μέρα κουνουπίδι (μπλιάχ). Να μου λέει "Αχ κύριε Μάκη μου..." και να φουσκώνει το... στήθος μου από ικανοποίηση.

3) Emma Watson

 Καλά το Εμάκι, είναι αυτό που λέμε γυναίκα για σπίτι. Ρίξτε μιά ματιά στα... μάτια της και θα καταλάβετε τι εννοώ. Τόσο κυριλάτα, τόσο εκφραστικά. Θα ήθελα να είμαι ο δικός της Harry Poter και με τα μαγικά μου μιά να την έγδυνα, άλλη μιά να την... ξαναέγδυνα. Και πάει λέγοντας (για ντύσιμο ούτε λόγος). 
  Δε ξέρω, αλλά αυτά το βλέμμα της νομίζω πως (μου) φωνάζει από μακριά: "Μάκη, ναι εσένα κοιτάω, εσένα που με ζαχαρώνεις αλύπητα κάθε φορά που παίζει Harry Poter. Μη νομίζεις, σε βλέπω που με ...βλέπεις. Έλα εδώ και κάνε με δικιά σου. Σκίσε μου την...φόδρα!". Χα, όχι παίζουμε γατάκι Harry. Γιατί πρέπει να ξέρεις φτωχέ μου μαθητευόμενε μάγε, ότι γυαλάκιας από γυαλάκια έχει διαφορά...

4) Michelle Pfeiffer

 Αχ, αχ, αχ, αχχχχχ. Μετά τα επιφωνήματα λαχτάρας, πάθους και ατελείωτου νταλκά, νομίζω πως ήρθε η ώρα να σας εκμυστηρευτώ κάτι. Η Μισελάρα είναι το μωρό μου. Η τρέλα μου. Η φαντασίωση μου.

 Η μία και μοναδική γυναίκα σε αυτή την ζωή, που ακόμα και τον λετρεμένο μου Πατσίνο (που τόσο την έχει τυραννήσει στις ταινίες) να μου έλεγε να δείρω, θα το έκανα με μεγάλη ευχαρίστηση και πυγμή.
 Ε μα ρε παιδιά είναι δυνατόν να έκανα και αλλιώς με τέτοιες πράσινες, καταπράσινες ματάρες? Αυτό δεν είναι βλέμμα, αυτά δεν είναι μάτια, είναι αστέρια λαμπερά και γω έρμαιο στις ορέξεις τους. Αχ Κούλα, εεε Μισελ ήθελα να πω...

5) Beyonce

 Βλέπετε πως κοιτάει ε? Ε πείτε μου λοιπόν, φταίω εγώ τώρα αν πάρω το πρώτο αεροπλάνο και πάω στο Αμέρικα να ξεροσταλιάζω στα σκαλοπάτια της? Σοκολατένιο δέρμα, καπούλια, μπουτάρες, χείλη και στήθος άπο άλλον πλανήτη και... μάτια-παλάτια (τι νομίζετε ότι τα ξέχασα?). 

 Αυτή η γυνή έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο. Δε πα να'ναι η Βασίλλισα των Illuminati, η ανεπανάληπτη σταρ με τους δεκάδες μπράβους τριγύρω της και η σύζυγος του  άσχημου μαντράχαλου Jay-z? 
 Δε μασάω εγώ από τέτοια. Όχι. Άμα θέλω, θέλω πάει και τελείωσε. Θα την πάρω με παπά και... χωρίς κουμπάρο (χαζός είμαι να μου την κάνει άχρηστη???).  Με μάτια τσιτάχ και κορμί φιδίσιο, θα κάνω και γω καθυστερημένα Ανάσταση...


 Αυτά ήταν λοιπόν μερικά μυστήρια πλάσματα, που λέει και ο Λε-Πα. Ο τρόπος που κοιτάνε, το σπινθηροβόλο, άλλοτε θλιμμένο, άλλοτε χαρούμενο βλέμμα τους, το χρώμα των ματιών τους αλλά και η γενικότερη παρουσία τους, κάνει την διαφορά. 
Μη νομίζετε. Υπάρχουν εκατομμύρια άλλες, γνωστές και άγνωστες, που τα παραπάνω τους, είναι πιό ωραία από αυτά της δικής μου 5άδας. Αλλά γούστα είναι αυτά. Και βλέμματα που με κάνουν λιώμα. 
 Όπως το λέει και το γνωστό, ανεπανάληπτο άσμα του Νίκου Βέρτη: "Πού θα βγει, μη με ρωτάς σωστά και λάθη μη κοιτάς. Μείνε εδώ, ως το πρωί ζήσε τη κάθε μας στιγμή.Όταν μιλάει το κορμί ξέχνα τα "πρέπει" και τα "μη". Μάτια μου γλυκά, χείλη μαγικά στην καρδιά μου άναψες φωτιά..."


8 σχόλια:

  1. Μάκη, άμα δεν έχει κάποιος ημερολόγιο, μπορεί να μπει εδώ να σε διαβάζει. Αρκεί αυτό από μόνο του για να καταλάβει ότι...Πάσχα και νηστεία τέλος!!! Αχαχαχα! Σε απόλαυσα τρελά, έχω σκάσει από το γέλιο, αν και αναρωτιέμαι, πως και λείπει η Λόπεζ από την λίστα σου οεο;;; "Αχ κύριε Μάκη μου, σας καταλαβαίνω, έπρεπε να κάνετε αυστηρό "ξεσκαρτάρισμα", έχετε κι εσείς τα δίκια σας αφού!" Καλό σ/κ ✿

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα η αλήθεια είναι ότι μερικές φορές...δίνω μόνος μου τον εαυτό μου! Εσύ σωστά αναρωτιέσαι αλλά αν έβαζα όσες έχω στο μυαλό μου δεν ήθελα blog αλλά τον παλιό, αυθεντικό, τεράστιο Τσελεμεντέ αν θυμάσαι!χαχα!
      Και εννοείται βεβαια πως ένα ξεσκαρτάρισμα το κάνω γιατί όπως και να έχει είναι και ανάλογα τα κέφια! Η παραπάνω πεντάδα είναι το... κέφι μου αυτή την περίοδο!

      Υ.Γ. Ντάξει, με πιάνεις εσύ! Πολλά φιλιά Πέτρα μου!

      Διαγραφή
  2. Αχ Βέρτη!!! Και μόνο που (δε) με κοιτάς λιώνω... αυτό το τελευταίο με το Βέρτη το έκανες για μένα σίγουρα, ε; όλα τα μαντεύεις πια;; ευχαριστώ Μάκη! Χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται πως το έκανα για σένα! Συνειρμικά και μόνο λέω η Εύη είναι φαν του Νικόλαρου! Είσαι φαν ε? Ε ο Βέρτης έχει πέραση!

      Υ.Γ. Την επόμενη φορά θέλω φώτό με στιφτετέλι πάνω στα τραπέζια!χαχα! Σε φιλω!

      Διαγραφή
    2. Χαχαχχα...λέω πως θα ξεφύγω από το σχολιασμό των κοριτσιώνε παραπάνω..χαχαχα..όχι, εντάξει..είναι ωραίος ο Βέρτης από όπου κ να το πιάσεις! ;) πάνε αυτές οι εποχές Μάκη, περάσανε!

      Διαγραφή
    3. Σιγά βρε που περάσανε... Άκου περάσανε! Μια κατά το ήμισυ Κρητικιά δεν κάνει να τα λέει αυτά! Ντροπή!

      Διαγραφή
    4. Όχι ότι δεν τολμώ να το ξανακάνω, απλά γεράματα να το πω; χαχαχχαα

      Διαγραφή
    5. Γεράματα? Το εκλαμβάνω ως ανέκδοτο και λέω..."Το τσιφτετέλι θέλει τόλμη"! Εφόσον τολμάς, όλα καλά! χαχα!

      Διαγραφή

Αναγνώστες

Page translation